- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
BEn gitmistim birsey olmaz tatlimKızlar eşimin çok gitmek istediği bi film var ama sinema salonları çok gürültülü bebiş ürkmez mi ya gitmeyeyim dimi
+5 te bendenBende 38 arti 4 te doguracam
Sus karistirma deseydinGeçen doktora gittik
Doktor 33 haftalık diyor
Eşim diyor ki doktor 33 dşyor sen 35teyim diyorsun
Arada o kadar fark nasıl oluyor
Kafana göre ileri ileri mi atıyorsun çocuğu
+6 da benden. Bugun günümü aldık 26 Kasım olacak :)+5 te benden
Detaylı sunum yaparak anlattım mecburSus karistirma deseydin
Yaaa cok az kaldi+6 da benden. Bugun günümü aldık 26 Kasım olacak :)
Detaylı sunum yaparak anlattım mecbur
Profesör olan detaylı ultrason doktorum bana 16 aralık son doğma zamanı demişti
Ben de ona göre hesaplıyorum
Ki zaten benim yumurtlama günüm bence tam döngümün ortası değildi
Regl günümde hamile olduğuöu öğrendiğimde değerim epey yüksekti
Hatta sağlıksız mı acaba diyenler olmuştu burda
Ama bence erken döllenme çocuğu benim oğlum
Hep ileri çıkıyorson regl den ileri mi cnm olcumler
Orasi oyle ben saat sunma secenegini kasettimBende devlette yapacam zaten sezaryen ozelde de ayni devlette de ayni
Benimde 11 mart ama senin niye 15.12.2021 görünüyor
Benimki de 2li testte 10 gün öne çekmişti 1 marta erken döllenmedir diye sonra gitgide kendi gününü buldu kızlar. O yüzden tam doğu. tarihinden emin değilimBnm de 11 Marttı bebe önden çok gidiyor diye 6 martta çekti dr
Ben normal istiyordum ama bebem biraz zorlu süreçle oldu canım yaşım da 35 o yüzden perinatolog doktorum hiç riske girmeye gerek yok demişti. Eğer başka düşünmüyorsan bebek bence de gerek yok. Kendi gelirse normal bilemem ama ben pek düşünmüyorum şu anda.Tarihler alınmaya başlamış, hayırlı uğurlu olsun. Normal düşünen var mı doğumu? Bi sonraki kontrolde konuşmak istiyorum ama kararsızım. Endokrincim, doktorun 38inci haftada alır bebeği riske girmeden dedi. Benim gibi tüp bebek geçmişi, ileri yaş vb durumlar olunca kadın doğumcular öyle yapıyormuş. Bebeğin kafa yapısı küçük, kendi minyon, baş aşağı bi süredir, diyorum normali mi beklesem. Doktora beklemeden alalım mı desem endokrincinin önerisi gibi. Bu 38 hafta muhabbeti kafamı karıştırdı, başka böyle söylenen var mı? Herkes sezeryan mı istiyor?
Yaşamaz olur mu canım tabi ki oluyor mesela benimki daha komik elimi kolumu indirirken birden sert indirip kendi karnıma vuruyorumBakın farkındaysanız yazdığım halde bile cevap gelmiyor insanlar hiç böyle şeyler yaşamıyor demekki gerçekten kendimi neredeyse lanetli atfedicem bir yandan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum diyorum ki ya bu 9 ay mutlaka koca karınla insanlar bir yerlere çarpıyordur ne bileyim küçük çocugu olan var tekme atıyordur ya da bastırıyordur korkma olayı sürekli başıma geliyor onu umursamıyorum bile artık düşünün doktor bana da amniyon sıvısı çok iyi koruyor korkma dedi ama bilemiyorum mesela biraz önce yine store perdenin altındaki direk pat diye çarptı dün mutfağa girerken kapıya çarptım vs vs cidden kimse böyle şeyler yaşamıyor mu kızlar?
Benim belimde amelîyatım var fitiktan bu yüzden kesin sezeryan olacağımTarihler alınmaya başlamış, hayırlı uğurlu olsun. Normal düşünen var mı doğumu? Bi sonraki kontrolde konuşmak istiyorum ama kararsızım. Endokrincim, doktorun 38inci haftada alır bebeği riske girmeden dedi. Benim gibi tüp bebek geçmişi, ileri yaş vb durumlar olunca kadın doğumcular öyle yapıyormuş. Bebeğin kafa yapısı küçük, kendi minyon, baş aşağı bi süredir, diyorum normali mi beklesem. Doktora beklemeden alalım mı desem endokrincinin önerisi gibi. Bu 38 hafta muhabbeti kafamı karıştırdı, başka böyle söylenen var mı? Herkes sezeryan mı istiyor?
Baştan beri hep normal istiyordum, hatta doktoru da ona göre seçmiştim. Doktorum normal doğumcu, sezeryan isteyenleri bile normale ikna ediyor. Ama endokrinci kafamı karıştırdı, riske girme filan deyince. Öncesini bilemeyiz tabi ama doktor kendi gelişini bekleyelim 40 hafta filan derse herkese yaptığı gibi itiraz edeyim diye düşünmeye başladım. Ondan sordum. Teşekkür ederim.Ben normal istiyordum ama bebem biraz zorlu süreçle oldu canım yaşım da 35 o yüzden perinatolog doktorum hiç riske girmeye gerek yok demişti. Eğer başka düşünmüyorsan bebek bence de gerek yok. Kendi gelirse normal bilemem ama ben pek düşünmüyorum şu anda.
Çok geçmiş olsun. Hakikaten sağ Salim doğsunlar en önemlisi o.Benim belimde amelîyatım var fitiktan bu yüzden kesin sezeryan olacağım38+3 de inşallah sağlıkla gelsinler kucağımıza inşallah
Amin aminÇok geçmiş olsun. Hakikaten sağ Salim doğsunlar en önemlisi o.
Tüp bebek normal doğuma engel değil bildiğim kadarıyla. Tabi konuya tam hakim değilim ne gibi bir risk oluşturur bilemiyorumTarihler alınmaya başlamış, hayırlı uğurlu olsun. Normal düşünen var mı doğumu? Bi sonraki kontrolde konuşmak istiyorum ama kararsızım. Endokrincim, doktorun 38inci haftada alır bebeği riske girmeden dedi. Benim gibi tüp bebek geçmişi, ileri yaş vb durumlar olunca kadın doğumcular öyle yapıyormuş. Bebeğin kafa yapısı küçük, kendi minyon, baş aşağı bi süredir, diyorum normali mi beklesem. Doktora beklemeden alalım mı desem endokrincinin önerisi gibi. Bu 38 hafta muhabbeti kafamı karıştırdı, başka böyle söylenen var mı? Herkes sezeryan mı istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?