- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Sonradan değişir ben bebekken çok süt icermisim gece kalkıp yatakta otururmusum bana süt versinler diye içene kadar uyumazmisim, şimdi asla ağzıma sürmem tiksinirim kokusuna bile tahammülüm yokBen ilk kizimda da tatli yemistim kizim tatli sevmiyo ama
Benimki de meyve seviyor tatlı çikolata filan hiç umrunda değil ama meyve yersem hop hopGaliba kızım avakadoyuçok seviyor yiyince zıplıyor Allahım ne kadar sağlıklı beslenecek bi kızım var aynı anası
Bnde küçükken çok süt içiyordum o kadar severdim ki ekmek doğrayıp bütün öğünlerde yerdimSonradan değişir ben bebekken çok süt icermisim gece kalkıp yatakta otururmusum bana süt versinler diye içene kadar uyumazmisim, şimdi asla ağzıma sürmem tiksinirim kokusuna bile tahammülüm yok
Ekmek doğrama bende de vardı şeker de katardimBnde küçükken çok süt içiyordum o kadar severdim ki ekmek doğrayıp bütün öğünlerde yerdimsonra tiksindim şimdi hiç kokusunu bile tahammül edemiyom
Ahh ahh eskilerEkmek doğrama bende de vardı şeker de katardim
Oglumda eti cok yedim ama hic sevmiyoEn çok neyi yersen bebekte onu seviyor annem çok helva yemiş ben helva delisiyim kardeşim de zeytin
Bende tam soracaktımKizlar puset minderi ve örtüsü alan var mı
Link atın üzerime
Bn almadımKizlar puset minderi ve örtüsü alan var mı
Link atın üzerime
Cicek sepetinden aldım baby Jeam ama link atmayı becerememKizlar puset minderi ve örtüsü alan var mı
Link atın üzerime
Minder almadım kendinin var pofidikli diye. Örtü de şurdan nevresim kumaşı gibi. Ben çok beğendim. Ama sen tesettürlü değildin galiba penye olanlardan da alabilirsin hem emzirme örtüsü yaparsın.Kizlar puset minderi ve örtüsü alan var mı
Link atın üzerime
Beni gec etiketledi merve o grubaBn almadımörtüyü lcw den aldım öbür grupta hep paylaşıldı niye oraya bakmin
Ben instagramda Login • Instagram bunu aldımmKizlar puset minderi ve örtüsü alan var mı
Link atın üzerime
Yok o penyeleri pek sevemedim.Minder almadım kendinin var pofidikli diye. Örtü de şurdan nevresim kumaşı gibi. Ben çok beğendim. Ama sen tesettürlü değildin galiba penye olanlardan da alabilirsin hem emzirme örtüsü yaparsın.
Atölye Eda Exclusive Puset Örtüsü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Atölye Eda Exclusive Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunlar guzel ne kadardi fiyatiBen instagramda Login • Instagram bunu aldımm
Ben dogurmadim.Napıyosunuz hala doğurmadınız mı?
Ben kapıda kartla ödemeyle aldım hem minder hem örtü 175 tlydiBunlar guzel ne kadardi fiyati
Ben kumaşçıya yaptıriciimKizlar puset minderi ve örtüsü alan var mı
Link atın üzerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?