Çok çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanır Rabbim size bağışlamış beterinden saklasın öyle düşünüp kendinizi ferahlatın gebeyken duygu durumları bebeği de çok etkiliyor zor olsa da kendinizi rahatlatmaya çalışınKızlar akşamdan beri moral olarak sıfır durumdayım. Kardeşim iş kazası yapmış forklif makinası ayağının üstünden geçmiş. Sol kolu kırık sağ ayaktada çok sayıda parçalı krık var. Ayrı yeten ağırlığın etkisinden topuk patlamış tüm sinir doku ve kıkırdak kemileri ezilmiş. Şuan amaliyata alındı. Hamilesiniz hepinizin duasına ihtiyacım var. Adı HALİL İBRAHİM dua ederken ismini anıp söylerseniz çok memnun olurum. Bende stresten sanırım sancılarım çoğaldı. 100 ile 120 arası düzensiz sancılarım çıkıyor.
Fl yazıyosa söylesene bana bi.Kızlar kontrolden çıktım yeni. Bacak boyu kisaliginin o kadar farklı olmadığını söyledi. Yaklaşık 10 gün kadar dedi. Salı günü diyen dr 1 aya yakın demiştiKilosunu boyunu unuttum sormayı onunla uğraşırken ama kağıda göre 42 cm kadar boyu, 1833 gr kilosu görünüyor. 2 hafta sonra tekrar bakalım tedirgin olduğun için dedi. Saçını sormayı unuttum bunlardan Kafa çapraz aşağıda, ayaklarmış yuvarlak çıkıntılar. Kalsiyum verdi bir de bacağıma giren ağrılar için. Ama en iyi kalsiyum süt dedi onu da içemiyorum tiksiniyorum Böyle benden haberler Aralık sonu gibi olur muhtemelen doğum dedi bir de.
Gayet normal.Bizim de bugün kontrolümüz vardı 33+6 çıktı 3 gün kadar geri kilosu 2200 olmuş 32 de 1760 grdı minnoş bi bebek doğması kolay olur dedi inşallah öyle olur bebek başı da aşağıda şimdlik normal görünüyor hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah
5.94 yazıyor canım.Fl yazıyosa söylesene bana bi.
Rabbim şifa versin inşallahKızlar akşamdan beri moral olarak sıfır durumdayım. Kardeşim iş kazası yapmış forklif makinası ayağının üstünden geçmiş. Sol kolu kırık sağ ayaktada çok sayıda parçalı krık var. Ayrı yeten ağırlığın etkisinden topuk patlamış tüm sinir doku ve kıkırdak kemileri ezilmiş. Şuan amaliyata alındı. Hamilesiniz hepinizin duasına ihtiyacım var. Adı HALİL İBRAHİM dua ederken ismini anıp söylerseniz çok memnun olurum. Bende stresten sanırım sancılarım çoğaldı. 100 ile 120 arası düzensiz sancılarım çıkıyor.
Gözünaydın sağlıkla gelsinKızlar kontrolden çıktım yeni. Bacak boyu kisaliginin o kadar farklı olmadığını söyledi. Yaklaşık 10 gün kadar dedi. Salı günü diyen dr 1 aya yakın demiştiKilosunu boyunu unuttum sormayı onunla uğraşırken ama kağıda göre 42 cm kadar boyu, 1833 gr kilosu görünüyor. 2 hafta sonra tekrar bakalım tedirgin olduğun için dedi. Saçını sormayı unuttum bunlardan Kafa çapraz aşağıda, ayaklarmış yuvarlak çıkıntılar. Kalsiyum verdi bir de bacağıma giren ağrılar için. Ama en iyi kalsiyum süt dedi onu da içemiyorum tiksiniyorum Böyle benden haberler Aralık sonu gibi olur muhtemelen doğum dedi bir de.
E tamam çok normal. Bak benim sata göre 30+1de 6.12 ama ultrason ölçümü 31+5 bu flnin karsılığı5.94 yazıyor canım.
