2021 Aralık Anneleri

Kesinlikle iyi anlamda heyecanlaniyorum cunku her gordugumuzde tipi degismis oluyor minik adamin cok sukur icimizde horondalar, saglikli olduklarini daha net anliyoruz artik. Bakalim yarin neler duyucaz

Kayısı kompostosu bebekte gaz yapıyor deniyor ama gerçi sezaryan doğumda yemeğin yanında bir sürahi kayısı kompostosu getirmislerdi yemekhaneden hastanede
Alla alla kim demiş bn lohusayken 40güm içmiştim gerçi bebek hep gazlıydı ama hastanede de vermişlerdi

Enfeksiyondan sonra kullandigim fitiller ise yaramisti, iki uc haftadir hic akintim yoktu hatta sifirdi. Simdi yarin doktor randevum var ya bugun biraz akintim oldu hem de saridan ucuk yesile calan bi rengi vardi bu kadar hizli tekrarlar mi yaaaa

Saskin25 bak bu ucuz. Bel çevresi filan söyleyip beden soran da çok olmuş. Bu alınabilir. Benim höbek 105 filan 10 cm civarı iner herhalde doğumda. M alıp daha da zayiflayınca s alırım belki de şortlu ya da kopçalı modeller geçerim sonra.

Alla alla kim demiş bn lohusayken 40güm içmiştim gerçi bebek hep gazlıydı ama hastanede de vermişlerdi
Ne bileyim 5 yıl once doğumdan çıktım getirdiler surahiyle odaya hangi kocakarı girdiyse hepsi aynı şeyi söyledi icemedim bile
Kuru inciri pişirip yiyince de çok süt yapıyor hem suyunu hem posasinı yiyeceksin
Kısırlık bulgur dereotu rezene cayi birde ben humana süt arttırıcı çay da icmistim
Bunda doğumdan sonra 40im ciksin diyetisyene gidicem ben önerileri burdan yazarim

Aa fiyat çok iyi yorumlarda iiyi görnyo

Bnm de 10 yıl oldu bana da özellikle komposto içirdiler
Ayy rezene çayı be içerdim
Bn 5. Gün gitmeyi planlıyorum

Bu linkler baglantilar bende acilmiyor nicuuuuunnnn

Kızlar bugün hastane çantamı hazırlamaya başladım özel hastanede doğum yapmayı düşünüyorum ama pimpirikliyim yine de evden nevresim Takımı götüreceğim bir de havlu çünkü koronadan korkuyorum. Sizlere de tavsiye ederim ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…