Az kaldıııBen geldiiiiim.
Bebem 3200 cm söylemedi kağıdı da almayı unuttuk. Kafa tam kanala girmemiş.
Vee veee veeee çatı muayenemi olduuuum.
Oo bence normal doğurabilirsin dedi.
Nstmde de sancılar çıktı. Dün belim de çok ağrımıştı am tek taraflıydı çok umursamamıştım. Ağrın var ya ama olsun en fazla doğurursun dedi. Ben de gelir doğururum napiim dedim. Ama bu gece gelmezsin dedi. Nasip artık dedim.
Eki Görüntüle 2949486
Bana eşantiyonlar verdi en bayıldığımm.
Eki Görüntüle 2949488
Ahan da nst.
Uygunmuş iste kiz çatım. Güzel güzel diyo ama acıdı diyom gülüyoAllahım çatı muayenesi için bu kadar hevesli ilk seni gördüm
Bnde 0 sancı 20 ye bile çıkmadı
İyi 1-2 haftaya fırt inşallah
Çatı musaitmiymiş peki
Bizde hiç eşantiyon yokbn haftaya için gebe eğitimine randevu aldım nasıl yıkanır anlatımı olacak 2. Diyince gerek yok dedi 10 yıl diyince unutmuşsundur gel dedi
Ay geçen hafta yerlerdeydi çıksın artık.Aaa hakket sancın cikmis
Sana kurban olurumGobegini yirim
Biraz kurcalarken acıdı yalan yok. Ama biz sevişmiyoz hiç mekan boş kaldı diye de olabilir.Az kaldıııçatı muayenesi vajinal muayeneden zor muydu ağrılı mıydı
Acıdı diyosan çocuğu nasıl çıkartcan heeUygunmuş iste kiz çatım. Güzel güzel diyo ama acıdı diyom gülüyo
Ay geçen hafta yerlerdeydi çıksın artık.
Sana kurban olurumInşallah ben de senin yirim tez zamanda.
Çıkartırım beeen acır geçer.Acıdı diyosan çocuğu nasıl çıkartcan hee
Hadi bi avazda Allah kurtarsın
Bizde de 8 aydır mekan boşBiraz kurcalarken acıdı yalan yok. Ama biz sevişmiyoz hiç mekan boş kaldı diye de olabilir.Ama zor denmez ya.
Emzik hemen vericekmisimiz bende hemen verilmiycek diye biliyorum ama 3 4 hafta sonra vermek de bana biraz fazla geliyo 1 hafta sonra yavaştan vermeyi düşünüyorum daha huzurlu uyurBen emzik koydum nolur nolmaz kusura bakmasınlar
Ama emzirme düzgün rutinine binene kadar anne dışında bi ley vermeyin diyorlar zaten
yoksa reddedebiliyormuş
Çocuk kolay olanı tercih ediyormuş
Ay yok be. Korkmuşlardır onlar.Bizde de 8 aydır mekan boş
Bazı kadınlar öyle bir anlatıyor ki yok çığlık çığlığa bağırdım falan korkuyordum , korkmam artık
Hemen vermeyin diyorlar ama emzirmede sorun yaşamazsam ben hemen vereceğim yoksa çoğu bebek almıyorEmzik hemen vericekmisimiz bende hemen verilmiycek diye biliyorum ama 3 4 hafta sonra vermek de bana biraz fazla geliyo 1 hafta sonra yavaştan vermeyi düşünüyorum daha huzurlu uyur
Meme reddi tehkikesi ortadan kalktığı an vereceğim valla emzikEmzik hemen vericekmisimiz bende hemen verilmiycek diye biliyorum ama 3 4 hafta sonra vermek de bana biraz fazla geliyo 1 hafta sonra yavaştan vermeyi düşünüyorum daha huzurlu uyur
Dogumhaneye bez koyulacakmi yoksa ilk bezi hastanemi takıyor dogumhane diye ayırmadim öyleBen de hastane çıkışı koydum ve bez koydum sadece
Bi de battaniye veririm sanırım
Onu koydum mu hatırlamıyorum
Hazırlayalı oldu bayağı
İşte bende o yüzden baktim emiyo vericem valla emzik önemli bence yoksa mememizi emzik niyetine kullanmak istiyorlar geceleriHemen vermeyin diyorlar ama emzirmede sorun yaşamazsam ben hemen vereceğim yoksa çoğu bebek almıyor
Iste simdi nstlerimiz ayni cikmis ama ben dogurmuyorum dimi doktor da doguruyosun demedi cnku benimkilere agri eslik etmiyor die heraldeBen geldiiiiim.
