Sen sabah doğur benim hastane uzak zatenHoop 2 aralık Bnm sen sıranı bekle
Sezaryen ya ben güzel tarih seçiyorum kendimeBen gün kısmını netleştirmemiştim odaklanıp bir gün belirleyeyim kızımla ona göre konuşurum hazırlıklarını yapsın
Zaten doğurursam ilk saati alcsm sabah saat 8 de doğurcamSen sabah doğur benim hastane uzak zaten
Yetişemem sana
Sezaryen ya ben güzel tarih seçiyorum kendime
Biz daha hastane bile konuşmadık doktorlaZaten doğurursam ilk saati alcsm sabah saat 8 de doğurcam
Korunurken sürpriz bi bebek miO zaman o tez bizde tutuyor.Tek gece yumurtlama günü korunurken erkek
Saat secenegi sunarlarsa bende en erken vakti almak isterimZaten doğurursam ilk saati alcsm sabah saat 8 de doğurcam
Perşembe günü rezerve etmeyi düşünüyorum
Sunarlar sunmazlar mıSaat secenegi sunarlarsa bende en erken vakti almak isterim
İnsallah devlet hastanesinde olacak pek umudum yok aslindaSunarlar sunmazlar mı
Ben normal düşünüyorum bebe dönerse dönmezse de sezaryen olurum saldım iyice sağlıklı gelsin de nasıl gelirse gelsinSen sabah doğur benim hastane uzak zaten
Yetişemem sana
Sezaryen ya ben güzel tarih seçiyorum kendime
Benim de çok sık oluyor oğlum var dirseğini batırıyor bazen bana yaslanmak için hopluyor zıplıyor yanımda yatarken ayağı çarpıyor masanın kenarı vs zaten sürekli oluyor ama sert darbe olmadığı sürece bi şey olmaz diye düşünüyorum Allah saklasın tüm bebişleriKızlar ya burda hiç bu konuda yazan olmadı da ben çok mu sakarım onu merak ediyorum ya da herkes yaşıyor da ben çok mu pimpirikliyim. Şöyle ki ben göbüşü sürekli bi yerlere çarpıyorum ya da bişeyler göbüşe çarpıyor bunlar mesela tezgaha çarpma, store perdenin altındaki o sert şeyin perdeyi kapatırken çarpması ne bileyim kumanda düşmesi vs gibi böyle şeyler sizler yaşıyor musunuz veya korkuyor musunuz bunlardan… yoksa sadece benim başıma gelip ben mi stres yapıyorum
Ben öğleden sonra isterim uykumu alayımZaten doğurursam ilk saati alcsm sabah saat 8 de doğurcam
Perşembe günü rezerve etmeyi düşünüyorum
O anlık tabi korkuyorum ama normalde de ben böyleyim ancak kafama takmıyorumKorkuyor musun canım peki ben defalarca yaşamama rağmen her defasında korkuyorum anksiyeteye dönüştü artık
EvetKorunurken sürpriz bi bebek mi
Bakın farkındaysanız yazdığım halde bile cevap gelmiyor insanlar hiç böyle şeyler yaşamıyor demekki gerçekten kendimi neredeyse lanetli atfedicem bir yandan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum diyorum ki ya bu 9 ay mutlaka koca karınla insanlar bir yerlere çarpıyordur ne bileyim küçük çocugu olan var tekme atıyordur ya da bastırıyordur korkma olayı sürekli başıma geliyor onu umursamıyorum bile artık düşünün doktor bana da amniyon sıvısı çok iyi koruyor korkma dedi ama bilemiyorum mesela biraz önce yine store perdenin altındaki direk pat diye çarptı dün mutfağa girerken kapıya çarptım vs vs cidden kimse böyle şeyler yaşamıyor mu kızlar?
Canim bende heryere carpiyorum ama korkmuyorum Rabbim ona oyle bi yer vermiski herseyden koruyo Allahin bi mucizesiKızlar ya burda hiç bu konuda yazan olmadı da ben çok mu sakarım onu merak ediyorum ya da herkes yaşıyor da ben çok mu pimpirikliyim. Şöyle ki ben göbüşü sürekli bi yerlere çarpıyorum ya da bişeyler göbüşe çarpıyor bunlar mesela tezgaha çarpma, store perdenin altındaki o sert şeyin perdeyi kapatırken çarpması ne bileyim kumanda düşmesi vs gibi böyle şeyler sizler yaşıyor musunuz veya korkuyor musunuz bunlardan… yoksa sadece benim başıma gelip ben mi stres yapıyorum
Bende 38 arti 4 te doguracamBen kendime 2 aralığa gün verdim
Gelişimine göre tam 38+0 oluyor
Bende devlette yapacam zaten sezaryen ozelde de ayni devlette de ayniİnsallah devlet hastanesinde olacak pek umudum yok aslinda
Neden 38+4?Bende 38 arti 4 te doguracam
Ayniyiz nasipseHaftaya persembe kesinlesecek.
Tahminim 6 Aralik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?