- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Normal deyip kestirip atmiyor ki zalım doktorlarYok kız normal işte valla.
Beni dinle boşver. Burayı bırakıp gidip doktor olcam.Normal deyip kestirip atmiyor ki zalım doktorlarİnsanı illa bi şüphede bırakıyorlar şu da olabilir bu da olabilir. Tamam sana güveniyorum umut verdiğin için
Direkt profluktan başla senBeni dinle boşver. Burayı bırakıp gidip doktor olcam.
Tabiğğ ki aşşası kesmez.Direkt profluktan başla sen
Benimde bacak boyuna kisa demisti profsr 4 haftaya kadar sorun yok mu dedi?28 haftayla uyumlu demisti salı günü gören doktor, bu da 4 haftaya yakın fark oluyor dedi. Cücelik ihtimali vs geveledi durdu çok sıkmıştı canımı. Kendi doktorum en fazla minyon olur dedi çok fark görünmüyor benim makinede dedi. Senin de çok farklı oluyor o zaman dimi Merve? Doktorun hiç bu konuda bişey dedi mi?
Biz kilo alım hızının yavaşladığını şimdiden fark ettik aslında. 10 gün önce 2680 g iken bugün 2748 g. Yani sadece 68 g artmış. Yani bizim bebiş de son haftalarda az buçuk zayıflarsa hâlâ normal doğum olabilir.Neyse ki şüşkoluğu benim çocuum senden geri aldı bu noktada
Burdan sonra yavaşladı benim canım.
33+6 iken bdp 36+1 bizim de
Bir dahaki gidişte normallesmiş olur belki senin de bizim gibi.
Sen zayıflamasını unut kim demiş zayıflar sen 5 kg doğurcenBen kilo alım hızının yavaşladığını şimdiden fark ettik aslında. 10 gün önce 2680 g iken bugün 2748 g. Yani sadece 68 g artmış. Yani bizim bebiş de son haftalarda az buçuk zayıflarsa hâlâ normal doğum olabilir.
Kargoyla uğraşıyordur bugün basmaya gitmiş olabilirgiggles banlandın mı yoksa bi yerden bugün yazmadın hiç.
Ay deme ya ama cidden böyle bir şey varmış, arkadaşım da aynısını yaşamış. Bebek 4 kg üstü doğar demişler, sezeryana almışlar, 3 kg civarında doğmuş. Son ultrasonlarda da azaldığı görülüyormuş zaten.Sen zayıflamasını unut kim demiş zayıflar sen 5 kg doğurcen
Şimdi Bnm kağıtlara baktım 31+5Kızlar kontrolden çıktım yeni. Bacak boyu kisaliginin o kadar farklı olmadığını söyledi. Yaklaşık 10 gün kadar dedi. Salı günü diyen dr 1 aya yakın demiştiKilosunu boyunu unuttum sormayı onunla uğraşırken ama kağıda göre 42 cm kadar boyu, 1833 gr kilosu görünüyor. 2 hafta sonra tekrar bakalım tedirgin olduğun için dedi. Saçını sormayı unuttum bunlardan Kafa çapraz aşağıda, ayaklarmış yuvarlak çıkıntılar. Kalsiyum verdi bir de bacağıma giren ağrılar için. Ama en iyi kalsiyum süt dedi onu da içemiyorum tiksiniyorum Böyle benden haberler Aralık sonu gibi olur muhtemelen doğum dedi bir de.
Gordunmu bak korktuğun gibi değilmiş çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahKızlar kontrolden çıktım yeni. Bacak boyu kisaliginin o kadar farklı olmadığını söyledi. Yaklaşık 10 gün kadar dedi. Salı günü diyen dr 1 aya yakın demiştiKilosunu boyunu unuttum sormayı onunla uğraşırken ama kağıda göre 42 cm kadar boyu, 1833 gr kilosu görünüyor. 2 hafta sonra tekrar bakalım tedirgin olduğun için dedi. Saçını sormayı unuttum bunlardan Kafa çapraz aşağıda, ayaklarmış yuvarlak çıkıntılar. Kalsiyum verdi bir de bacağıma giren ağrılar için. Ama en iyi kalsiyum süt dedi onu da içemiyorum tiksiniyorum Böyle benden haberler Aralık sonu gibi olur muhtemelen doğum dedi bir de.
Azalma değilde dr tutturamamışAy deme ya ama cidden böyle bir şey varmış, arkadaşım da aynısını yaşamış. Bebek 4 kg üstü doğar demişler, sezeryana almışlar, 3 kg civarında doğmuş. Son ultrasonlarda da azaldığı görülüyormuş zaten.
Benim kızıma 3500bkg civarı demisti bir dogumda 3800 olur dedi doktor bebek doğdu 2960 gr ölçümler hatalı olabiliyorAy deme ya ama cidden böyle bir şey varmış, arkadaşım da aynısını yaşamış. Bebek 4 kg üstü doğar demişler, sezeryana almışlar, 3 kg civarında doğmuş. Son ultrasonlarda da azaldığı görülüyormuş zaten.
Oy minnoş maşallah
Baş çok önemli canım kilo da önemli ama as 2 3 hafta öndeyse normali zorlamamak lazimBiz kilo alım hızının yavaşladığını şimdiden fark ettik aslında. 10 gün önce 2680 g iken bugün 2748 g. Yani sadece 68 g artmış. Yani bizim bebiş de son haftalarda az buçuk zayıflarsa hâlâ normal doğum olabilir.
Benim de sanirim yine tekrarladi enfeksiyon. Bir ay once ilac kullanmistm tamamen durmustu akintim, simdi yine basladi yine ornek verdimBende aynı dertten muzdaribim ya smear testi yaptirdim enfeksiyon tedavisinden sonra tekrar enfeksiyon çıktı
2 haftaya kadar sorun yokmuş ama ilk bakan dr 4 haftaya yakın fark var demisti. Bugün kendi doktorum 10 gün kadar fark var dedi. Yakın zamanda mi dedi sana kısa diye?Benimde bacak boyuna kisa demisti profsr 4 haftaya kadar sorun yok mu dedi?
Rabbim acil sifalar versinKızlar akşamdan beri moral olarak sıfır durumdayım. Kardeşim iş kazası yapmış forklif makinası ayağının üstünden geçmiş. Sol kolu kırık sağ ayaktada çok sayıda parçalı krık var. Ayrı yeten ağırlığın etkisinden topuk patlamış tüm sinir doku ve kıkırdak kemileri ezilmiş. Şuan amaliyata alındı. Hamilesiniz hepinizin duasına ihtiyacım var. Adı HALİL İBRAHİM dua ederken ismini anıp söylerseniz çok memnun olurum. Bende stresten sanırım sancılarım çoğaldı. 100 ile 120 arası düzensiz sancılarım çıkıyor.
Bacak boyu bebeğin ortalama boyunu da belirliyor ama ben de bakıyorum çok kısa değil boyu. Bacak boyu tümden ayrı bisey olabilir mi genetik kısalık, cücelik gibi konularda kıstas olarakŞimdi Bnm kağıtlara baktım 31+5
46 cm miş Bnm bebe Bnm kinin de bacak boyu 2 hafta önden gidiyor bnce senin ki normal haftasına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?