2021 Aralık Anneleri

Ayyy hadi inşallah
Bnm öküz kocam ne gerek var dedi
pardon saygıdeğer boğa boğa Burcu ondan o hakaret olmuyor
Ben her leyi çok uygundan gittim ya
Ona masraf olmasın bu pahalı olmasın diye
Bunu yapamazsak en çok bu içimde kalır ona göre ayağını denk al dedim
Bi de hep gördükçe gösteriyordum ayy ne tatlı olmuş filan gibi

Stüdyonun da kampanyası varmış
Onu kaptım hemen
Kapora yatırdım
Doğum yapınca arayacakmışım

Merve gecen hafta gitti bide bugun gidiyormus
35 ten sonra bir hafta nst bir hafta kontrol
Benim kız da aynısı 5 buçuk yaşında
Benim oluyor su gibi şeffaf geçenlerde hafif sarı gibi oldu bol su içince geçti
Doktor sarı ve yeşil olursa gel demişti bana

Kızlar bizim hastanenin oda süsleme için çalıştığı organizasyon firmasıyla konuştum bir tane masa yanlarında balon olan süslemeye 700 tl istiyorlar, ikramlık şeyler vs dahil değil 1 ay önceden sözleşme yapmamız gerekiyor dediler. Başka paketler de var tabi 1500 tlye kadar. Kendimiz süsleyebilir miyiz diye sordum kapıya vs süs asılmasına izin vermiyorlarmış firma dışında. Siz süsletecek misiniz ? Ne yapsam bilemedim. Bi yandan diyorum pandemi var zaten normal doğum istiyorum hastanede çok kalmayacağım Allah’ın izniyle 1 gün için değmez, diğer yandan da heves ediyorum bana bi fikir verin

Bence cok fazla fiyat hic gerek yok

Ben süsletmeyeceğim ya
Zaten öyle gelen giden de olmayacak büyük ihtimalle
Az da kalınıyor artık
Çok kalmak gerekirse de allah korusun bi sorun var demektir
Süs filan görmez gözüm o durumda da

Bence sen de fotoğraf çekimi yaptır
daha kalıcı

Ucuzcu Merve için çok gereksiz paralar bunlar. Zaten canımızla cebelleşecez.

Lavman hamilelikte niye istemiyorlarmis biliyo musun cunkuuuuu butun bagirsaklari bosaltiyo bebege yol aciyo ve dogumu tetikliyomus neyse senin taktiklere devam
Al iste ayniyiz, kultur testi de yaptir ama mutlaka o da onemliymis
İyiden kabız ol hiç çıkmasın
Bi de aç karnına yenilince hatta hergün ishal bile yaparmış
Ac karnina muz mu? Yarin sabah deniyim
Benim su gibi akıntım oluyor, doktor beyaz süt kesiği gibi ya da sarı olursa akıntıda koku olursa mantar olabilir demişti. Enfeksiyondan da olur söylediğin gibi akıntı
O zaman benimki enfeksiyondan cunku sut kesigi gibi degil yapiskan gibi
35 ten sonra bir hafta nst bir hafta kontrol

Benim kız da aynısı 5 buçuk yaşında

Benim oluyor su gibi şeffaf geçenlerde hafif sarı gibi oldu bol su içince geçti
Doktor sarı ve yeşil olursa gel demişti bana
Ben de yine suyu arttırayım o zaman, yesilimsi gibi dedigim icin doktor kultur aldi temiz cikti cunku. Demekki suyla alakali

Fiyat olarak bişey diyemiyorum ama sadece şirkete izin vermeleri çok saçma olmuş kendiniz bile süsleyebilirsiniz niye izin yok biraz fırsatçılık gibi geldi ilk bebeğinizse insanda heves oluyor ben de ilk bebeğimde istemiştim ama kendimiz yapmıştık süslemeyi şimdi 2. Olduğu için pek hevesim yok evde doğaa bile farketmez modundayım

Lavman hamilelikte niye istemiyorlarmis biliyo musun cunkuuuuu butun bagirsaklari bosaltiyo bebege yol aciyo ve dogumu tetikliyomus neyse senin taktiklere devam
Öyle dedi zaten
Son aylara girince lavman yapmıyoruz olabildiğince doğumu tetikleyebiliyor dedi
Doğum zaten o ara en büyük korkumdu
Kendi kendime çözme seçeneğiyle yüzleştim
Aklın varsa çok bekletme ama
Ben en fazla 2 gğn verdim kendime
Olmadıysa ilaç içiyorum

Kabızlık çekenler osmolok duphalac tarzı bitkisel bağırsak açıcı şuruplar var ama gebelikte kullanımı nedir bilemiyorum danışmakta fayda var bir de kan ilaçları kabızlık yapıyor net ben günde 2 alıyorum bir de o yüzden bu hafta damar yolundan alıcam tek seferlik kan ilacını kabız yapma durumu da yokmuş kansızlık var doğumda sıkıntı olur dediler o yüzden çareyi bunda bulduk doktorumla

Duphalac kullandırıyor bana doktorum
Ama her seferinde ona sorup alıyorum

Bence cok fazla fiyat hic gerek yok
Ben de öyle düşündüm de bakayım kendim odanın içini süsleyebilirsem süslerim
Ayy ne bileyim fotoğraf çekimi istemiyorum bende bebekleri şekilden şekile sokuyolar üzülüyorum

Henuz 2 gunu gecmedi gecerse ben de doktoruma sorup alayim bi destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…