2021 Aralık Anneleri

Az kaldııı çatı muayenesi vajinal muayeneden zor muydu ağrılı mıydı

Uygunmuş iste kiz çatım. Güzel güzel diyo ama acıdı diyom gülüyo
Aaa hakket sancın cikmis
Ay geçen hafta yerlerdeydi çıksın artık.
Sana kurban olurum Inşallah ben de senin yirim tez zamanda.

Uygunmuş iste kiz çatım. Güzel güzel diyo ama acıdı diyom gülüyo

Ay geçen hafta yerlerdeydi çıksın artık.

Sana kurban olurum Inşallah ben de senin yirim tez zamanda.
Acıdı diyosan çocuğu nasıl çıkartcan hee
Hadi bi avazda Allah kurtarsın

Biraz kurcalarken acıdı yalan yok. Ama biz sevişmiyoz hiç mekan boş kaldı diye de olabilir. Ama zor denmez ya.
Bizde de 8 aydır mekan boş
Bazı kadınlar öyle bir anlatıyor ki yok çığlık çığlığa bağırdım falan korkuyordum , korkmam artık

Ben emzik koydum nolur nolmaz kusura bakmasınlar
Ama emzirme düzgün rutinine binene kadar anne dışında bi ley vermeyin diyorlar zaten
yoksa reddedebiliyormuş
Çocuk kolay olanı tercih ediyormuş
Emzik hemen vericekmisimiz bende hemen verilmiycek diye biliyorum ama 3 4 hafta sonra vermek de bana biraz fazla geliyo 1 hafta sonra yavaştan vermeyi düşünüyorum daha huzurlu uyur

Emzik hemen vericekmisimiz bende hemen verilmiycek diye biliyorum ama 3 4 hafta sonra vermek de bana biraz fazla geliyo 1 hafta sonra yavaştan vermeyi düşünüyorum daha huzurlu uyur
Hemen vermeyin diyorlar ama emzirmede sorun yaşamazsam ben hemen vereceğim yoksa çoğu bebek almıyor

Meme reddi tehkikesi ortadan kalktığı an vereceğim valla emzik

Iste simdi nstlerimiz ayni cikmis ama ben dogurmuyorum dimi doktor da doguruyosun demedi cnku benimkilere agri eslik etmiyor die heralde
Bu gece dogurmazsin demek ne demek o zaman bi hafta icinde falan dogurursun seeen

Iste simdi nstlerimiz ayni cikmis ama ben dogurmuyorum dimi doktor da doguruyosun demedi cnku benimkilere agri eslik etmiyor die heralde
Bu gece dogurmazsin demek ne demek o zaman bi hafta icinde falan dogurursun seeen
Yaklaşıyooz

Şişme yelek değil kız yeşil şişmesiz yelek ne bilim yoğunluk varmış önden nst olsun dedi
Zaten sinir oldum az kalsın kavga ediyordum çok yoğunluk yarın gel diyor sekreter demiş
Geçen hafta bana da aynını yaptılar doktor geç gelmiş hastalar birikmiş benim randevu saatim geldi sekreter elime nst kağıdı sıkıştırdı daha muayene olmadan, gittik nst de de sıra vardi saat 5 oldu eşime dedim doktor beklemeden cikarsa valla olay çıkartırım dedim gitti baktı eşim herkes muayene olmuş gitmiş biz kalmışız, doktor bekledi sinirlendigimizi anlayınca, randevu 3 50 ydi hastaneden 7 de çıktım sırf bu yüzden doktor değiştirmek istiyorum sanki devlet hastanesi yani

Sorma hem aradılar gelin yarın dr ameliyatı var bn kalkmışım bu halde gitmişim kasada yarın gel dedim valla kızdırmayın burda doğururum bu ne ya çocuk oyuncağı gibi git gel. Yine sakinliğini korudum bekledim.

Bizim hastanede kıyafet veriyormuş ama acil doğumda genelde kullanılıyormuş. Ama yıkanmamışmış ıyyy dedim hediye veriliyor mu ne dedi hemşire vermeyin gerek yok dedim
Bi de 1 sürahi lohusa şerbeti veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…