2021 Aralık Anneleri

Evet canım komple kalça kemiği. Iç bacağın üstü kuyruk sokumj filan komple
Birkaç gündür sol kalça kemiğim ağrıyor, o yüzden sordum. Benim romatizmam var, normalde de sık sık kalça kemiklerinde ağrı oluyordu ama gebeliğin başından beri olmamıştı. Bu seferki bebekten mi romatizmadan mı bilmiyorum..
Genişlemişsin işte normal fırtlatıcan inşallah

Benimde arkadaşlarım sezeryan şöyle böyle kötü ,ben şöyle oldum, böyle oldum gibilerinden keşke normal yapabilseydin diye konuşuyorlar ama gerçekten doğumun türü önemli değil . Bana düşen sezeryan acısı da ağrısı da umrumda değil yavrularımıza kavuştuktan sonra normaldir ,sezeryandır ağrılıdır vs birazcık cesaretli olmakta fayda var , annelik gorevide bunu gerektirmiyor mu ?

Kızlar kegel egzersizi diye bişey varmış, kasları güçlendirdiği için doğum öncesi öneriyorlar. Çişini tutar gibi kendini sıkıyorsun ama popoyu değil sadece ön kısmı, beş on saniye sıkıp bırakıyorsun ve bunu birkaç kez tekrarlıyorsun. Bu şekildeymiş. Belki denemek isteyen olur

Benim doktorum da anne olacaksın artık korkmak gibi bir lüksün yok diyor. Anne biraz daha güçlü olur diye gaz veriyor
Doğum şekli tabiki önemli değil ama işte kişi kendisine göre artısını eksisini değerlendiriyor.

Canim normali cok isteyip ama olamayan sezeryan olan biri olarak soyluyorum,inan hic korkulacak birsey yok. O spinal ignesi kıl gibi vurdular mı anlamiyorsun bile. Hic acin olmuyor.Dikisler artik eskisi gibi degil yapistiriyorlar. Ki zaten kesi yerinin acisini yavas yavas hissediyorsun. Hemen agri kesici serumu veriyorlar. Ertesi gun kendi kendine yuruyup oturup bebegi emzirebiliyorsun. Ben eve gecince herseyimi kendim yaptim. Cok ütopik birsey değil. Bi daha sezeryan olacagim o an icin cok heyecanliyim. Hic korkmuyorum. Agri esigim de aman aman yuksek degil.

Bugün benimde kontrolüm güzel geçti nst de sancı yok bebeğim yine 10 gun önde çıktı çok şükür.Yuzunu yine göremedik doktorum erken dogum şüphen yok ama 1 hafta 10 gün sonra Bike gelse küveze girmez dedi.Dogum için Aralığın 5 i ile 10 u arası diyelim ama daha erken de olabilir dedi.Dogum şekli spinal sezeryan olacak spinale engel durum yoksa dedi.Bugun itibariyle kortizon bitti çok şükür ecopurini de biriktirdi.Bende de durumlar böyle inşallah sağ salim kavuşuruz yavrulara

Özellerin cogu soruyor bence. Devlette bir onceki dogum neyse onu uyguluyorlar.
İlk dogumsa normali deniyorlar

Masallah saglikla vaktinde gelsin insallah kuzular

Arkadaşlarım saçma sapan konuşuyor,hiç öyle kolay değil sezeryan vs ben çocukluğumdan beri 6 kere ameliyat olmuşum ,yoğun bakımda kalmışım ama ben 3 sene boyunca hastahane doktor kapılarında hsg ler vs her kontrol , muayaneleri tek başıma yapmışım annem yahut bir arkadaşım bak bizde gelelim.vs derken kimseyi istemedim sırf merhamet bekleyip de başımı ya da o anda beni şefkatli şekilde kimse acıyarak üzülerek bakmasın diye ... 3 sene yıllarca bekleyenlere az bile ve rabbim bana bir negatif tüp bebek tedavisi sonra ilaçsız aşılama ile nasıp etmiş ben bu verileni her yerim delik deşik dahi olsa ister yanımda bir Allah'ın kulu olmasın gider yaparım ,onlar bilmiyorlar ki nelerle savasmisim. Bana "nanay" geliyor yani . Kusuruma bakmayın böyle dolu dolu duygular ile yazdım diye sağlıkla gelsinler inşallah anne dediğin cesaretli olmalı doktorunuz çok haklı
Yani demi ne güzel yazmışsınız,gereksiz yere süreci negatiflemek iyi bişey değil ki . Tamamiyle güzel olan bir duygu ki ucunda canımıza kavuşmak var çok teşekkür ederim buarada gereksiz evhamlardan ,laflardan sizler gibi insanların böyle alıp götürmesi lazım

Ben de acısından ağrısından korkmuyorum. Benim kapalı alan fobim var. O an kendimi kötü hissedip nefesim kesilirse diye korkuyorum. Önüme bir set çekecekler daracık yer hissi oluşacak.tek korkum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…