Bende anlamadım vallaBana da 30 kasım 1-2 Aralık dedi senden önde olmama rağmen bu dr lar ne düşünüyor anlamadım
Hayırlısı olsun artıkBende anlamadım vallabenim bebem öyle aşırı haftasından önde filanda değil hani olsa derim belki öngördüğü için böyle diyo . Yani
Benim de yarınYarin randevumuz var ve ben heyecandan olmek uzereyim, niye bu kadar heyecanlaniyorum manyak miyim ya ben
1 ay onceki randevumuzda bebitom 1270 gram ve 39 cmdi acaba simdi kac olmustur
Mağlesef canım kesinlikle olur daha pazartesi 2 şişe aldı eşim bugün bitti biri16 şişe mi doğuma kadar 20 olurinşallah geçer
Valla iyi dayanıyorsun o zmn çünkü ben onu içmediğim zmn istifra ediyorum yanmadanBen daha ilac kullanmadim ama gel bana sor dun komsum tacid diye bi tablet verdi tedirgin oldum kullanmadim ama kendimi zor tuttum nasil yaniyo bogazim gogsume de baski yapiyo mahvoldum
Mahvooldum zaten kac gundurMide koruyucu iç canım yoksa işkence
Ilk uykusuzluk yorgunluklarla vermeye başlanır bence.Doğumdan sonra nasıl kilo veriliyor ne yapmamız lazım tecrübelilerden bilgi alablrmymbenm en çok kalçanın büyüdü karnımın altları da çatlamaya başlamış çok üzgünüm
İnşallah ya normalde takacağımı düşünmüyordum ama çatlakları görünce kötü oldumIlk uykusuzluk yorgunluklarla vermeye başlanır bence.
Süt yapar diyip tatlıya abanmıcan bol bol su ve katbonhidrattan uzak durdun mu bebişde bol bol emerse 40 çıkana kadar eski kilona bile dönersinDoğumdan sonra nasıl kilo veriliyor ne yapmamız lazım tecrübelilerden bilgi alablrmymbenm en çok kalçanın büyüdü karnımın altları da çatlamaya başlamış çok üzgünüm
Evet hareket de rahat ediyorsun eiğilip kalkarken sezeryanda özellikle normalde zaten rahat takııırKorse mevzusunu ben doktora sordum. Ben korse seviyorum dedi. Genelde 1 hafta sonra öneriyorum dedi. Ama hemen de kullanılabiliyo karındaki dikişi tutuyo rahat ediyolar dedi. Sezaryen sonrası çift bantlı korseleri öneriyorum dedi owli tarzını tarif etti.
Tamam tatlı yağ yokSüt yapar diyip tatlıya abanmıcan bol bol su ve katbonhidrattan uzak durdun mu bebişde bol bol emerse 40 çıkana kadar eski kilona bile dönersin
Yine de herkes kendi doktoruna sorsun. Doğurunca yine sorsun. Herkesin durumu ayrı tabi ki.Evet hareket de rahat ediyorsun eiğilip kalkarken sezeryanda özellikle normalde zaten rahat takııır
Demekki bandaj çıkınca takılabilir
Bnde bu sefer gittiğimde sorcam bakalım
Bol bol kayısı kompostosu şekersiz bağırsakları da çalıştırıyor haşlamaTamam tatlı yağ yokinşallah
Peki bedeni neye göre ayarlicaz alsak mı şimdidenKorse mevzusunu ben doktora sordum. Ben korse seviyorum dedi. Genelde 1 hafta sonra öneriyorum dedi. Ama hemen de kullanılabiliyo karındaki dikişi tutuyo rahat ediyolar dedi. Sezaryen sonrası çift bantlı korseleri öneriyorum dedi owli tarzını tarif etti.
Şekersiz mi komposto mu. O nası oluyo ki şuan yok bizde satılıyor mu ki. Yada kuru kayısıdan yapılır mı acabaBol bol kayısı kompostosu şekersiz bağırsakları da çalıştırıyor haşlama
Işte olay o zaten. Bel çevresi ölçüsü veriyo paketlerde ama benim kendi bedenime geri dönebilmem için iki korse almam lazım önce l ya da m sonra m ya da s şeklinde. Sanırım o yüzden ucuzlardan bakacam.Peki bedeni neye göre ayarlicaz alsak mı şimdiden
Owli icin 36.hafta gobek olcunuze gore alin diye okumustum cnmŞekersiz mi komposto mu. O nası oluyo ki şuan yok bizde satılıyor mu ki. Yada kuru kayısıdan yapılır mı acaba
Çok pahalı olduğundan Bende ilk başta ucuz bişey takıcam göbeğin ilk toplanmasina kadar sonra yamunaya geçiş düşünüyorum iki kez o kadar para veremiycem vallaIşte olay o zaten. Bel çevresi ölçüsü veriyo paketlerde ama benim kendi bedenime geri dönebilmem için iki korse almam lazım önce l ya da m sonra m ya da s şeklinde. Sanırım o yüzden ucuzlardan bakacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?