Hic birsey olmaz. Ameliyat ekipleri bu duruma o kadar alisik ki zaten rahatlatiyorlar sizi. Anestezi uzmani basinizi bekliyor. O sure boyunca sizi konusturuyor o an ne yaptiklarini tek tek anlatiyor. Bebis sesiyle hersey bitiyorBen de acısından ağrısından korkmuyorum. Benim kapalı alan fobim var. O an kendimi kötü hissedip nefesim kesilirse diye korkuyorum. Önüme bir set çekecekler daracık yer hissi oluşacak.tek korkum bu.
Olmadı genel uyursun hiç bişi olmaz korkma sonundaki mutluluğu düşünBen de acısından ağrısından korkmuyorum. Benim kapalı alan fobim var. O an kendimi kötü hissedip nefesim kesilirse diye korkuyorum. Önüme bir set çekecekler daracık yer hissi oluşacak.tek korkum bu.
Aynn öyle h korkulacak bişi yok abartanları duymayınArkadaşlarım saçma sapan konuşuyor,hiç öyle kolay değil sezeryan vs ben çocukluğumdan beri 6 kere ameliyat olmuşum ,yoğun bakımda kalmışım ama ben 3 sene boyunca hastahane doktor kapılarında hsg ler vs her kontrol , muayaneleri tek başıma yapmışım annem yahut bir arkadaşım bak bizde gelelim.vs derken kimseyi istemedim sırf merhamet bekleyip de başımı ya da o anda beni şefkatli şekilde kimse acıyarak üzülerek bakmasın diye ... 3 sene yıllarca bekleyenlere az bile ve rabbim bana bir negatif tüp bebek tedavisi sonra ilaçsız aşılama ile nasıp etmiş ben bu verileni her yerim delik deşik dahi olsa ister yanımda bir Allah'ın kulu olmasın gider yaparım ,onlar bilmiyorlar ki nelerle savasmisim. Bana "nanay" geliyor yani . Kusuruma bakmayın böyle dolu dolu duygular ile yazdım diyesağlıkla gelsinler inşallah anne dediğin cesaretli olmalı doktorunuz çok haklı
Yani demi ne güzel yazmışsınız,gereksiz yere süreci negatiflemek iyi bişey değil ki . Tamamiyle güzel olan bir duygu ki ucunda canımıza kavuşmak varçok teşekkür ederim buarada gereksiz evhamlardan ,laflardan sizler gibi insanların böyle alıp götürmesi lazım
İnşallah ya o kadar normal olsun diye takma sen sağlıklı bebiş sağlıklı olsun İnan ki farkeden bişi yokHıı doğru bide o mevzu var , maşallah senn bebeye benm bebe minnak aslında . Normal de raht çıkablr
Kız Allah aşkına normal olupta yani yırtıldıktan sonra o kadar aynı ayy abartmayı sever bizim insanımız bi de canı tatlıysa deyme ona anlatır dururBenimde arkadaşlarım sezeryan şöyle böyle kötü ,ben şöyle oldum, böyle oldum gibilerinden keşke normal yapabilseydin diye konuşuyorlar ama gerçekten doğumun türü önemli değil . Bana düşen sezeryan acısı da ağrısı da umrumda değil yavrularımıza kavuştuktan sonra normaldir ,sezeryandır ağrılıdır vs birazcık cesaretli olmakta fayda var , annelik gorevide bunu gerektirmiyor mu ?
Bnm eski haline döndüAna sayfa yine ayni renk konular yesil
Hamile kadın görünce travmatik doğum hikâyesi anlatmaya hevesli ne çok insan var...Kız Allah aşkına normal olupta yani yırtıldıktan sonra o kadar aynı ayy abartmayı sever bizim insanımız bi de canı tatlıysa deyme ona anlatır dururbn diyorum 5 günlüktüm süpürge açtım valla h bişi yok
Aynn eskiden di o hikayelerHamile kadın görünce travmatik doğum hikâyesi anlatmaya hevesli ne çok insan var...
