2021 Aralık Anneleri

Çok çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanır Rabbim size bağışlamış beterinden saklasın öyle düşünüp kendinizi ferahlatın gebeyken duygu durumları bebeği de çok etkiliyor zor olsa da kendinizi rahatlatmaya çalışın

Fl yazıyosa söylesene bana bi.

Gayet normal.

Rabbim şifa versin inşallah

Gözünaydın sağlıkla gelsin
Süt Bnde içemiyorum Bnde kalsiyumu ilaç olarak kullanıyorum

E tamam çok normal. Bak benim sata göre 30+1de 6.12 ama ultrason ölçümü 31+5 bu flnin karsılığı
28 haftayla uyumlu demisti salı günü gören doktor, bu da 4 haftaya yakın fark oluyor dedi. Cücelik ihtimali vs geveledi durdu çok sıkmıştı canımı. Kendi doktorum en fazla minyon olur dedi çok fark görünmüyor benim makinede dedi. Senin de çok farklı oluyor o zaman dimi Merve? Doktorun hiç bu konuda bişey dedi mi?

Benim önde çıkan hali senin şimdiki hali işte. Yani normal. Benim haftam o zaman daha küçüktü.

Sizinki normal benim 44 cm çıktı , bir hafta önde olduğunu söyledi. Sizinki de haftasıyla uyumlu demek ki.
Bana da yoğurt ye diyor yiyemiyorum gaz yapıyor. Laktozsuz süt içiyorum sütü çok seviyorum ama yoğurdun daha faydalı olduğunu söylüyor .
Benim de muhtemel aralık 27 gözüküyor. Daha mı iyi ne zam gelmeden doğursak

Oy maşallah Benim hıyartonun ya kafası arkaya dönük oluyo ya eli yüzünde oluyo.
Hep gösterdi bizimki. Bugün bi ara eli yüzüne ters olarak dayalı gibiydi, hemen arkasından açtı ama Her açıdan verdi bugün yandan da var resmi

Allah şifa versin kardeşinize inşallah tez zamanda ayağa kalkar sizde sakin olun lütfen herşey düzelir Allah in izniyle

Bana da süt dedi yoğurdu yine biraz olsun yiyebiliyorum. Süte kahve koy, nesquick koy öyle dene dedi Bence süte devam et sen. Bulantilarimi sormayı da unuttum kafa kalmadı iyice Aralıkta da zam yapıyorlar bazen. Benim sigorta var ekstra bişey çıkmaz herhalde yani inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…