2021 Aralık Anneleri

Valla sevindim insan normal olarak kendi annesiyle daha rahat eder. Umarım bu sefer çok daha güzel ve kolay olur

Kizlar puset minderi ve örtüsü alan var mı
Link atın üzerime
Bundan aldım. Kış bebeleri olduğu için Müslin kumaştan yapılan ince kalır diye düşündüm, müslin istemedim. Bi de bayağı araştırdım, çoğu sette çarşaf, örtü pusete küçük geliyormuş, olumsuz yorumlar çoktu. Bu set çok kaliteli geldi, kumaşına bayıldım. Bizim puset Kraft çok büyük ama bunun da çarşafı, örtüsü de büyük. Minderi de ne ince ne kalın ideal. Yıkayınca da rengi solmadı.

34+4'ten merhaba güzel kızlar, bugün ilk defa gece bebişin tekmeleri ile uyandım durdum. Belki de kasılmaydı bilemiyorum ama tekmeler uyanınca da devam etti, her taraftan pat pat deşiyor organlarımı yahu

Hamileliğimin ortalarında bir akrabamıza sanki az hareket ediyor, benimki sakin çocuk olacak herhalde demiştim de kadın bana, oo daha erken. Tekmelerden gece uyuyamadığın zamanlar olacak, demişti. Şimdi inandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…