- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Kız 1 günden nolcakBenimde 11 mart ama senin niye 15.12.2021 görünüyor
Kelebek kardeşliği
Kizz benimki 3 hafta önde gidiyordu son gittigimde emin misin 11 mart olduguna dedi. Valla eminim yumurtlama tarihim 24 mart hatta dedim. Doktor güldü.Bnm de 11 Marttı bebe önden çok gidiyor diye 6 martta çekti dr
Dr şaşırmıştırKizz benimki 3 hafta önde gidiyordu son gittigimde emin misin 11 mart olduguna dedi. Valla eminim yumurtlama tarihim 24 mart hatta dedim. Doktor güldü.
Tek gece bebesi çünkü
O zaman bizim seninle aynı gün bakalım ne zaman doğurucazBnm de 11 Marttı bebe önden çok gidiyor diye 6 martta çekti dr
Kesin manyaga bak demiştirDr şaşırmıştırkadına bak demiştir
Sen normal olursan belkim 1-2 gün önce olabilir bnm 30 kasım 1-2 Aralık gibi olcek perşembe belli olcak dr gitçemO zaman bizim seninle aynı gün bakalım ne zaman doğurucaz
Show habere çıkarım yeni yılın ilk bebeği diyeAz 2 gün daha tut Ocak 1 iyidir
Tek gece bebesi ve yumurtlama günüyse erkek olur derler nasıl kızı buldunuz yaKizz benimki 3 hafta önde gidiyordu son gittigimde emin misin 11 mart olduguna dedi. Valla eminim yumurtlama tarihim 24 mart hatta dedim. Doktor güldü.
Tek gece bebesi çünkü
Bizde o tezden dolayi erkek bekledik. Ama tez çürüdüTek gece bebesi ve yumurtlama günüyse erkek olur derler nasıl kızı buldunuz ya
Benim sat 12 Mart bebek en baştan beri önden gidiyor ama doktor hiç öne çekelim falan demedi ama zaten şuan ters duruyor ve kafası sürekli mideme baskı yapıyor göbeğim göğsümün hemen altındaBnm de 11 Marttı bebe önden çok gidiyor diye 6 martta çekti dr
Bnm ki değiştiBenim sat 12 Mart bebek en baştan beri önden gidiyor ama doktor hiç öne çekelim falan demedi ama zaten şuan ters duruyor ve kafası sürekli mideme baskı yapıyor göbeğim göğsümün hemen altındaBence geç gelecek
Ben de o aralar olur gibi hissediyorum sen doktoruna sor ben de kendimi ona göre hazırlarımSen normal olursan belkim 1-2 gün önce olabilir bnm 30 kasım 1-2 Aralık gibi olcek perşembe belli olcak dr gitçem
Ama bu kız erken gelir gibi durmuyor
Ben bugün egzersize başlayayımBnm ki değiştiVe hala bebek önden gidiyor bnm kafa aşagıda şükür bi tık rahatım
Sakınan göze çöp batar derler ya ben kaçındıkça bana da sürekli oluyor. Hele başlarda daha sık oluyordu. Ta o zaman doktora sıkı sıkı sordum çok telaş yapıyorum böyle olunca diye. Çok sert bi darbe olmadığı sürece hiç bişey olmaz dedi. Zaten araştıra araştıra şunu öğrendim, Allah korusun karna darbe alındı, düştük, sarsıldık vs. kanama yoksa sorun da yokmuş. Geçen hafta mesela duran trafikte arkadan biri güm diye geldi arabamıza arkadan vurdu, çok korktum bi anda boşluğuma geldi. Bebiş biz trafikten kurtulana kadar iki saatten fazla hiç kıpraşmadı, hastaneye gidiyorduk tam hareket etmeye başladı. Etkilendi bi anda ama normale döndü sonra. Gitmedim hastaneye hareket edince. Üç gün önce de kontrol vardı bi sıkıntı yoktu. Bu haftalardan sonra hafif darbeler, korkmalar vs. çocuğa bişey yapmıyor bence.Kızlar ya burda hiç bu konuda yazan olmadı da ben çok mu sakarım onu merak ediyorum ya da herkes yaşıyor da ben çok mu pimpirikliyim. Şöyle ki ben göbüşü sürekli bi yerlere çarpıyorum ya da bişeyler göbüşe çarpıyor bunlar mesela tezgaha çarpma, store perdenin altındaki o sert şeyin perdeyi kapatırken çarpması ne bileyim kumanda düşmesi vs gibi böyle şeyler sizler yaşıyor musunuz veya korkuyor musunuz bunlardan… yoksa sadece benim başıma gelip ben mi stres yapıyorum
Güle güle kullanın. Çok güzel. Bu markanın bazı yorumlarında çarşaf küçük pusete küçük geldi yazıyordu. Yıkamadan bi dene istersen gelince.
O zaman o tez bizde tutuyor.Tek gece yumurtlama günü korunurken erkekBizde o tezden dolayi erkek bekledik. Ama tez çürüdü
Evet oyle yapacagim bende insallah sikinti olmzGüle güle kullanın. Çok güzel. Bu markanın bazı yorumlarında çarşaf küçük pusete küçük geldi yazıyordu. Yıkamadan bi dene istersen gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?