Bebem 3200 cm söylemedi kağıdı da almayı unuttuk. Kafa tam kanala girmemiş.
Vee veee veeee çatı muayenemi olduuuum.
Oo bence normal doğurabilirsin dedi.
Nstmde de sancılar çıktı. Dün belim de çok ağrımıştı am tek taraflıydı çok umursamamıştım. Ağrın var ya ama olsun en fazla doğurursun dedi. Ben de gelir doğururum napiim dedim. Ama bu gece gelmezsin dedi. Nasip artık dedim.
Eki Görüntüle 2949486
Bana eşantiyonlar verdi en bayıldığımm.
Eki Görüntüle 2949488
Ahan da nst.
YaklaşıyoozIste simdi nstlerimiz ayni cikmis ama ben dogurmuyorum dimi doktor da doguruyosun demedi cnku benimkilere agri eslik etmiyor die heralde
Bu gece dogurmazsin demek ne demek o zaman bi hafta icinde falan dogurursun seeen
Geçen hafta bana da aynını yaptılar doktor geç gelmiş hastalar birikmiş benim randevu saatim geldi sekreter elime nst kağıdı sıkıştırdı daha muayene olmadan, gittik nst de de sıra vardi saat 5 oldu eşime dedim doktor beklemeden cikarsa valla olay çıkartırım dedim gitti baktı eşim herkes muayene olmuş gitmiş biz kalmışız, doktor bekledi sinirlendigimizi anlayınca, randevu 3 50 ydi hastaneden 7 de çıktım sırf bu yüzden doktor değiştirmek istiyorum sanki devlet hastanesi yaniŞişme yelek değil kızyeşil şişmesiz yelek ne bilim yoğunluk varmış önden nst olsun dedi
Zaten sinir oldum az kalsın kavga ediyordum çok yoğunluk yarın gel diyorsekreter demiş
Sorma hem aradılar gelin yarın dr ameliyatı var bn kalkmışım bu halde gitmişim kasada yarın gel dedim valla kızdırmayın burda doğururum bu ne ya çocuk oyuncağı gibi git gel. Yine sakinliğini korudum bekledim.Geçen hafta bana da aynını yaptılar doktor geç gelmiş hastalar birikmiş benim randevu saatim geldi sekreter elime nst kağıdı sıkıştırdı daha muayene olmadan, gittik nst de de sıra vardi saat 5 oldu eşime dedim doktor beklemeden cikarsa valla olay çıkartırım dedim gitti baktı eşim herkes muayene olmuş gitmiş biz kalmışız, doktor bekledi sinirlendigimizi anlayınca, randevu 3 50 ydi hastaneden 7 de çıktım sırf bu yüzden doktor değiştirmek istiyorum sanki devlet hastanesi yani
Doğumhane mi hastane mi bilmiyorum da bize gelirken bence bezli geliyorDogumhaneye bez koyulacakmi yoksa ilk bezi hastanemi takıyor dogumhane diye ayırmadim öyle
Bnde verdim bakalım senin bebişin ismi ne olacakfiyatı düşünce ben az önce sipariş verdim bundan
Koy nolur nolmazDogumhaneye bez koyulacakmi yoksa ilk bezi hastanemi takıyor dogumhane diye ayırmadim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?