2021 Aralık Anneleri

Sonradan değişir ben bebekken çok süt icermisim gece kalkıp yatakta otururmusum bana süt versinler diye içene kadar uyumazmisim, şimdi asla ağzıma sürmem tiksinirim kokusuna bile tahammülüm yok
Bnde küçükken çok süt içiyordum o kadar severdim ki ekmek doğrayıp bütün öğünlerde yerdim sonra tiksindim şimdi hiç kokusunu bile tahammül edemiyom

1.5 yaşındaki oğlumla bu hamileliğimden hiçbir şey anlamadım. ilkinde gün sayarken şimdi ne ara bu haftalara geldim bilmiyorum. çok sağlıklı da beslenemedim. bir sabah yumurta sütü eksik etmedim bir de cevizi. gerisi normal ne yiyorsam.
şimdi hastane çatasını hazırladım.o karnımda tepişirken bir kaç haftaya kızıma kavuşacağım için korkunç heyecanlanmaya başladım. telaş sardı sanki hiçbir şey bilmiyorum.

Kizlar puset minderi ve örtüsü alan var mı
Link atın üzerime
Minder almadım kendinin var pofidikli diye. Örtü de şurdan nevresim kumaşı gibi. Ben çok beğendim. Ama sen tesettürlü değildin galiba penye olanlardan da alabilirsin hem emzirme örtüsü yaparsın.

Yok o penyeleri pek sevemedim.
Seninki gibi olanlardan istiyorum ama cesit cokk icinden cikamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…