2021 Aralık Anneleri

O ilk istenilen eşyaların içine koy işte bezi
Kullanmazlarsa geri verirler herhalde
Çökmezler üstüne
Valla cokmesinler Zaten kiyafetide alt üst takımın yanina tulum koydum belki üstüne giydirirler diye bezde 2 cesit 1 numara olmayabilir sleepy çok küçük ,2 bile küçük gerçi bebem zayıf doğacak olur herhalde
Ben bez koydum doğumhaneye vermek için kullanacaklarını kullanır gerisini verirler zaten
Koyucam şimdi bende

Bizimki bugun cok hareketliydi acaba covid asisindan olabilir mi çildirmis gibiydi sandalyede yatar pozisyonda calistim resmen

Dr bugun bana sen normal istiyordun demi dedi bende dayanamicam sezaryen istiyorum dedim ama pişman da oldum gibi. Sizler neye göre karar verdiniz arkadaşlar ?

Dr bugun bana sen normal istiyordun demi dedi bende dayanamicam sezaryen istiyorum dedim ama pişman da oldum gibi. Sizler neye göre karar verdiniz arkadaşlar ?
Ben kesi dikiş olayından çok korkuyordum. Vajinadaki dikiş mi karnımdaki dikiş mi daha tolore edilebilir diye dusundum. Karnımdaki dikişi daha kolay aşabilirim dedim. Evet her vajinal doğumda kesi dikiş olmuyor ama ihtimal de yüksekti bide doğumdan sonra bol su içmek gerekiyor süt vs için, her seferinde tuvalete gidip acı çekmeyi göze alamadım. Gönlümden geçen hep sezeryandı... ama yine de belki bebeğim isterse ani bi doğum olursa normali de denerim diyordum veee bu hafta doktorum çatı muayenesi yapıp son noktayı koydu, vucudum hiç uygun değilmiş zaten bebeğimin kafası da büyük olduğu için riske atılacak bi durum değil dedi

Benim annem gelemiycek Doğum sonrasi kolaylık olsun diye normal istiyorum zaten normal doğum faydalarını hepimiz biliyoruz bide hiç ameliyat olmadim ameliyat bana doğum sancısından daha korkutucu geliyor yani sürüne sürüne o sanciyi çekerim ama yeterki karnimi yarmasinlar epidural ignesinden bile korkuyorum düşünmüyorum şuan böyle bir manyağım, doktora da yalvaricam mecbur kalmadan kesi atmayin diye zaten zayıf bebem yirtilmadan çıkar heralde

Normal istiyorum adı üstünde normal olan da bu zaten sezaryen bir ameliyat. Elbette her ikisinin de kendine göre zorlukları var ama bence sezaryen bir tercih olmamalı, sorun oluşturacak bir durumda zaten mecburen sezaryen oluyor. Doktorların böyle bir soru sormasını da anlamıyorum Bence artıları eksileri bir daha düşün değerlendir kafandaki soruları doktoruna sor. Hayırlısıyla gelsin bebişler

Bebek karar verdi benimkine
Ne güzell

Bende bundan dolayı düşündüm birde yeşil akıntım var 10. Haftadan beri neler kullandım hala da kullanıyorum ama asla geçmedi. Bizde vajinal de ki kesikten korkyrum. Seçenek şansınız kalmamış bu iyi olmuş Bi yandan sizin için hayırlısı olur umarım

Evet bu yönü de var çok rahat olduğu söyleniyor . Bende ameliyat olmadım o yüzden şuan hepsinden biraz biraz korkyrum

Çok haklısınız . Normal doğumun artıları bence daha fazla ama üstte de belirttiğim gbi yeşil akıntı ve kesi olayı beni ürkütüyor . Sanrım daha önce burda da yazmıştım 4 buçuk sene vaajinisms olarak yaşadım tekrar tetikler mi acılar korkarmym . Buda düşündürüyor.

Teşekkr edyrum sizlere Bende biraz daha düşüneyim hayırlısı olur umarım hepimiz için

Bebek karar verdi Bnm
Yoksa çatı filan uygundu normal doğuma ama nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…