Aa ben de Muğla’da yaşıyorumTahmini dogum 2 Aralik ama takvime gore 16 aralik. Kızım olacak. Yaşım 31. Muğla 'da yasiyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum@Merve
Aynen beybi ben de 36 tamamlanmadan korkuyorum yine de erken gelmesin çünkü kilosu az benimkinin hiç riske gerek yok dursunlar içerdeİyi ama bayağı götürmüşsun o halde 4 hafta geçmiş 36 yi Da tamamliyimde bende öyle basliycam harekete
Bari bebiş gelince baslasaydi biraz dinlenseydik, gece zaten 2 saatte bir kalkıyoz ha emzirmisim ha tuvalete gitmişim ne farkederBende yarimyamalak uyudumbaşladi galiba uykusuz günlerimiz
Asıl normali o bizim dr lar geç çağırıyor yada heran fırtt yapabilirsinBeni 10 gün sonra çağırdı ve her hafta görüşeceğiz dedi bişey mi gördü dersin
Benimde az 2 hafta geriden geliyor 3 ü bulabilirsek sukredicemAynen beybi ben de 36 tamamlanmadan korkuyorum yine de erken gelmesin çünkü kilosu az benimkinin hiç riske gerek yok dursunlar içerde
Şimdiden antrenman işteBari bebiş gelince baslasaydi biraz dinlenseydik, gece zaten 2 saatte bir kalkıyoz ha emzirmisim ha tuvalete gitmişim ne farkeder
Yaaaa hangi ilcedesinAa ben de Muğla’da yaşıyorum
Vücudumuz bizi her açıdan doğuma hazırlıyor galiba sonrasında çekeceğimiz çileye bile hazırlık yapıyorŞimdiden antrenman işte2 saatte bi kalkcax meme için yabancılık çekmeyiz
Aynn öyle çile demeyelim de bebişler alınmasınVücudumuz bizi her açıdan doğuma hazırlıyor galiba sonrasında çekeceğimiz çileye bile hazırlık yapıyor
MenteşeYaaaa hangi ilcedesin
En çok neyi yersen bebekte onu seviyor annem çok helva yemiş ben helva delisiyim kardeşim de zeytinGaliba kızım avakadoyuçok seviyor yiyince zıplıyor Allahım ne kadar sağlıklı beslenecek bi kızım var aynı anası
Aaa Bnm oğlumda zeytinEn çok neyi yersen bebekte onu seviyor annem çok helva yemiş ben helva delisiyim kardeşim de zeytin
Uzagiz ya ben MilastayimMenteşe
Ya artık 40 iydi, dişiydi, ek gidasiydi, yurumesiydi, okuluydu derken bir bakmisiz bizim yaş kemale erecekAynn öyle çile demeyelim de bebişler alınmasıngüzel günler bizi bekler yada mazide kaldı
Aaa Bnm oğlumda zeytinbi de acı ekşi şeyler çok yemiştim bu garibimde acı yiyemiyordum yiyince hıçkırıyor diye üzülüp yemiyordum. Daha yiyimde sevsin
Haaha benimki sagliksiz tatli seyleri seviyoGaliba kızım avakadoyuçok seviyor yiyince zıplıyor Allahım ne kadar sağlıklı beslenecek bi kızım var aynı anası
Ben ilk kizimda da tatli yemistim kizim tatli sevmiyo amaAaa Bnm oğlumda zeytinbi de acı ekşi şeyler çok yemiştim bu garibimde acı yiyemiyordum yiyince hıçkırıyor diye üzülüp yemiyordum. Daha yiyimde sevsin
Sende ters olmuş gerçi daha küçük belki ilerleyen zmnda severBen ilk kizimda da tatli yemistim kizim tatli sevmiyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?