2021 Aralık Anneleri

Benimde bacak boyuna kisa demisti profsr 4 haftaya kadar sorun yok mu dedi?

Neyse ki şüşkoluğu benim çocuum senden geri aldı bu noktada
Burdan sonra yavaşladı benim canım.

33+6 iken bdp 36+1 bizim de

Bir dahaki gidişte normallesmiş olur belki senin de bizim gibi.
Biz kilo alım hızının yavaşladığını şimdiden fark ettik aslında. 10 gün önce 2680 g iken bugün 2748 g. Yani sadece 68 g artmış. Yani bizim bebiş de son haftalarda az buçuk zayıflarsa hâlâ normal doğum olabilir.

Sen zayıflamasını unut kim demiş zayıflar sen 5 kg doğurcen

Sen zayıflamasını unut kim demiş zayıflar sen 5 kg doğurcen
Ay deme ya ama cidden böyle bir şey varmış, arkadaşım da aynısını yaşamış. Bebek 4 kg üstü doğar demişler, sezeryana almışlar, 3 kg civarında doğmuş. Son ultrasonlarda da azaldığı görülüyormuş zaten.

Şimdi Bnm kağıtlara baktım 31+5
46 cm miş Bnm bebe Bnm kinin de bacak boyu 2 hafta önden gidiyor bnce senin ki normal haftasına göre

Gordunmu bak korktuğun gibi değilmiş çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah

Azalma değilde dr tutturamamış valla bnm oğlanda dr ne dediyse çıktı 4 kg bu çocuk doğuramazsın dedi gerçekten 4 çıktı doğduktan sonra ödem iniyor bebek 200 gr aşagı anca öyle çok fark olmuyor

Benim kızıma 3500bkg civarı demisti bir dogumda 3800 olur dedi doktor bebek doğdu 2960 gr ölçümler hatalı olabiliyor

Baş çok önemli canım kilo da önemli ama as 2 3 hafta öndeyse normali zorlamamak lazim

Bende aynı dertten muzdaribim ya smear testi yaptirdim enfeksiyon tedavisinden sonra tekrar enfeksiyon çıktı
Benim de sanirim yine tekrarladi enfeksiyon. Bir ay once ilac kullanmistm tamamen durmustu akintim, simdi yine basladi yine ornek verdim

Benimde bacak boyuna kisa demisti profsr 4 haftaya kadar sorun yok mu dedi?
2 haftaya kadar sorun yokmuş ama ilk bakan dr 4 haftaya yakın fark var demisti. Bugün kendi doktorum 10 gün kadar fark var dedi. Yakın zamanda mi dedi sana kısa diye?

Rabbim acil sifalar versin

Şimdi Bnm kağıtlara baktım 31+5
46 cm miş Bnm bebe Bnm kinin de bacak boyu 2 hafta önden gidiyor bnce senin ki normal haftasına göre
Bacak boyu bebeğin ortalama boyunu da belirliyor ama ben de bakıyorum çok kısa değil boyu. Bacak boyu tümden ayrı bisey olabilir mi genetik kısalık, cücelik gibi konularda kıstas olarak Valla doğana kadar herhalde ne nedir anlayamayacağız bu gidişle. Allah sağlık versin hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…