2021 Aralık Anneleri

Bana 32de fitil verdi ama aman 10 günden fazla kullanma dedi doğumu geciktirmemek için sanırım. 35i gördük mü akışa bırakıcaz baskılamayalım dedi. İlk kez duydum 37 e kadar kullanan
Ben en başından beri kullanıyorum 37 de bırakacağız dedi bende ben 37 de doğurcam dedim

Ya senin haftan ne bi yazda görelim bea

Valla zaten ben de 5 gün kullanabildim kaşıntı yaptı koyması da zor fitili. İşime geldi ama ben 39u görmek istiyorum
Ben artık 7 aydır alıştım ama sıkıldım ve doğumu da çok geciktirsin istemiyorum ne yapsam bilemedim

Ya senin haftan ne bi yazda görelim bea
Yukarıda yazmıştım canım ya 34+2 deyim doktor belki erken bile olur dedi şaşırdım dedim niçin erken olacak ki ? Yani haftası ile uyumlu anlamadım . Bebeğimin elleri hep yüzün de babasıyla ne zaman gitsek doktor bunun farkında diye bebeğin kolunu yüzünden çeksin diye karnımı bayağı elledi filan ama boşa kürek çekti .

Ben baslayacaktim ama doktorum onermedi erken doğumu tetikler diye ama ben yinede losyon felan sürüyorum
Şimdiden sonra ne kadar hızlı tetikleyebilir ki ben inanmıyorum ve doğum öncesinde neme alistirmazsak ilk haftada kadınlar catlamadan ve acıdan çok şikayetçi oluyorlar ve sonuç olarak ağrıdan dolayı emzirirken silikon meme uçlarından kullanmak zorunda kalıyorlar oda bebeği alistiriyomus sütten erken kesiliyorlarmis bence bu ihtimal daha kötü

Acaba 40 haftayi mi kast etti. 38 de falan gelirse erken olur mu demek istedi ki

Selam kızlar dıger hesabıma gıremıyorum sıfremıde unuttum maılımıde o kadar uzun zaman olmustuki açalı burdan devam edeyım dedıö

Bana da 30 kasım 1-2 Aralık dedi senden önde olmama rağmen bu dr lar ne düşünüyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…