Benim meşhur babannem varAynn eskiden di o hikayeler
Bi de süt mevxusuAllahtan Bnm etrafta öyle yok şükür
Tuhaflar yani anlamıyorum , hoşuma da gitmiyor ben ilk kez bu durumu tadıcam niye hemen göz korkutmalar filan hadi kendileri niye sezeryan yaptılar. Zaten takmıyorum ama normal doğum ile sezeryan yapan sanki farklı anne oluyor .Kız Allah aşkına normal olupta yani yırtıldıktan sonra o kadar aynı ayy abartmayı sever bizim insanımız bi de canı tatlıysa deyme ona anlatır dururbn diyorum 5 günlüktüm süpürge açtım valla h bişi yok
Benim deBnm eski haline döndü
Hiç unutmuyorum unutamıyorum yeni doğum yapmışım dr kontrolüne gitmiştik emzirme odasında çocuk eöziriyorum kadının birinin anası mı kv mi ayy sezeryanla doğum yapan ana mı dedi o an sabır çektşm bişi demedim üstüne atlamadığıma pişmanımTuhaflar yani anlamıyorum , hoşuma da gitmiyor ben ilk kez bu durumu tadıcam niye hemen göz korkutmalar filan hadi kendileri niye sezeryan yaptılar. Zaten takmıyorum ama normal doğum ile sezeryan yapan sanki farklı anne oluyor .
Ayy Allah yardımcın olsunBenim meşhur babannem varO göğüslerden bakalım süt gelir mi diyor geçen gün kadını memnun edemedim
Sen sustun mu cidden bu lafa . Niye sustun ay ne sabrı o kim ki bana emzirdigim evladıma laf edecek . İyi susmussun,işte hadsiz ne hakla.Hiç unutmuyorum unutamıyorum yeni doğum yapmışım dr kontrolüne gitmiştik emzirme odasında çocuk eöziriyorum kadının birinin anası mı kv mi ayy sezeryanla doğum yapan ana mı dedi o an sabır çektşm bişi demedim üstüne atlamadığıma pişmanım
Normal doğumu zafer gibi görüyorlar çünkü gerçekten çok fazla acı çekip onu kutsallaştırmazlarsa kendilerini kötü hissediyorlarTuhaflar yani anlamıyorum , hoşuma da gitmiyor ben ilk kez bu durumu tadıcam niye hemen göz korkutmalar filan hadi kendileri niye sezeryan yaptılar. Zaten takmıyorum ama normal doğum ile sezeryan yapan sanki farklı anne oluyor .
Atlasaydın kız keşke 10 yıl olmuş hala aklında içinde kalmışHiç unutmuyorum unutamıyorum yeni doğum yapmışım dr kontrolüne gitmiştik emzirme odasında çocuk eöziriyorum kadının birinin anası mı kv mi ayy sezeryanla doğum yapan ana mı dedi o an sabır çektşm bişi demedim üstüne atlamadığıma pişmanım
Stresliydim cahille uğraşmadım ne desem anlıcakmıydı sanki işte bazen dona kalır ya insan öyle oldumSen sustun mu cidden bu lafa . Niye sustun ay ne sabrı o kim ki bana emzirdigim evladıma laf edecek . İyi susmussun,işte hadsiz ne hakla.
1 haftam kaldıAralık anneleri ha doğurdu doğuracak dedik ama çoğumuz vaktinde doğuracaz galibazaten 36 yi dolduranlar artık şanslı
Korkuma gmrr karar verdim vallaDr bugun bana sen normal istiyordun demi dedi bende dayanamicam sezaryen istiyorum dedim ama pişman da oldum gibi. Sizler neye göre karar verdiniz arkadaşlar ?
Fırtlatacam gülüm inş.Birkaç gündür sol kalça kemiğim ağrıyor, o yüzden sordum. Benim romatizmam var, normalde de sık sık kalça kemiklerinde ağrı oluyordu ama gebeliğin başından beri olmamıştı. Bu seferki bebekten mi romatizmadan mı bilmiyorum..
Genişlemişsin işte normal fırtlatıcan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?