- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Valla cokmesinler Zaten kiyafetide alt üst takımın yanina tulum koydum belki üstüne giydirirler diye bezde 2 cesit 1 numara olmayabilir sleepy çok küçük ,2 bile küçük gerçi bebem zayıf doğacak olur herhaldeO ilk istenilen eşyaların içine koy işte bezi
Kullanmazlarsa geri verirler herhalde
Çökmezler üstüne
Koyucam şimdi bendeBen bez koydum doğumhaneye vermek için kullanacaklarını kullanır gerisini verirler zaten
Aralık anneleri ha doğurdu doğuracak dedik ama çoğumuz vaktinde doğuracaz galibaBugun de dogurmamis kimse
Çok şükürBugun de dogurmamis kimse
Perine masajina bı bak istersen canim yırtılma ve kesi ihtimalini daha aza indiriyormus inşallah bana da normal derAmin aminAz kaldı kavuşlamalara
Bebek karar verdi benimkineDr bugun bana sen normal istiyordun demi dedi bende dayanamicam sezaryen istiyorum dedim ama pişman da oldum gibi. Sizler neye göre karar verdiniz arkadaşlar ?
Ben kesi dikiş olayından çok korkuyordum. Vajinadaki dikiş mi karnımdaki dikiş mi daha tolore edilebilir diye dusundum. Karnımdaki dikişi daha kolay aşabilirim dedim. Evet her vajinal doğumda kesi dikiş olmuyor ama ihtimal de yüksektiDr bugun bana sen normal istiyordun demi dedi bende dayanamicam sezaryen istiyorum dedim ama pişman da oldum gibi. Sizler neye göre karar verdiniz arkadaşlar ?
Dr bugun bana sen normal istiyordun demi dedi bende dayanamicam sezaryen istiyorum dedim ama pişman da oldum gibi. Sizler neye göre karar verdiniz arkadaşlar ?
Yogundum ben de anca bakabildim evde yogunlukÇok şükürnerelerdesin sesin çıkmıyor
Kız göbek yok da bebek de kuru amalonely bird canlı kanlı gördüm ya @giggles senin karnın gibi ufacık bişi göbeee Bn ise ayu yavrusu yutmuş gibiydim
Mega medipol nagihanhangi hastane hangi doktor
Normal istiyorum adı üstünde normal olan da bu zaten sezaryen bir ameliyat. Elbette her ikisinin de kendine göre zorlukları var ama bence sezaryen bir tercih olmamalı, sorun oluşturacak bir durumda zaten mecburen sezaryen oluyor. Doktorların böyle bir soru sormasını da anlamıyorumDr bugun bana sen normal istiyordun demi dedi bende dayanamicam sezaryen istiyorum dedim ama pişman da oldum gibi. Sizler neye göre karar verdiniz arkadaşlar ?
Ay şansa bırakıcam sanırım g.tüm çok ağrıyo yav masaj yapamam.Perine masajina bı bak istersen canim yırtılma ve kesi ihtimalini daha aza indiriyormus inşallah bana da normal der
Yav bacım senin bu gtüm gtüm dediğin yer tam nere sorması ayıpAy şansa bırakıcam sanırım g.tüm çok ağrıyo yav masaj yapamam.
Ne güzellBebek karar verdi benimkine
Bende bundan dolayı düşündüm birde yeşil akıntım var 10. Haftadan beri neler kullandım hala da kullanıyorum ama asla geçmedi. Bizde vajinal de ki kesikten korkyrum. Seçenek şansınız kalmamış bu iyi olmuş Bi yandan sizin için hayırlısı olur umarımBen kesi dikiş olayından çok korkuyordum. Vajinadaki dikiş mi karnımdaki dikiş mi daha tolore edilebilir diye dusundum. Karnımdaki dikişi daha kolay aşabilirim dedim. Evet her vajinal doğumda kesi dikiş olmuyor ama ihtimal de yüksektibide doğumdan sonra bol su içmek gerekiyor süt vs için, her seferinde tuvalete gidip acı çekmeyi göze alamadım. Gönlümden geçen hep sezeryandı... ama yine de belki bebeğim isterse ani bi doğum olursa normali de denerim diyordum veee bu hafta doktorum çatı muayenesi yapıp son noktayı koydu, vucudum hiç uygun değilmiş zaten bebeğimin kafası da büyük olduğu için riske atılacak bi durum değil dedi
Evet bu yönü de var çok rahat olduğu söyleniyor . Bende ameliyat olmadım o yüzden şuan hepsinden biraz biraz korkyrumBenim annem gelemiycek Doğum sonrasi kolaylık olsun diye normal istiyorum zaten normal doğum faydalarını hepimiz biliyoruz bide hiç ameliyat olmadim ameliyat bana doğum sancısından daha korkutucu geliyor yani sürüne sürüne o sanciyi çekerim ama yeterki karnimi yarmasinlar epidural ignesinden bile korkuyorum düşünmüyorum şuan böyle bir manyağım, doktora da yalvaricam mecbur kalmadan kesi atmayin diye zaten zayıf bebem yirtilmadan çıkar heralde
Çok haklısınız . Normal doğumun artıları bence daha fazla ama üstte de belirttiğim gbi yeşil akıntı ve kesi olayı beni ürkütüyor . Sanrım daha önce burda da yazmıştım 4 buçuk sene vaajinisms olarak yaşadım tekrar tetikler mi acılar korkarmym . Buda düşündürüyor.Normal istiyorum adı üstünde normal olan da bu zaten sezaryen bir ameliyat. Elbette her ikisinin de kendine göre zorlukları var ama bence sezaryen bir tercih olmamalı, sorun oluşturacak bir durumda zaten mecburen sezaryen oluyor. Doktorların böyle bir soru sormasını da anlamıyorumBence artıları eksileri bir daha düşün değerlendir kafandaki soruları doktoruna sor. Hayırlısıyla gelsin bebişler
Evet canımYav bacım senin bu gtüm gtüm dediğin yer tam nere sorması ayıpkalça kemiği var ya orası mı
Bi an sen anladımYogundum ben de anca bakabildim evde yogunlukbir arkdsm dogum yapti bugun 39 hafta sezeryan
Bebek karar verdi BnmDr bugun bana sen normal istiyordun demi dedi bende dayanamicam sezaryen istiyorum dedim ama pişman da oldum gibi. Sizler neye göre karar verdiniz arkadaşlar ?
Pekii şmdi 10 sene geçmiş ya normal düşünmezmisin meselaBebek karar verdi Bnm
Yoksa çatı filan uygundu normal doğuma ama nasip olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?