Tam 38 icime sinmiyor ee biraz gecsin dedimNeden 38+4?
Dört tüp bebek denemem oldu ama tedavilerimle hamile kalamadım. Bu gebelik doğal oldu, Geçmişi sorunlu olanları, zor hamile kalanları, yaşı ileri olanları vb. riski azaltmak için biraz erken alıyorlarmış. Normal doğumda çok kararlıydım, şimdilik şartlar da müsait ama bunu öğrenince kafam karıştı. Bi de instagramda takip ettiğim bikaç soru sayfası var. Dillendirmek istemiyorum, bikaç kötü örnek çıktı önüme; keşke okumasaydım, takibi bıraktım zaten oraları. Karar vermeden önce bi size de danışmak istedim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Yöntem ne olursa olsun önemli olan sağlıkla doğmaları.Tüp bebek normal doğuma engel değil bildiğim kadarıyla. Tabi konuya tam hakim değilim ne gibi bir risk oluşturur bilemiyorum
Ben normal doğum istiyorum ama bebek şu an ters duruyor ve rahim şekil bozukluğum olduğu için doktor kanala yerleşemeyebilir dedi öyle bir durumda mecburen sezaryen ama normal doğum yapmayı gerçekten çok istiyorum.
Kakası 40tan sonra sanırım yaTam 38 icime sinmiyor ee biraz gecsin dedimya bide beni korku sariyo bu 37 den sonra kaksini falan yapma durumu olur diye korkuyorum aklima oyle seyler geliyo yoksa ben 39 u beklim diyordum
Kimseyi korkutmak istemem evet genelde gec dogan bebeklerde oluyormus ama 37 den sonra dusuk de olsa yapma ihtimali varmis yanlis degilse bi arastirinKakası 40tan sonra sanırım ya
Fazla kalınca yani
Erken duymadım ben hiç
Yok hiç araştırmamKimseyi korkutmak istemem evet genelde gec dogan bebeklerde oluyormus ama 37 den sonra dusuk de olsa yapma ihtimali varmis yanlis degilse bi arastirin
Haklisin endiseden baska bi ise yaramiyoYok hiç araştırmam
Fazla bilgi mutluluk getirmiyor kesinlikle
Cahilken daha mutluyumYok hiç araştırmam
Sabah erken gidiyorsan aç git daha iyiAmeliyat icin haftaya kan tahlillerini de alacaklar. Aç mı gidiliyor tok mu bilgisi olan var mı
Benimde aklimda hic yoktu pat diye karsima ciktiCahilken daha mutluyum
Bnm birinci sezeryan olduğundan aslında bunu normal istiyordum ama birazcık iri olacak sanırım o yüzden sezeryanTarihler alınmaya başlamış, hayırlı uğurlu olsun. Normal düşünen var mı doğumu? Bi sonraki kontrolde konuşmak istiyorum ama kararsızım. Endokrincim, doktorun 38inci haftada alır bebeği riske girmeden dedi. Benim gibi tüp bebek geçmişi, ileri yaş vb durumlar olunca kadın doğumcular öyle yapıyormuş. Bebeğin kafa yapısı küçük, kendi minyon, baş aşağı bi süredir, diyorum normali mi beklesem. Doktora beklemeden alalım mı desem endokrincinin önerisi gibi. Bu 38 hafta muhabbeti kafamı karıştırdı, başka böyle söylenen var mı? Herkes sezeryan mı istiyor?
Ben 40+6 da yapmistim ilk dogumu bir sorun olmadi sukurKakası 40tan sonra sanırım ya
Fazla kalınca yani
Erken duymadım ben hiç
Gerek yok bu kadar detaya nasipten öte gidilmez sen ne yaparsan yapTam 38 icime sinmiyor ee biraz gecsin dedimya bide beni korku sariyo bu 37 den sonra kaksini falan yapma durumu olur diye korkuyorum aklima oyle seyler geliyo yoksa ben 39 u beklim diyordum
Doktor bir daha gelmezsin o gün herseyini halledelim dedi. Belkide 37 de tekrar bakariz nst bakariz dedi. Benimde İşime gelirSabah erken gidiyorsan aç git daha iyi
Çok erken değil mi ameliyat içim kan
Aynen bana dr 1 2 gun kala yapilir demisti sana ne dedi cnmSabah erken gidiyorsan aç git daha iyi
Çok erken değil mi ameliyat içim kan
Bndensin şekerim hiç araştırma gereği duymadım gebelikle ilgili bişiYok hiç araştırmam
Seninki erken dogacak sanrm ondanDoktor bir daha gelmezsin o gün herseyini halledelim dedi. Belkide 37 de tekrar bakariz nst bakariz dedi. Benimde İşime gelir
Ya ben de dillendirmekten korktum ama onu okudum bikaç gün önce instagramda. Biri yazmış 37inci haftada kakasını yapmış, yutmuş, hareketleri yoktu, gittim doktora kalbi durmuştu diye. Allah korusun gerçekten. İçime korku girdi benim de bunu okuduktan sonra. Doktordan sezeryan istemeyi düşünmeye başladım. Benim bi iş arkadaşımı 37 haftada acil sezeryana almışlardı bebek kakasını yaptı diye yıllar önce, nasıl anlamışlardı bilmiyorum, yarın bi arayıp sorucam. Hareketlerde azalma filan varsa hemen doktora gitmek lazımmış, böyle durumlardan korunmak için. Manyak gibi hareket takibi yapıyorum kaç gündür. Doktor bugün alayım dese al diyecem o haldeyim.Tam 38 icime sinmiyor ee biraz gecsin dedimya bide beni korku sariyo bu 37 den sonra kaksini falan yapma durumu olur diye korkuyorum aklima oyle seyler geliyo yoksa ben 39 u beklim diyordum
Bn daha konulmadım ama büyük ihtimalle 1 gün önceden bakılır korona testi filan da olucaz anca çıkar sonuçlarAynen bana dr 1 2 gun kala yapilir demisti sana ne dedi cnm
Ben öyleyimCahilken daha mutluyum
Herkesin olmuyor zaten yaBen 40+6 da yapmistim ilk dogumu bir sorun olmadi sukur
Sağlıkla gelsin Allah’ın izniyleBnm birinci sezeryan olduğundan aslında bunu normal istiyordum ama birazcık iri olacak sanırım o yüzden sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?