Kesinlikle iyi anlamda heyecanlaniyorum cunku her gordugumuzde tipi degismis oluyor minik adaminBenim de yarıniyi anlamda heyecanlanıyorsan güzel tabi ama korkacak bişey yok artık hareketlerini hissetmediğim dönemde çok gerilirdim ben olumsuz bir durumla karşılaşırım diye. Şimdi iyi olduklarını hissediyoruz çok şükür
Kilosu 2ye yaklaşmıştır muhtemelen belki geçmiştir bile belli olmaz bu konuda da kendine gerilim yaratma bence kendilerine göre büyüyorlar işte
Alla alla kim demiş bn lohusayken 40güm içmiştim gerçi bebek hep gazlıydı ama hastanede de vermişlerdiKayısı kompostosu bebekte gaz yapıyor deniyor amagerçi sezaryan doğumda yemeğin yanında bir sürahi kayısı kompostosu getirmislerdi yemekhaneden hastanede
Ne bileyim 5 yıl onceAlla alla kim demiş bn lohusayken 40güm içmiştim gerçi bebek hep gazlıydı ama hastanede de vermişlerdi
Ben yaşıyorum üstelik normal doğum olacak bir aksilik olmazsa nasıl olacak bilmiyorum ilaçsız idare ediyorun şu an ama sonrası nolur bi fikrim yokHemoroid sorunu yaşayan var mı
Aa fiyat çok iyi yorumlarda iiyi görnyoGenel Markalar Doğum Sonrası Inceltmeye Yardımcı Korse Esm - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Doğum Sonrası Inceltmeye Yardımcı Korse Esm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Saskin25 bak bu ucuz. Bel çevresi filan söyleyip beden soran da çok olmuş. Bu alınabilir. Benim höbek 105 filan 10 cm civarı iner herhalde doğumda. M alıp daha da zayiflayınca s alırım belki de şortlu ya da kopçalı modeller geçerim sonra.
Bnm de 10 yıl olduNe bileyim 5 yıl oncedoğumdan çıktım getirdiler surahiyle odaya hangi kocakarı girdiyse hepsi aynı şeyi söyledi icemedim bile
Kuru inciri pişirip yiyince de çok süt yapıyor hem suyunu hem posasinı yiyeceksin
Kısırlık bulgur dereotu rezene cayi birde ben humana süt arttırıcı çay da icmistim
Bunda doğumdan sonra 40im ciksin diyetisyene gidicem ben önerileri burdan yazarim
Ben bundan alacam sanıyorum.Aa fiyat çok iyi yorumlarda iiyi görnyo
Bu linkler baglantilar bende acilmiyor nicuuuuunnnnGenel Markalar Doğum Sonrası Inceltmeye Yardımcı Korse Esm - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Doğum Sonrası Inceltmeye Yardımcı Korse Esm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Saskin25 bak bu ucuz. Bel çevresi filan söyleyip beden soran da çok olmuş. Bu alınabilir. Benim höbek 105 filan 10 cm civarı iner herhalde doğumda. M alıp daha da zayiflayınca s alırım belki de şortlu ya da kopçalı modeller geçerim sonra.
Bende bakaym bende alırım 190 verene kadar çok sağolBen bundan alacam sanıyorum.
Bnm de 10 yıl oldubana da özellikle komposto içirdiler
Ayy rezene çayı be içerdim
Bn 5. Gün gitmeyi planlıyorum
Ben hastaneden çıkmadan doğumdan snra gideyim diyordum diyetisyene çok mu erken olur5. Gün mu o da çok erken olur kizzz
Anason da iciyordum ben ama neye yariyordu da iciyordum hiç hatırlamıyorum
At telefonunu cöpeeBu linkler baglantilar bende acilmiyor nicuuuuunnnn
Ayy bilemedim ki bende mi erken gitsemBen hastaneden çıkmadan doğumdan snra gideyim diyordum diyetisyene çok mu erken olur
Rica ederim.Bende bakaym bende alırım 190 verene kadar çok sağol
Şimdi uygulamadan değilde googdan girdim açıldıAt telefonunu cöpee
Opera indir ennn güzeli.
Uygulama tırt ya.Şimdi uygulamadan değilde googdan girdim açıldı
Bende 40 dan sonra zayıflama meselesine yoğunlaşsam diyorumAyy bilemedim ki bende mi erken gitsemhep 40dan sonraya odakladim kendimi niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?