2021 Aralık Anneleri

Yarin randevumuz var ve ben heyecandan olmek uzereyim, niye bu kadar heyecanlaniyorum manyak miyim ya ben
1 ay onceki randevumuzda bebitom 1270 gram ve 39 cmdi acaba simdi kac olmustur
Benim de yarın iyi anlamda heyecanlanıyorsan güzel tabi ama korkacak bişey yok artık hareketlerini hissetmediğim dönemde çok gerilirdim ben olumsuz bir durumla karşılaşırım diye. Şimdi iyi olduklarını hissediyoruz çok şükür
Kilosu 2ye yaklaşmıştır muhtemelen belki geçmiştir bile belli olmaz bu konuda da kendine gerilim yaratma bence kendilerine göre büyüyorlar işte

Doğumdan sonra nasıl kilo veriliyor ne yapmamız lazım tecrübelilerden bilgi alablrmym benm en çok kalçanın büyüdü karnımın altları da çatlamaya başlamış çok üzgünüm

Korse mevzusunu ben doktora sordum. Ben korse seviyorum dedi. Genelde 1 hafta sonra öneriyorum dedi. Ama hemen de kullanılabiliyo karındaki dikişi tutuyo rahat ediyolar dedi. Sezaryen sonrası çift bantlı korseleri öneriyorum dedi owli tarzını tarif etti.

Doğumdan sonra nasıl kilo veriliyor ne yapmamız lazım tecrübelilerden bilgi alablrmym benm en çok kalçanın büyüdü karnımın altları da çatlamaya başlamış çok üzgünüm
Süt yapar diyip tatlıya abanmıcan bol bol su ve katbonhidrattan uzak durdun mu bebişde bol bol emerse 40 çıkana kadar eski kilona bile dönersin

Evet hareket de rahat ediyorsun eiğilip kalkarken sezeryanda özellikle normalde zaten rahat takııır
Demekki bandaj çıkınca takılabilir
Bnde bu sefer gittiğimde sorcam bakalım

Evet hareket de rahat ediyorsun eiğilip kalkarken sezeryanda özellikle normalde zaten rahat takııır
Demekki bandaj çıkınca takılabilir
Bnde bu sefer gittiğimde sorcam bakalım
Yine de herkes kendi doktoruna sorsun. Doğurunca yine sorsun. Herkesin durumu ayrı tabi ki.

Peki bedeni neye göre ayarlicaz alsak mı şimdiden

Peki bedeni neye göre ayarlicaz alsak mı şimdiden
Işte olay o zaten. Bel çevresi ölçüsü veriyo paketlerde ama benim kendi bedenime geri dönebilmem için iki korse almam lazım önce l ya da m sonra m ya da s şeklinde. Sanırım o yüzden ucuzlardan bakacam.

Işte olay o zaten. Bel çevresi ölçüsü veriyo paketlerde ama benim kendi bedenime geri dönebilmem için iki korse almam lazım önce l ya da m sonra m ya da s şeklinde. Sanırım o yüzden ucuzlardan bakacam.
Çok pahalı olduğundan Bende ilk başta ucuz bişey takıcam göbeğin ilk toplanmasina kadar sonra yamunaya geçiş düşünüyorum iki kez o kadar para veremiycem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…