Anammm tipine bak
Oy maşallah
28 haftayla uyumlu demisti salı günü gören doktor, bu da 4 haftaya yakın fark oluyor dedi. Cücelik ihtimali vs geveledi durdu çok sıkmıştı canımı. Kendi doktorum en fazla minyon olur dedi çok fark görünmüyor benim makinede dedi. Senin de çok farklı oluyor o zaman dimi Merve? Doktorun hiç bu konuda bişey dedi mi?E tamam çok normal. Bak benim sata göre 30+1de 6.12 ama ultrason ölçümü 31+5 bu flnin karsılığı
Yeni başlayacağım bakalım bir sürü ilaç oldu yaGözünaydın sağlıkla gelsin
Süt Bnde içemiyorum Bnde kalsiyumu ilaç olarak kullanıyorum
Benim önde çıkan hali senin şimdiki hali işte. Yani normal. Benim haftam o zaman daha küçüktü.28 haftayla uyumlu demisti salı günü gören doktor, bu da 4 haftaya yakın fark oluyor dedi. Cücelik ihtimali vs geveledi durdu çok sıkmıştı canımı. Kendi doktorum en fazla minyon olur dedi çok fark görünmüyor benim makinede dedi. Senin de çok farklı oluyor o zaman dimi Merve? Doktorun hiç bu konuda bişey dedi mi?
Kızlar kontrolden çıktım yeni. Bacak boyu kisaliginin o kadar farklı olmadığını söyledi. Yaklaşık 10 gün kadar dedi. Salı günü diyen dr 1 aya yakın demiştiKilosunu boyunu unuttum sormayı onunla uğraşırken ama kağıda göre 42 cm kadar boyu, 1833 gr kilosu görünüyor. 2 hafta sonra tekrar bakalım tedirgin olduğun için dedi. Saçını sormayı unuttum bunlardan Kafa çapraz aşağıda, ayaklarmış yuvarlak çıkıntılar. Kalsiyum verdi bir de bacağıma giren ağrılar için. Ama en iyi kalsiyum süt dedi onu da içemiyorum tiksiniyorum Böyle benden haberler Aralık sonu gibi olur muhtemelen doğum dedi bir de.
Hep gösterdi bizimki. Bugün bi ara eli yüzüne ters olarak dayalı gibiydi, hemen arkasından açtı amaOy maşallahBenim hıyartonun ya kafası arkaya dönük oluyo ya eli yüzünde oluyo.
He tamam şimdi anladımBenim önde çıkan hali senin şimdiki hali işte. Yani normal. Benim haftam o zaman daha küçüktü.
Yok kız normal işte valla.He tamam şimdi anladımBakalım fark açılmaz inşallah.
Allah şifa versin kardeşinize inşallah tez zamanda ayağa kalkar sizde sakin olun lütfen herşey düzelir Allah in izniyleKızlar akşamdan beri moral olarak sıfır durumdayım. Kardeşim iş kazası yapmış forklif makinası ayağının üstünden geçmiş. Sol kolu kırık sağ ayaktada çok sayıda parçalı krık var. Ayrı yeten ağırlığın etkisinden topuk patlamış tüm sinir doku ve kıkırdak kemileri ezilmiş. Şuan amaliyata alındı. Hamilesiniz hepinizin duasına ihtiyacım var. Adı HALİL İBRAHİM dua ederken ismini anıp söylerseniz çok memnun olurum. Bende stresten sanırım sancılarım çoğaldı. 100 ile 120 arası düzensiz sancılarım çıkıyor.
Bana da süt dedi yoğurdu yine biraz olsun yiyebiliyorum. Süte kahve koy, nesquick koy öyle dene dediSizinki normal benim 44 cm çıktı , bir hafta önde olduğunu söyledi. Sizinki de haftasıyla uyumlu demek ki.
Bana da yoğurt ye diyor yiyemiyorum gaz yapıyor. Laktozsuz süt içiyorum sütü çok seviyorum ama yoğurdun daha faydalı olduğunu söylüyor .
Benim de muhtemel aralık 27 gözüküyor. Daha mı iyi ne zam gelmeden doğursak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?