2021 Aralık Anneleri

Sen sabah doğur benim hastane uzak zaten
Yetişemem sana

Sezaryen ya ben güzel tarih seçiyorum kendime
Zaten doğurursam ilk saati alcsm sabah saat 8 de doğurcam
Perşembe günü rezerve etmeyi düşünüyorum

Benim de çok sık oluyor oğlum var dirseğini batırıyor bazen bana yaslanmak için hopluyor zıplıyor yanımda yatarken ayağı çarpıyor masanın kenarı vs zaten sürekli oluyor ama sert darbe olmadığı sürece bi şey olmaz diye düşünüyorum Allah saklasın tüm bebişleri

Korkuyor musun canım peki ben defalarca yaşamama rağmen her defasında korkuyorum anksiyeteye dönüştü artık
O anlık tabi korkuyorum ama normalde de ben böyleyim ancak kafama takmıyorum sen takmamaya çalış kafana takarak kötü etme kendini sakın , üstünden at bu durumu. Bak konuyu bile takmissin ki niye ben böyleyim ,sadece ben mi boyleyim vs diye . Sadece sen böyle değilsin dikkat eksikliği olabiliyor hamileyken yahut unutkanlık vs bile olabiliyor ki bende unutkanlık bile oldu da takmıyorum takılmıyorum sende takılma bu duruma sadece sen değilsin kuzum yani bizler gibi çok hamile anne var .

Tabiki çarpıyoruz göbek önde gidiyor. Ama öyle kıvranmama neden olacak bir açıma olmadıysa önemsemiyorum. Bir şey olsa ağrı olur. Kendimizi koruyacağız ama öyle stres yapınca daha çok kasılıp zarar görme ihtimali var.

Canim bende heryere carpiyorum ama korkmuyorum Rabbim ona oyle bi yer vermiski herseyden koruyo Allahin bi mucizesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…