- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Bence mantıklı olan buMeme reddi tehkikesi ortadan kalktığı an vereceğim valla emzik
Burda dogururum muuSorma hem aradılar gelin yarın dr ameliyatı var bn kalkmışım bu halde gitmişim kasada yarın gel dedim valla kızdırmayın burda doğururum bu ne ya çocuk oyuncağı gibi git gel. Yine sakinliğini korudum bekledim.
Çantama koydumda dogumhane diye ayırmadim 2 beden 20 şer tane posetledim hangisi olursaKoy nolur nolmaz
Bende bilemedim çantaya koydum ama, amaan isterler olmadı eşimdenDoğumhane mi hastane mi bilmiyorum da bize gelirken bence bezli geliyor
O ilk istenilen eşyaların içine koy işte beziBende bilemedim çantaya koydum ama, amaan isterler olmadı eşimden
Ben bez koydum doğumhaneye vermek için kullanacaklarını kullanır gerisini verirler zatenDogumhaneye bez koyulacakmi yoksa ilk bezi hastanemi takıyor dogumhane diye ayırmadim öyle
Allah razı olsun verdikleri kiyafet icinBizim hastanede kıyafet veriyormuş ama acil doğumda genelde kullanılıyormuş. Ama yıkanmamışmış ıyyy dedimhediye veriliyor mu ne dedi hemşire vermeyin gerek yok dedim
Bi de 1 sürahi lohusa şerbeti veriyormuş
Bugün doktora ve nst çeken arkadaşlara söyledim normalmiş. Ne ağrı ne sancı çıkmadı. Eee zoru ne bu bebemin anlamadım. Allah kolaylık versin hepimizeAynen bende kızımla kiyaslayinca bu hamilelik çok zorladı beni diye düşünüyorumdemekki yanlız değilmişim
Dur ayol daha belli değil. Nasip olursa doğurmayı deneyecem.merve tahmin ediyordum senin normal diguracagini insallah hersey yolunda gider ve normal dogurursun ben simdiden sezaryenin acisini dusunmeye basladim ama bebek iyi olsunda deger diye kendime teselli veriyorum
Olur insallah hersey yolunda giderseDur ayol daha belli değil. Nasip olursa doğurmayı deneyecem.
Acın olmaz inşallah canım hiç. Çabucak iyileşir tüm sezaryenliler de inşallah.
Amin aminOlur insallah hersey yolunda giderseRabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Aynen 36 arti 2 deyim ama bugun pek hareket etmiyor arada durtuyorum da oyle bi yavasca kimildiyoAmin aminAz kaldı kavuşlamalara
Yer kalmadı ki bebelereAynen 36 arti 2 deyim ama bugun pek hareket etmiyor arada durtuyorum da oyle bi yavasca kimildiyo
AynenYer kalmadı ki bebelere
Bem uyuttum çocuğuAynen 36 arti 2 deyim ama bugun pek hareket etmiyor arada durtuyorum da oyle bi yavasca kimildiyo
Heee aynıBem uyuttum çocuğu
Bi hareketlenir gibi oldu
Masal okudum hadi uyuyoruz dedim uyuduk
İnşallah doğunca da Böyle oluyordur
Ben de az ayı değilim artık yalonely bird canlı kanlı gördüm ya giggles senin karnın gibi ufacık bişi göbeee Bn ise ayu yavrusu yutmuş gibiydim
Cok tatlisinBem uyuttum çocuğu
Bi hareketlenir gibi oldu
Masal okudum hadi uyuyoruz dedim uyuduk
İnşallah doğunca da Böyle oluyordur
Bizimki özgür ruhCok tatlisininsallah oyle olur ben de oyun oynuyorum bi durtuyorum diger taraf kiprasiyo sonra orayi durtuyorum oteki tarafta hareket ediyo
hangi hastane hangi doktorAllah allah normalde sancı yoksa istemezdi nst sırf başı kalabalık diye mi yolladı acaba. Valla ben kocayla geldim kavga eder zaten kaprisli biliyonuzişten çıktı taa beyoğlundan beni aldı buraya geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?