Ben her leyi çok uygundan gittim yaAyyy hadi inşallah
Bnm öküz kocam ne gerek var dedi
pardon saygıdeğer boğaboğa Burcu ondan o hakaret olmuyor
35 ten sonra bir hafta nst bir hafta kontrolMerve gecen hafta gitti bide bugun gidiyormus
Benim kız da aynısı 5 buçuk yaşındaay aynı benimki de böyle yaa. kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım, 6,5 yaşında dana kadar ama her şeyi giymeye çalıştı. şapkaları falan genişletti hep zorla giyecem diyeo yüzden yatağını doğuma birkaç gün kala kurmayı düşünüyorum. yapma desek daha çok yapmak istiyor. eşimle çikolata mı hediyelik mi falan diye konuşuyorduk ona bile muhalefet oldu. biz oyun oynuyor zannederken bizi dinliyormuş sıpa ne gerek var diyor bana bilmiş
Benim oluyor su gibi şeffaf geçenlerde hafif sarı gibi oldu bol su içince geçtiŞimdi bi tane daha soru geliyor
Akıntınız oluyor mu kıvamı ve rengi nasıl?
Yapışkan gibi sarıdan çok ucuk yeşile çalan bi akıntım var ama kültür sonucum temiz çıktı. Sadece idrar yolu enfeksiyonu varmış onun için de munurol içtim ama idrar yolu enfeksiyonu çyle akıntı yapar mı
Bence cok fazla fiyat hic gerek yokKızlar bizim hastanenin oda süsleme için çalıştığı organizasyon firmasıyla konuştumbir tane masa yanlarında balon olan süslemeye 700 tl istiyorlar, ikramlık şeyler vs dahil değil 1 ay önceden sözleşme yapmamız gerekiyor dediler. Başka paketler de var tabi 1500 tlye kadar. Kendimiz süsleyebilir miyiz diye sordum kapıya vs süs asılmasına izin vermiyorlarmış firma dışında. Siz süsletecek misiniz ? Ne yapsam bilemedim. Bi yandan diyorum pandemi var zaten normal doğum istiyorum hastanede çok kalmayacağım Allah’ın izniyle 1 gün için değmez, diğer yandan da heves ediyorum bana bi fikir verin
kardeşim doğum yaptığında ben ona hediye yaptırmıştım. şimdi bana geri vardı onu kullanıcam. instagramda papyonkurdele diye bi sayfa yanılmıyosam. işçiliği kumaşları çok güzel.Kizlar puset minderi ve örtüsü alan var mı
Link atın üzerime
Ben süsletmeyeceğim yaKızlar bizim hastanenin oda süsleme için çalıştığı organizasyon firmasıyla konuştumbir tane masa yanlarında balon olan süslemeye 700 tl istiyorlar, ikramlık şeyler vs dahil değil 1 ay önceden sözleşme yapmamız gerekiyor dediler. Başka paketler de var tabi 1500 tlye kadar. Kendimiz süsleyebilir miyiz diye sordum kapıya vs süs asılmasına izin vermiyorlarmış firma dışında. Siz süsletecek misiniz ? Ne yapsam bilemedim. Bi yandan diyorum pandemi var zaten normal doğum istiyorum hastanede çok kalmayacağım Allah’ın izniyle 1 gün için değmez, diğer yandan da heves ediyorum bana bi fikir verin
Ucuzcu Merve için çok gereksiz paralar bunlar.Kızlar bizim hastanenin oda süsleme için çalıştığı organizasyon firmasıyla konuştumbir tane masa yanlarında balon olan süslemeye 700 tl istiyorlar, ikramlık şeyler vs dahil değil 1 ay önceden sözleşme yapmamız gerekiyor dediler. Başka paketler de var tabi 1500 tlye kadar. Kendimiz süsleyebilir miyiz diye sordum kapıya vs süs asılmasına izin vermiyorlarmış firma dışında. Siz süsletecek misiniz ? Ne yapsam bilemedim. Bi yandan diyorum pandemi var zaten normal doğum istiyorum hastanede çok kalmayacağım Allah’ın izniyle 1 gün için değmez, diğer yandan da heves ediyorum bana bi fikir verin
5li hastane çıkışı takımını, çorap,bez, penye battaniye koydumMerhaba kızlar hastanede hemsıreye verecegımiz posete hurca ne koydunuz yada koyacaksınız
Lavman hamilelikte niye istemiyorlarmis biliyo musun cunkuuuuu butun bagirsaklari bosaltiyo bebege yol aciyo ve dogumu tetikliyomusGünlerce yapamayınca, yapamamaktan karnın belin kasıkların ağrıdığında her şeyi yapabilir duruma geliyorsun biliyor musum
Bi ara lavman istiyordum
Eşim de acele etme filan diyordu
Böyle bi şey keyiften istenebilir mi zaten diye çıkışmıştım
Bizim doktor lavmana feci karşı olunca o umutlarım da söndü
Şimdi çok sıkıştırmadan eper 2 gün gitmediysem alıyorum ilacı
Bi kere 3 veya 4 gün gidememiştim galiba
O akiam tuvalette nasıl doğurmadım bilmiyorum
Bağıra çağıra zorla çıktım resmen tuvalete
