- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Zaten şuan da gidiyorum ya 5. Gün kaç kg gitmiş ona bakarız bi de bi liste verir bakarım5. Gün mu o da çok erken olur kizzz
Anason da iciyordum ben ama neye yariyordu da iciyordum hiç hatırlamıyorum
Bi on gün geçsinBen hastaneden çıkmadan doğumdan snra gideyim diyordum diyetisyene çok mu erken olur
Bn sosyal medya kullanmıyorum tek watsapKızlar instagramda hamilelik resminizi paylaştınız mı? Çok hevesleniyorum ama nazardan da çok korkuyorum
Ayy bilemedim ki bende mi erken gitsemhep 40dan sonraya odakladim kendimi niyeyse
Biraz bekleyelim bariBi on gün geçsingidişatına göre
Ben paylastım dün özel gruba attığımı.Kızlar instagramda hamilelik resminizi paylaştınız mı? Çok hevesleniyorum ama nazardan da çok korkuyorum
Yaaa nasıl kullanmıyorsun sıkılmıyor musunBn sosyal medya kullanmıyorum tek watsapbeni canlı görenler biliyor gerisi bilmiyor
Özel grup ne ayyyy ben neden yokum oradaBen paylastım dün özel gruba attığımı.
Yooo hiç aramıyorum bileYaaa nasıl kullanmıyorsun sıkılmıyor musunben fena bağımlıyım doğumdan önce bırakmam lazım
Aşkolsun. Göbeemizin nasıl buyüdüğünü paypasıyoz biz hepÖzel grup ne ayyyy ben neden yokum orada
Ben paylaşıyorum ya çok kısıtlayamıyorum kendimi o konudaKızlar instagramda hamilelik resminizi paylaştınız mı? Çok hevesleniyorum ama nazardan da çok korkuyorum
kızzz Bnm bu 2 günde sanki birden çok büyüdü yavAşkolsun. Göbeemizin nasıl buyüdüğünü paypasıyoz biz hep
Size aşk olsun asıl bensiz gruplarda yer aldığınız içinAşkolsun. Göbeemizin nasıl buyüdüğünü paypasıyoz biz hep
Benim de bi yatıştı sankiK
kızzz Bnm bu 2 günde sanki birden çok büyüdü yav
Hamile olduğuma dair minik ipucu paylaşmıştım ama kendimi atamıyorum eşimle bile kendimi atsam o gün başımıza hep bir şey geliyorYooo hiç aramıyorum bileolsada paylaşmazdım sosyal medya yerine burda takılıyorum
Kız burda kurduk geçtik mesajlara aaaaaSize aşk olsun asıl bensiz gruplarda yer aldığınız için
Benim de daha bi şişti yuvarlandı sanki son rötuşlarK
kızzz Bnm bu 2 günde sanki birden çok büyüdü yav
Yaaa ne bilim kendimi panda gibi hissediyorum yuvarlanacak yakındaBenim de bi yatıştı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?