2021 Aralık Anneleri

Çocuk riske giriyor ister istemez zor çıkıyor vakum gerekiyor o yüzden riske atmamış valla Bnm kendi dr bile sezeryanlı boşver diyor
Bi de Allah korusun ani bi sorun oluyor Bnm arkadaşım normal doğum diye diye tutturmuş doğum anında bebeğin kalp atılı zayıflıyor sonra ölüyor acil sezeryan olmuş
O sürekli uyarıyor sakın normal diye diretme biş olur vicdanın sen çekersin der

Ne güzel senin etrafında düzgün düşünebilen insanlar var .Cidden zafer ya da bir üstünlük göstergesi gibi normal doğum ama buna etki eden insanlar yine ,örnek sosyal medyada Instagram da filan ssnd yok işte normal dogumla gelen bebeğimiz,yani herkesi buna resmen zorluyorlar sürekli normal doğum çok çok olağanüstü biseymis daha kutsalmis vs saçma sapan resmen hurafe olmaya başladı durumları ,haaa en çok zoruma giden daha hamileliğin ilk aylarında çünkü ben biliyorum benimki sezeryanla olacak işte "keşke normal doğum yapsaydın yapabilseydin anne bebek bağı daha kuvvetli " ! Ne alaka ya .

Hee anne bağı normal doğumda oluyor görme valla söyleyeni uyar duymak istemiyorum de

Canim onlarda kotu niyetli degildir.normal deneyimim yok bilemiyorum ama bazi artilari var o yuzden oyle diyorlardir sezaryene gelince oyle asiri bise yok ne kadar kendini motive edip yurursen o kadar cabuk iyilesirsin

Yook aksine herşey tamdı
Bebe 4 kg olunca doğuramazsın çok yırtığın olur dedi suni vercekti doğuramazsan sezeryana yine alırım dedi hiç riske girme diyince olmadı
Benim eltim 3 sene önce normal doğuma diye girdi bebek kanala inmedi bir türlü. Saatlerce uğraştılar. Kadın dedi artık dayanamıyorum sezaryene gireyim, eşiyle kayınvalide yok dayan yok doğurursun... Sonra bebeğin kalbi durunca acil sezaryene aldılar, şükür ki bebek kurtuldu. 4 kilonun üstündeymis, norma doğması risk zaten. Tabi bu sefer konuşmalar başladı. Yarım oldun sakat oldun diye olmuyorsa yapacak bişey yok ki, zorlamanın ne alemi var. Hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun, ikisi de zor, annelik kolay değil

Bunlardan benim etrafımda da var
Sormadığım halde fikir belirtengiller
Çok güzelse tekrar normal doğur ben sezaryenciyim diyorum
Genelde yuvarlıyorum
ama laftan anlamazlar da devam ederlerse tersliyorum
Pişman değilim

Ben devlete gidiyorum dogum şeklini seçme gibi bir durumum yok nerdeyse 2 ayı geçti zorunlu sezaryen olcagı kesin dedi riskli gebelik oldugu için her muayenede doktor söylüyor ama kv her aradıgında aynı muhabbeti yapıyor ha normal olmuyor yani keşke normal olsa sen normale odaklan olur normal dogum söyle böyle bilmem ne kadın olmayan şeyi oldurcak ben mi abartıyorum hormonlardan diyorum ama 37.haftaya girecem yarın ve 37 yada 38 de kesin alırız dedi doktor ama kv nin hala bunları söylemesi normal gelmiyor bana sinir bozuyor

Üffff Bnm ki de hala kendin mi istedin diyor Hayır demekten bn yoruldum onlar yorulmadı
Bi de bnm adım çıkmıştı oğlan 5.5 ay emdi bıraktı göğüsleri sarkar diye sütten kesti valla en son dayanamadım evet var mı itirazınız dedim mama çok masraflıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…