Al iste ayniyiz, kultur testi de yaptir ama mutlaka o da onemliymisBenim hamilelikten önce de hep vardı şimdi de hala var. Günde 10 tane falan günlük ped değiştiriyorumyapış yapış yeşilimsi sarımsı ıslak bir akıntı benimki, enfeksiyon vs de yok daha dün idrar tahlili yapıldı, böyle yaşayıp gidiyorum
Ac karnina muz mu? Yarin sabah deniyimİyiden kabız ol hiç çıkmasın
Bi de aç karnına yenilince hatta hergün ishal bile yaparmış
O zaman benimki enfeksiyondan cunku sut kesigi gibi degil yapiskan gibiBenim su gibi akıntım oluyor, doktor beyaz süt kesiği gibi ya da sarı olursa akıntıda koku olursa mantar olabilir demişti. Enfeksiyondan da olur söylediğin gibi akıntı
Ben de yine suyu arttırayım o zaman, yesilimsi gibi dedigim icin doktor kultur aldi temiz cikti cunku. Demekki suyla alakali35 ten sonra bir hafta nst bir hafta kontrol
Benim kız da aynısı 5 buçuk yaşında
Benim oluyor su gibi şeffaf geçenlerde hafif sarı gibi oldu bol su içince geçti
Doktor sarı ve yeşil olursa gel demişti bana
Bundan sonra dikkat edim deşifre ettim kendimiYeleğinden tanıdımyanıyom mont yerine yelek giyiyorum dedin ya geçen beybi doktor gelirse bana yazsana
Fiyat olarak bişey diyemiyorum ama sadece şirkete izin vermeleri çok saçma olmuş kendiniz bile süsleyebilirsiniz niye izin yok biraz fırsatçılık gibi geldi ilk bebeğinizse insanda heves oluyor ben de ilk bebeğimde istemiştim ama kendimiz yapmıştık süslemeyi şimdi 2. Olduğu için pek hevesim yok evde doğaa bile farketmez modundayımKızlar bizim hastanenin oda süsleme için çalıştığı organizasyon firmasıyla konuştumbir tane masa yanlarında balon olan süslemeye 700 tl istiyorlar, ikramlık şeyler vs dahil değil 1 ay önceden sözleşme yapmamız gerekiyor dediler. Başka paketler de var tabi 1500 tlye kadar. Kendimiz süsleyebilir miyiz diye sordum kapıya vs süs asılmasına izin vermiyorlarmış firma dışında. Siz süsletecek misiniz ? Ne yapsam bilemedim. Bi yandan diyorum pandemi var zaten normal doğum istiyorum hastanede çok kalmayacağım Allah’ın izniyle 1 gün için değmez, diğer yandan da heves ediyorum bana bi fikir verin
Öyle dedi zatenLavman hamilelikte niye istemiyorlarmis biliyo musun cunkuuuuu butun bagirsaklari bosaltiyo bebege yol aciyo ve dogumu tetikliyomusneyse senin taktiklere devam
Duphalac kullandırıyor bana doktorumKabızlık çekenler osmolok duphalac tarzı bitkisel bağırsak açıcı şuruplar var ama gebelikte kullanımı nedir bilemiyorum danışmakta fayda var bir de kan ilaçları kabızlık yapıyor net ben günde 2 alıyorum bir de o yüzden bu hafta damar yolundan alıcam tek seferlik kan ilacını kabız yapma durumu da yokmuş kansızlık var doğumda sıkıntı olur dediler o yüzden çareyi bunda bulduk doktorumla
Ben de öyle düşündüm de bakayım kendim odanın içini süsleyebilirsem süslerimBence cok fazla fiyat hic gerek yok
Ayy ne bileyim fotoğraf çekimi istemiyorum bende bebekleri şekilden şekile sokuyolar üzülüyorumBen süsletmeyeceğim ya
Zaten öyle gelen giden de olmayacak büyük ihtimalle
Az da kalınıyor artık
Çok kalmak gerekirse de allah korusun bi sorun var demektir
Süs filan görmez gözüm o durumda da
Bence sen de fotoğraf çekimi yaptır
daha kalıcı
Henuz 2 gunu gecmedi gecerse ben de doktoruma sorup alayim bi destekÖyle dedi zaten
Son aylara girince lavman yapmıyoruz olabildiğince doğumu tetikleyebiliyor dedi
Doğum zaten o ara en büyük korkumdu
Kendi kendime çözme seçeneğiyle yüzleştim
Aklın varsa çok bekletme ama
Ben en fazla 2 gğn verdim kendime
Olmadıysa ilaç içiyorum
Hadi inşallah çıkmaz sancıÇok şükür şuan iyiyim . Ama gece baya baya korkmuştum. Şmdi nst ye gireceğim
Bir zibin tek alt çorap bez bir yeni doğan alt üst takım şapka battaniye :) ben bunları koydum.Merhaba kızlar hastanede hemsıreye verecegımiz posete hurca ne koydunuz yada koyacaksınız
Maske takcan bişi olmazBu arada şimdi yemek yerken yeni bi fobim oluştusoğanlı bi salata yiyorum, ya şimdi doğum sancım tutsa leş gibi kokarak doğuma giderim bugünden sonra soğn yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?