2021 Aralık Anneleri

Ben de acısından ağrısından korkmuyorum. Benim kapalı alan fobim var. O an kendimi kötü hissedip nefesim kesilirse diye korkuyorum. Önüme bir set çekecekler daracık yer hissi oluşacak.tek korkum bu.
Hic birsey olmaz. Ameliyat ekipleri bu duruma o kadar alisik ki zaten rahatlatiyorlar sizi. Anestezi uzmani basinizi bekliyor. O sure boyunca sizi konusturuyor o an ne yaptiklarini tek tek anlatiyor. Bebis sesiyle hersey bitiyor

Ben de acısından ağrısından korkmuyorum. Benim kapalı alan fobim var. O an kendimi kötü hissedip nefesim kesilirse diye korkuyorum. Önüme bir set çekecekler daracık yer hissi oluşacak.tek korkum bu.
Olmadı genel uyursun hiç bişi olmaz korkma sonundaki mutluluğu düşün

Aynn öyle h korkulacak bişi yok abartanları duymayın
Bn sezeryanlıyım aman aman bi ağrı bile olmadı çok şükür bi hapşırık öksürük anı o kadar

Hıı doğru bide o mevzu var , maşallah senn bebeye benm bebe minnak aslında . Normal de raht çıkablr
İnşallah ya o kadar normal olsun diye takma sen sağlıklı bebiş sağlıklı olsun İnan ki farkeden bişi yok
Normalde de çok dikiş atıldıktan sonra ne farkeder ki bn isterdim ama zor Bnm için anca dr diyo yağ gibi kayması lazım

Kız Allah aşkına normal olupta yani yırtıldıktan sonra o kadar aynı ayy abartmayı sever bizim insanımız bi de canı tatlıysa deyme ona anlatır durur bn diyorum 5 günlüktüm süpürge açtım valla h bişi yok

Hamile kadın görünce travmatik doğum hikâyesi anlatmaya hevesli ne çok insan var...

Tuhaflar yani anlamıyorum , hoşuma da gitmiyor ben ilk kez bu durumu tadıcam niye hemen göz korkutmalar filan hadi kendileri niye sezeryan yaptılar. Zaten takmıyorum ama normal doğum ile sezeryan yapan sanki farklı anne oluyor .

Hiç unutmuyorum unutamıyorum yeni doğum yapmışım dr kontrolüne gitmiştik emzirme odasında çocuk eöziriyorum kadının birinin anası mı kv mi ayy sezeryanla doğum yapan ana mı dedi o an sabır çektşm bişi demedim üstüne atlamadığıma pişmanım

Sen sustun mu cidden bu lafa . Niye sustun ay ne sabrı o kim ki bana emzirdigim evladıma laf edecek . İyi susmussun,işte hadsiz ne hakla.

Normal doğumu zafer gibi görüyorlar çünkü gerçekten çok fazla acı çekip onu kutsallaştırmazlarsa kendilerini kötü hissediyorlar bak mesela benim annem sıfır dikişle normal doğum yapmış hemen yataktan kalkmış, kayınvalidemin 10 dikişi olmuş 10 gün yatmış oturamamış bile. Şimdi bana ikisi de sezeryan ol diyor çünkü sezeryan öyle eskisi gibi acılı bişey değil, ertesi gün yine ayakta dolanıyorsun. Bir de iki tane kadın doğum uzmanı akrabamız var ikisi de kendi çocuklarını sezeryanla aldı, riske gerek yok diyerek ama ne riski diye sormadım

Atlasaydın kız keşke 10 yıl olmuş hala aklında içinde kalmış ne çok boş yapan insan var

Sen sustun mu cidden bu lafa . Niye sustun ay ne sabrı o kim ki bana emzirdigim evladıma laf edecek . İyi susmussun,işte hadsiz ne hakla.
Stresliydim cahille uğraşmadım ne desem anlıcakmıydı sanki işte bazen dona kalır ya insan öyle oldum
Pişmanım üstüne atlayıp büyün öfkemi çıkarmadığıma bulursam atlıcam

Aralık anneleri ha doğurdu doğuracak dedik ama çoğumuz vaktinde doğuracaz galiba zaten 36 yi dolduranlar artık şanslı
1 haftam kaldı
Dr bugun bana sen normal istiyordun demi dedi bende dayanamicam sezaryen istiyorum dedim ama pişman da oldum gibi. Sizler neye göre karar verdiniz arkadaşlar ?
Korkuma gmrr karar verdim valla
Normal doğumun doğum anıyla ilgili hiç iyi anlatan duymadım daha
Sonrası evet kolay
Ama ben o an o acıları yaşamak istemiyorum
Doktorum sezaryen yapmasa değiştirirdim sanırım
Tek normal doğurmak zorunda bırakılsam hamile kalır mıydım ona bile kalırdım diyemiyorum
O derece korkuyorum

Fırtlatacam gülüm inş. ya tek taraflı olunca da siyatik mi bi şey olabiliyomuş sanki o mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…