2021 Aralık Anneleri

Sus karistirma deseydin
Detaylı sunum yaparak anlattım mecbur
Profesör olan detaylı ultrason doktorum bana 16 aralık son doğma zamanı demişti
Ben de ona göre hesaplıyorum
Ki zaten benim yumurtlama günüm bence tam döngümün ortası değildi
Regl günümde hamile olduğuöu öğrendiğimde değerim epey yüksekti
Hatta sağlıksız mı acaba diyenler olmuştu burda
Ama bence erken döllenme çocuğu benim oğlum

son regl den ileri mi cnm olcumler

son regl den ileri mi cnm olcumler
Hep ileri çıkıyor
Onu değil de ilk hcg değerimi öğrendiğim zamanı baz alıyorum ama
O gelişim oladak ilerilik sayısı gün olarak değişebiliyor çünkü
Bi gittiğimde bi hafta bi gittiğimde 4 gün filan oynuyor

Tarihler alınmaya başlamış, hayırlı uğurlu olsun. Normal düşünen var mı doğumu? Bi sonraki kontrolde konuşmak istiyorum ama kararsızım. Endokrincim, doktorun 38inci haftada alır bebeği riske girmeden dedi. Benim gibi tüp bebek geçmişi, ileri yaş vb durumlar olunca kadın doğumcular öyle yapıyormuş. Bebeğin kafa yapısı küçük, kendi minyon, baş aşağı bi süredir, diyorum normali mi beklesem. Doktora beklemeden alalım mı desem endokrincinin önerisi gibi. Bu 38 hafta muhabbeti kafamı karıştırdı, başka böyle söylenen var mı? Herkes sezeryan mı istiyor?

Ben normal istiyordum ama bebem biraz zorlu süreçle oldu canım yaşım da 35 o yüzden perinatolog doktorum hiç riske girmeye gerek yok demişti. Eğer başka düşünmüyorsan bebek bence de gerek yok. Kendi gelirse normal bilemem ama ben pek düşünmüyorum şu anda.

Yaşamaz olur mu canım tabi ki oluyor mesela benimki daha komik elimi kolumu indirirken birden sert indirip kendi karnıma vuruyorum özür diliyorum sonra bebemden. Çok şiddetli darbe olmazsa korkma ama artık yavaş hareket etmeliyiz

Benim belimde amelîyatım var fitiktan bu yüzden kesin sezeryan olacağım 38+3 de inşallah sağlıkla gelsinler kucağımıza inşallah

Baştan beri hep normal istiyordum, hatta doktoru da ona göre seçmiştim. Doktorum normal doğumcu, sezeryan isteyenleri bile normale ikna ediyor. Ama endokrinci kafamı karıştırdı, riske girme filan deyince. Öncesini bilemeyiz tabi ama doktor kendi gelişini bekleyelim 40 hafta filan derse herkese yaptığı gibi itiraz edeyim diye düşünmeye başladım. Ondan sordum. Teşekkür ederim.

Ameliyat icin haftaya kan tahlillerini de alacaklar. Aç mı gidiliyor tok mu bilgisi olan var mı

Tüp bebek normal doğuma engel değil bildiğim kadarıyla. Tabi konuya tam hakim değilim ne gibi bir risk oluşturur bilemiyorum
Ben normal doğum istiyorum ama bebek şu an ters duruyor ve rahim şekil bozukluğum olduğu için doktor kanala yerleşemeyebilir dedi öyle bir durumda mecburen sezaryen ama normal doğum yapmayı gerçekten çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…