2021 Aralık Anneleri

Bazıları garip gerçekten tamam güzel bakmışsın ama azıcık da susamaz mıydın be kadın anlaması güç ne diyeyim iyi desen iyi değil kötü desen kötü değil en sevmediğim tip inşallah bu doğumda olgun biri gibi davranır gelecekse eski zamanları hatırlayıp üzülme sen de bazen elden bişi gelmiyor

Çok kıskanmış resmen sütü olsa emzirecekmiş.
Çenesi durmayan insan dünya iyiliği yapsa görülmüyor bunun farkına varsalar keşke
Daha baska seylerde yapti o ara bi havalara girdi oglu ayri yatsin diye yatak yapmalar falan sonra bi gunde felc oldu gece yatti sabah ayaklari tutmaz olmus Rabbim sifasini versin bu defa annemde olacam o yuzden

Gelemez esim bebegi yanina goturup getirecek cunku cok uzuluyo kendi ilgilenemeyecegi icin

Kizlar bise soracam simdi ben 36 hafta oldum pazartesi 37 olacam anneme 37 de geceyimmi yoksa 38i demi evimde gecireyim ben il merkezine bir bucuk saat uzaklikta oturuyorum dogumum merkezde olacak gorumcem doktoru ayarlayacak

Kizlar bise soracam simdi ben 36 hafta oldum pazartesi 37 olacam anneme 37 de geceyimmi yoksa 38i demi evimde gecireyim ben il merkezine bir bucuk saat uzaklikta oturuyorum dogumum merkezde olacak gorumcem doktoru ayarlayacak

Annenizde rahat ediyorsanız geçin bence. Yoksa 38 de beklenebilir . Sizin rahatlığınız da önemli.

Bence aynen böyle doktora sor. Mesela benim 36daki nstme göre iki hafta sonra kontrole çağırdı çünkü hiç sancı çıkmadı. Demek ki çok yakın durmuyor doğum.

Benim de öyle canım, 5 dk ayakta kalsam iyice ağrı oluyor o bölgede. Benimki doğum pozisyonunda ve baskı yapmaya başlamış dedi doktor. 35 e kadar dinlen erken gelmesin dedi.
Hadi yaa gidince bir sorayım bende bakalım doktor kendi mi anladı yoksa sen soruncami baktida söyledi

Ben ağrıyı söyledim doktora, usg bakınca anladı canım
O zaman bende soyliyim de baksin,heralde bişey olsa farkeder diyordum ama fazla aşağıda olduğunu düşünüyorum kemikler açiliyo belli yani o ağrılardan dün bı temizlik yapıyım dedim zaten akşamına kötürüm olmuş gibiydim zor oturup kalktim sanki maraton koşmuşum sancım oldu hemen inşallah bı kaç hafta daha dayanırlar da hem kilo alır bebeğim

Aynen yorma kendini iş yapınca çok ağrı oluyor, doktora sor bakalım görür zaten. Mesela bana başını gösterdi rahim ağzına çok yakın duruyordu hatta 10 gün progesteron fitil kullan dedi ama o zaman çok küçüktü 32 hafta. 35 sonrası serbest dedi yürüyüş vs

İyi ama bayağı götürmüşsun o halde 4 hafta geçmiş 36 yi Da tamamliyimde bende öyle basliycam harekete

Bence aynen böyle doktora sor. Mesela benim 36daki nstme göre iki hafta sonra kontrole çağırdı çünkü hiç sancı çıkmadı. Demek ki çok yakın durmuyor doğum.
Beni 10 gün sonra çağırdı ve her hafta görüşeceğiz dedi bişey mi gördü dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…