- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Ben baslayacaktim ama doktorum onermedi erken doğumu tetikler diye ama ben yinede losyon felan sürüyorumKızlar günaydın benimde meme uçları çok acımaya başladı artık baslasammi meme ucu kremine siz başladınız mı
Ben en başından beri kullanıyorum 37 de bırakacağız dedi bende ben 37 de doğurcam dedimBana 32de fitil verdi ama aman 10 günden fazla kullanma dedi doğumu geciktirmemek için sanırım. 35i gördük mü akışa bırakıcaz baskılamayalım dedi. İlk kez duydum 37 e kadar kullanan
Evet tombiklesmis. Bizimkinin bacaklarina bak kürdan gibiBen de berbat gecirdim geceyi. Fenaydı.
Imza alanındaki bebemin tipi değişmiş. Son şekli almış.
Senin çocuun benimkini döver amaEvet tombiklesmis. Bizimkinin bacaklarina bak kürdan gibi
Valla zaten ben de 5 gün kullanabildim kaşıntı yaptı koyması da zor fitili. İşime geldi ama ben 39u görmek istiyorumBen en başından beri kullanıyorum 37 de bırakacağız dedi bende ben 37 de doğurcam dedim
Ya senin haftan ne bi yazda görelim beaKızlar merhaba bende bugün 34+2 de kontrole gittim çok şükür herşey normal gidiyor ,bebem uyanmak nedir bilmedi ve doktorum bebeği uyandırmak için eldivenleri taktı ve karnımda şekil değiştirmeye çalıştı, bu bile ters makat gelişi olan bebekleri döndürmeye çalışmalarını şimdi anlıyorum da ne kadar zormuş kaldı ki benim bebe eli yüzünde diye doktorum ellemeye çalıştı hafiften ve ağrım oldu ister istemez . Neyse uyanmadı zaten bayağı uğraştı . Yalnız doktorumla 2 Aralık diye doğumu kararlastirmisken erken bile.olabilir dedi bebeğin herseyi böyle normal giderse ,şaşırdım valla . Neyse biz 2 Aralık diye odaklandık
Senin çocuun benimkini döver ama
Ben artık 7 aydır alıştım ama sıkıldım ve doğumu da çok geciktirsin istemiyorum ne yapsam bilemedimValla zaten ben de 5 gün kullanabildim kaşıntı yaptı koyması da zor fitili. İşime geldi ama ben 39u görmek istiyorum
Yukarıda yazmıştım canım ya 34+2 deyim doktor belki erken bile olur dedi şaşırdım dedim niçin erken olacak ki ? Yani haftası ile uyumlu anlamadım . Bebeğimin elleri hep yüzün de babasıyla ne zaman gitsek doktor bunun farkında diye bebeğin kolunu yüzünden çeksin diye karnımı bayağı elledi filan ama boşa kürek çekti .Ya senin haftan ne bi yazda görelim bea
Doktoruna bir sorsan canım bebeğin kilosu vs iyiyse 36 dan sonra ilaçla tutmak bana da mantıksız geldiBen artık 7 aydır alıştım ama sıkıldım ve doğumu da çok geciktirsin istemiyorum ne yapsam bilemedim
Şimdiden sonra ne kadar hızlı tetikleyebilir ki ben inanmıyorum ve doğum öncesinde neme alistirmazsak ilk haftada kadınlar catlamadan ve acıdan çok şikayetçi oluyorlar ve sonuç olarak ağrıdan dolayı emzirirken silikon meme uçlarından kullanmak zorunda kalıyorlar oda bebeği alistiriyomus sütten erken kesiliyorlarmis bence bu ihtimal daha kötüBen baslayacaktim ama doktorum onermedi erken doğumu tetikler diye ama ben yinede losyon felan sürüyorum
Acaba 40 haftayi mi kast etti. 38 de falan gelirse erken olur mu demek istedi kiYukarıda yazmıştım canım ya 34+2 deyim doktor belki erken bile olur dedi şaşırdım dedim niçin erken olacak ki ? Yani haftası ile uyumlu anlamadım . Bebeğimin elleri hep yüzün de babasıyla ne zaman gitsek doktor bunun farkında diye bebeğin kolunu yüzünden çeksin diye karnımı bayağı elledi filan ama boşa kürek çekti .
Kilosu şimdilik iyi haftasından 10 gün ileride görünüyor. Tekrar konuşurum kontroldeDoktoruna bir sorsan canım bebeğin kilosu vs iyiyse 36 dan sonra ilaçla tutmak bana da mantıksız geldi
Erken olabilir dediAcaba 40 haftayi mi kast etti. 38 de falan gelirse erken olur mu demek istedi ki
Aman 1 ay sonra belli olur boşverErken olabilir dedianlamadım ama niye erken olacağını sordum da cevap vermedi yani olabilir dedi .
Kız bebekler genelde erken gelebiliyor ya ondan demiştir belki.Erken olabilir dedianlamadım ama niye erken olacağını sordum da cevap vermedi yani olabilir dedi .
Bana da 30 kasım 1-2 Aralık dedi senden önde olmama rağmen bu dr lar ne düşünüyor anlamadımKızlar merhaba bende bugün 34+2 de kontrole gittim çok şükür herşey normal gidiyor ,bebem uyanmak nedir bilmedi ve doktorum bebeği uyandırmak için eldivenleri taktı ve karnımda şekil değiştirmeye çalıştı, bu bile ters makat gelişi olan bebekleri döndürmeye çalışmalarını şimdi anlıyorum da ne kadar zormuş kaldı ki benim bebe eli yüzünde diye doktorum ellemeye çalıştı hafiften ve ağrım oldu ister istemez . Neyse uyanmadı zaten bayağı uğraştı . Yalnız doktorumla 2 Aralık diye doğumu kararlastirmisken erken bile.olabilir dedi bebeğin herseyi böyle normal giderse ,şaşırdım valla . Neyse biz 2 Aralık diye odaklandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?