2021 Aralık Anneleri

Işte olay o zaten. Bel çevresi ölçüsü veriyo paketlerde ama benim kendi bedenime geri dönebilmem için iki korse almam lazım önce l ya da m sonra m ya da s şeklinde. Sanırım o yüzden ucuzlardan bakacam.
Bende emin olamdm baktım ama karnım çok büyümedi aslında benim bu yüzden çatlak beklemiyordum ama nasıl olduysa olmuş bende bakem biraz daha o zman iyi bulursan bize de söylermiisnn
Owli icin 36.hafta gobek olcunuze gore alin diye okumustum cnm
Teşekkr ederim bide öyle bakym o zman

Şekersiz mi komposto mu. O nası oluyo ki şuan yok bizde satılıyor mu ki. Yada kuru kayısıdan yapılır mı acaba
Şekersiz komposto kuru kayısı kuru üzüm karılık da olur olur tek kuru kayısı da olur
Zaten hasta ziyaretine gelenler bile şeftali ve kayısı meyve suyu getirir gaz yapmasın diye

Az bakınayım ben link atarım beğendiğim olursa. Alırsam direkt ürünü de atarım zaten.

Şekersiz mi komposto mu. O nası oluyo ki şuan yok bizde satılıyor mu ki. Yada kuru kayısıdan yapılır mı acaba
Bildiğin kompostoyu şekersiz yapicaksin canim Ben kurudan yapıp konserve gibi kaynardan siseliycem hastaneye giderken bir iki şişe yanıma alicam, keşke yazın yaş kayisidan buzluğa koysaymisim artık geçti mevsimi

Bildiğin kompostoyu şekersiz yapicaksin canim Ben kurudan yapıp konserve gibi kaynardan siseliycem hastaneye giderken bir iki şişe yanıma alicam, keşke yazın yaş kayisidan buzluğa koysaymisim artık geçti mevsimi
Evet ya bnmde hiç aklıma gelmedi yazın kayısı buzluğa atmak

Kurudan da oluyo diyolar ama bakmıştım geçenlerde
Oluyor oluyor güzel oluyor hemde tarçın karanfil at içine hoş kokusu oluyor yaparken
İşte alternatif olsun diye taze yi dedim
Bazı yöreler meyve suyunu konsantre yapıyor öyle bile olur

Şekersiz komposto kuru kayısı kuru üzüm karılık da olur olur tek kuru kayısı da olur
Zaten hasta ziyaretine gelenler bile şeftali ve kayısı meyve suyu getirir gaz yapmasın diye
Tamam teşekkr ederm bunları şekersiz haşlayıp yicem
Evet ben de hiç bilmiyordum kuru dan oluyorsa kurudan yaparız artık

Olur hemde çok güzel olur tarçın karanfil de at miss gibi kokar şimdiden şifa olsun
Kayısı kompostosu bebekte gaz yapıyor deniyor ama gerçi sezaryan doğumda yemeğin yanında bir sürahi kayısı kompostosu getirmislerdi yemekhaneden hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…