2021 Aralık Anneleri

Meme reddi tehkikesi ortadan kalktığı an vereceğim valla emzik
Bence mantıklı olan bu zaten o minicik emziği yiyesim geliyo bı hevesle almışım özene bezene
Burda dogururum muu bende eşimi hep böyle tehtid ediyorum bak dogururum ha beni kızdırma derim hep
Koy nolur nolmaz
Çantama koydumda dogumhane diye ayırmadim 2 beden 20 şer tane posetledim hangisi olursa
Doğumhane mi hastane mi bilmiyorum da bize gelirken bence bezli geliyor
Bende bilemedim çantaya koydum ama, amaan isterler olmadı eşimden

merve tahmin ediyordum senin normal diguracagini insallah hersey yolunda gider ve normal dogurursun ben simdiden sezaryenin acisini dusunmeye basladim ama bebek iyi olsunda deger diye kendime teselli veriyorum

merve tahmin ediyordum senin normal diguracagini insallah hersey yolunda gider ve normal dogurursun ben simdiden sezaryenin acisini dusunmeye basladim ama bebek iyi olsunda deger diye kendime teselli veriyorum
Dur ayol daha belli değil. Nasip olursa doğurmayı deneyecem.
Acın olmaz inşallah canım hiç. Çabucak iyileşir tüm sezaryenliler de inşallah.

lonely bird canlı kanlı gördüm ya giggles senin karnın gibi ufacık bişi göbeee Bn ise ayu yavrusu yutmuş gibiydim
Ben de az ayı değilim artık ya
Merak etme
Yarın atarım
35+0 oluyorum

Her aynaya baktığımda epey göbeğim var bu ne zaöan çıktı bu kadar şoku yaşıyorum

Cok tatlisin insallah oyle olur ben de oyun oynuyorum bi durtuyorum diger taraf kiprasiyo sonra orayi durtuyorum oteki tarafta hareket ediyo
Bizimki özgür ruh
Kendi istemedikçe oyun moyun oynamıyor
O tarz eğlenceler bende yok henüz o yüzden
Ama isterdim oynayabilmek de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…