Ben sezaryen olacam ama benimde korkum ani bi durum olursa kil tuy islerini napacam diye dusunuyorum cunku bacagimi falan suan almadimki minik minik cikmasin diyeBu arada şimdi yemek yerken yeni bi fobim oluştusoğanlı bi salata yiyorum, ya şimdi doğum sancım tutsa leş gibi kokarak doğuma giderim bugünden sonra soğn yemek yok
Kız normal doğumda ne maskesiMaske takcan bişi olmaz
Onu ben de düşünüyorumBen sezaryen olacam ama benimde korkum ani bi durum olursa kil tuy islerini napacam diye dusunuyorum cunku bacagimi falan suan almadimki minik minik cikmasin diye
Başıma gelen olay olur kendisi jiletle işlem yapcanOnu ben de düşünüyorum
AMa olduğu kadar artık
Kusura bakmasınlar acil doğuma alınırsam
Benim sadece bikini bölgemde kaldı gerçi
Diğerlerini lazer yaptırmıitım onlar çıkmıyor
Ben iki cocuk dusundugum icin cildiyeci de hamilelik ve emzirme sureci gecsin oyle baslayalim dedi o yuzden yaptirmadim insallah acil bi durum olmaz oglumda gunu belirlendi bi gun once bacagima kuafore gittim ozel bolgeyi mahvolarak ben aldim hazirlanip gitmistim iyi olmustuOnu ben de düşünüyorum
AMa olduğu kadar artık
Kusura bakmasınlar acil doğuma alınırsam
Benim sadece bikini bölgemde kaldı gerçi
Diğerlerini lazer yaptırmıitım onlar çıkmıyor
Ya zaten ayda 1 gidiyorumBaşıma gelen olay olur kendisi jiletle işlem yapcan
Bikini bölgesi için bi yorumum yok daBen iki cocuk dusundugum icin cildiyeci de hamilelik ve emzirme sureci gecsin oyle baslayalim dedi o yuzden yaptirmadim insallah acil bi durum olmaz oglumda gunu belirlendi bi gun once bacagima kuafore gittim ozel bolgeyi mahvolarak ben aldim hazirlanip gitmistim iyi olmustu
Yok canım onlar bişi demez sen rahatsız olursun diye söyledimYa zaten ayda 1 gidiyorum
Öyle görünmeyecek kadar çok olmuyor da
Fazla değilken de yine jiletle aldıracaklar mı?
Sıfır tüy tertemiz mi olması gerek
Çıkmadı çok şükür ama hep böle oluyor evde kıvranıyorum hastaneye gelyrum bişicik yokHadi inşallah çıkmaz sancı
Ha yok az olduğu zamanlar rahatsız olmam hiç deYok canım onlar bişi demez sen rahatsız olursun diye söyledim
Ben haftaya ağdaya gitcem aklanip paklanirim.Ha yok az olduğu zamanlar rahatsız olmam hiç de
Bir aylık sürenin sonuna denk gelirse gitmeden bi jiletlerim tabi öyle olduğu gibi de gidemem
Ben de haftaya gideceğimBen haftaya ağdaya gitcem aklanip paklanirim.
Sezeryana az gun kala cikarsa ben kendim hallederim
Bn 2 hafta sonra daha 20 gün olmuş gideliBen de haftaya gideceğim
Son olur diye düşünüyorum
Gerçi göremiyorum da daha aşağılarımı
Tam olarak ne durumda emin değiliö
Bence gerek yok, o parayla farklı şeyler yaparsın. Zaten kalacağımız hastanede 1-2 gün, ben sadece albüm istiyorum. Evde güzelce istediğin gibi süslemeni yaparsın.Kızlar bizim hastanenin oda süsleme için çalıştığı organizasyon firmasıyla konuştumbir tane masa yanlarında balon olan süslemeye 700 tl istiyorlar, ikramlık şeyler vs dahil değil 1 ay önceden sözleşme yapmamız gerekiyor dediler. Başka paketler de var tabi 1500 tlye kadar. Kendimiz süsleyebilir miyiz diye sordum kapıya vs süs asılmasına izin vermiyorlarmış firma dışında. Siz süsletecek misiniz ? Ne yapsam bilemedim. Bi yandan diyorum pandemi var zaten normal doğum istiyorum hastanede çok kalmayacağım Allah’ın izniyle 1 gün için değmez, diğer yandan da heves ediyorum bana bi fikir verin
Allahım çatı muayenesi için bu kadar hevesli ilk seni gördümBen geldiiiiim.
Bebem 3200 cm söylemedi kağıdı da almayı unuttuk. Kafa tam kanala girmemiş.
Vee veee veeee çatı muayenemi olduuuum.
Oo bence normal doğurabilirsin dedi.
Nstmde de sancılar çıktı. Dün belim de çok ağrımıştı am tek taraflıydı çok umursamamıştım. Ağrın var ya ama olsun en fazla doğurursun dedi. Ben de gelir doğururum napiim dedim. Ama bu gece gelmezsin dedi. Nasip artık dedim.
Eki Görüntüle 2949486
Bana eşantiyonlar verdi en bayıldığımm.
Eki Görüntüle 2949488
Ahan da nst.
Aaa hakket sancın cikmisBen geldiiiiim.
Nstmde de sancılar çıktı. Dün belim de çok ağrımıştı am tek taraflıydı çok umursamamıştım. Ağrın var ya ama olsun en fazla doğurursun dedi. Ben de gelir doğururum napiim dedim. Ama bu gece gelmezsin dedi. Nasip artık dedim.
Eki Görüntüle 2949486
Eki Görüntüle 2949488
Ahan da nst.
Gobegini yirimBen geldiiiiim.
Eki Görüntüle 2949486
Eki Görüntüle 2949488
Ahan da nst.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?