- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
O zmn doğunca süprizzz dersinHamile olduğuma dair minik ipucu paylaşmıştım ama kendimi atamıyorum eşimle bile kendimi atsam o gün başımıza hep bir şey geliyor
Çok korkarsan çekersin amaHamile olduğuma dair minik ipucu paylaşmıştım ama kendimi atamıyorum eşimle bile kendimi atsam o gün başımıza hep bir şey geliyor
Taam durKız burda kurduk geçtik mesajlara aaaaa
Hadi beni de alın aranıza nütfeeen
Göbeğine bağlı büyük göbeklimisinKız burda kurduk geçtik mesajlara aaaaa
Hadi beni de alın aranıza nütfeeen
Kısa az yap yorma o zmnO değil de yürüyüş bana yaramıyo olabilir mi yav. G.tüm ölüyo şu an.
AhahahahahO zmn doğunca süprizzz dersin
Duanı et kem gözlüleri engelleAhahahahahya ben hala korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye saftiriğim biraz hayatı zehir ediveriyoruö kendime
Çok uzun değildi ya. Ama hareket olsun diye iyi hissediyodum evi de süpürdüm. Yürürken de iyiydi yarım saat filan. Akşam olunca yamuluyom.Kısa az yap yorma o zmn
2 tane falan paylaştım ama ya onlar da çok hoşuma gitmişti engel olamadım
Akşam Bnde pert yazdım okumadın mıÇok uzun değildi ya. Ama hareket olsun diye iyi hissediyodum evi de süpürdüm. Yürürken de iyiydi yarım saat filan. Akşam olunca yamuluyom.
Sen dayanamazsın2 tane falan paylaştım ama ya onlar da çok hoşuma gitmişti engel olamadım
Olabilir bi ara bana da öyle oldu biraz ara vermiştim sonra geçti.O değil de yürüyüş bana yaramıyo olabilir mi yav. G.tüm ölüyo şu an.
Simdi hesapladım 2.3 km yürümüşüm. Çok da değil.Akşam Bnde pert yazdım okumadın mı
Odadan odaya geçerken bile baskı yapıyor kasık ağrıyor
Olabilir bi ara bana da öyle oldu biraz ara vermiştim sonra geçti.
Sen bence şu büyük topu al onun üstünde otur zıplama hareketlerine başlaKalçaya da iyi gelebilir
Çok biliyorlarSimdi hesapladım 2.3 km yürümüşüm. Çok da değil.ama durmamak da lazım diyolar
Eylüle de kalır anadan kızına
Şundan alayım daha eğlenceli
Ne montu gız. Nerde yaşıyon senÇok biliyorlarvalla dayanamıyor insan bi de mont filan giyince iyiden basıyor bana
Yaa bn geçen havasını indirdim pilates topunun yeniden mi şişirsem BndeOlabilir bi ara bana da öyle oldu biraz ara vermiştim sonra geçti.
Sen bence şu büyük topu al onun üstünde otur zıplama hareketlerine başlaKalçaya da iyi gelebilir
Yelek ya kolsuz şişme değil mont dediğime bakmaNe montu gız. Nerde yaşıyon sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?