Bende emin olamdm baktım ama karnım çok büyümedi aslında benim bu yüzden çatlak beklemiyordum ama nasıl olduysa olmuşIşte olay o zaten. Bel çevresi ölçüsü veriyo paketlerde ama benim kendi bedenime geri dönebilmem için iki korse almam lazım önce l ya da m sonra m ya da s şeklinde. Sanırım o yüzden ucuzlardan bakacam.
Teşekkr ederim bide öyle bakym o zmanOwli icin 36.hafta gobek olcunuze gore alin diye okumustum cnm
Şekersiz komposto kuru kayısı kuru üzüm karılık da olur olur tek kuru kayısı da olurŞekersiz mi komposto mu. O nası oluyo ki şuan yok bizde satılıyor mu ki. Yada kuru kayısıdan yapılır mı acaba
Az bakınayım ben link atarım beğendiğim olursa. Alırsam direkt ürünü de atarım zaten.Bende emin olamdm baktım ama karnım çok büyümedi aslında benim bu yüzden çatlak beklemiyordum ama nasıl olduysa olmuşbende bakem biraz daha o zman iyi bulursan bize de söylermiisnn
Teşekkr ederim bide öyle bakym o zman
Bildiğin kompostoyu şekersiz yapicaksin canim Ben kurudan yapıp konserve gibi kaynardan siseliycem hastaneye giderken bir iki şişe yanıma alicam, keşke yazın yaş kayisidan buzluğa koysaymisim artık geçti mevsimiŞekersiz mi komposto mu. O nası oluyo ki şuan yok bizde satılıyor mu ki. Yada kuru kayısıdan yapılır mı acaba
Evet ya bnmde hiç aklıma gelmedi yazın kayısı buzluğa atmakBildiğin kompostoyu şekersiz yapicaksin canim Ben kurudan yapıp konserve gibi kaynardan siseliycem hastaneye giderken bir iki şişe yanıma alicam, keşke yazın yaş kayisidan buzluğa koysaymisim artık geçti mevsimi
Evet ya bnmde hiç aklıma gelmedi yazın kayısı buzluğa atmak
Oluyor oluyor güzel oluyor hemde tarçın karanfil at içine hoş kokusu oluyor yaparkenKurudan da oluyo diyolar ama bakmıştım geçenlerde
Oohh kokusu burnuma geldiOluyor oluyor güzel oluyor hemde tarçın karanfil at içine hol kokusu oluyor yaparken
İşte alternatif olsun diye taze yi dedim
Bazı yöreler meyve suyunu konsantre yapıyor öyle bile olur
Hatta bn bu ara yapıp içmeyi düşünüyorum kabızlık başlamışkenOohh kokusu burnuma geldi
Yarın yap önden tadım yapmış olursunOohh kokusu burnuma geldi
Bu ara bende biraz zorlanıyorum galiba bizim ki indi aşağıya bağırsaklar sıkıştıHatta bn bu ara yapıp içmeyi düşünüyorum kabızlık başlamışken
Tamam teşekkr ederm bunları şekersiz haşlayıp yicemŞekersiz komposto kuru kayısı kuru üzüm karılık da olur olur tek kuru kayısı da olur
Zaten hasta ziyaretine gelenler bile şeftali ve kayısı meyve suyu getirir gaz yapmasın diye
Evet ben de hiç bilmiyordum kuru dan oluyorsa kurudan yaparız artıkBildiğin kompostoyu şekersiz yapicaksin canim Ben kurudan yapıp konserve gibi kaynardan siseliycem hastaneye giderken bir iki şişe yanıma alicam, keşke yazın yaş kayisidan buzluğa koysaymisim artık geçti mevsimi
Olur hemde çok güzel olur tarçın karanfil de at miss gibi kokar şimdiden şifa olsunTamam teşekkr ederm bunları şekersiz haşlayıp yicem
Evet ben de hiç bilmiyordum kuru dan oluyorsa kurulan yaparız artık
Bol bol süt yapsın inşallah memelerimiz dolsun taşsın aminTamam teşekkr ederm bunları şekersiz haşlayıp yicem
Evet ben de hiç bilmiyordum kuru dan oluyorsa kurudan yaparız artık
Kayısı kompostosu bebekte gaz yapıyor deniyor amaOlur hemde çok güzel olur tarçın karanfil de at miss gibi kokar şimdiden şifa olsun
Her sabah ac karnina kayisi uzerine su icerek de gune baslayabilirsin cnmHatta bn bu ara yapıp içmeyi düşünüyorum kabızlık başlamışken
Bu hamileligimde olmadı ama ilkinde olmuştu kendiliğinden düzeldi dogumdan sonraHemoroid sorunu yaşayan var mı
Yapıyorum da heralde bünye alışmış tık etmiyorHer sabah ac karnina kayisi uzerine su icerek de gune baslayabilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?