2021 Aralık Anneleri

Dört tüp bebek denemem oldu ama tedavilerimle hamile kalamadım. Bu gebelik doğal oldu, Geçmişi sorunlu olanları, zor hamile kalanları, yaşı ileri olanları vb. riski azaltmak için biraz erken alıyorlarmış. Normal doğumda çok kararlıydım, şimdilik şartlar da müsait ama bunu öğrenince kafam karıştı. Bi de instagramda takip ettiğim bikaç soru sayfası var. Dillendirmek istemiyorum, bikaç kötü örnek çıktı önüme; keşke okumasaydım, takibi bıraktım zaten oraları. Karar vermeden önce bi size de danışmak istedim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Yöntem ne olursa olsun önemli olan sağlıkla doğmaları.

Bnm birinci sezeryan olduğundan aslında bunu normal istiyordum ama birazcık iri olacak sanırım o yüzden sezeryan

Tam 38 icime sinmiyor ee biraz gecsin dedim ya bide beni korku sariyo bu 37 den sonra kaksini falan yapma durumu olur diye korkuyorum aklima oyle seyler geliyo yoksa ben 39 u beklim diyordum
Gerek yok bu kadar detaya nasipten öte gidilmez sen ne yaparsan yap

Tam 38 icime sinmiyor ee biraz gecsin dedim ya bide beni korku sariyo bu 37 den sonra kaksini falan yapma durumu olur diye korkuyorum aklima oyle seyler geliyo yoksa ben 39 u beklim diyordum
Ya ben de dillendirmekten korktum ama onu okudum bikaç gün önce instagramda. Biri yazmış 37inci haftada kakasını yapmış, yutmuş, hareketleri yoktu, gittim doktora kalbi durmuştu diye. Allah korusun gerçekten. İçime korku girdi benim de bunu okuduktan sonra. Doktordan sezeryan istemeyi düşünmeye başladım. Benim bi iş arkadaşımı 37 haftada acil sezeryana almışlardı bebek kakasını yaptı diye yıllar önce, nasıl anlamışlardı bilmiyorum, yarın bi arayıp sorucam. Hareketlerde azalma filan varsa hemen doktora gitmek lazımmış, böyle durumlardan korunmak için. Manyak gibi hareket takibi yapıyorum kaç gündür. Doktor bugün alayım dese al diyecem o haldeyim.

Cahilken daha mutluyum
Ben öyleyim
Burda bazılarının haplarla, hamilelikle yaşadığı çoğu şeyi ben bilmediğim için anlayamadım
Anlayana kadwr da geçti zaten
Ben 40+6 da yapmistim ilk dogumu bir sorun olmadi sukur
Herkesin olmuyor zaten ya
Bi arkadaşımı duymuştum 41de mi ne doğmuş
O demişti kakasını yapmış falan filan diye ama
Taa kaçlı yıllar yani
Düşün benim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…