- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Çocuk riske giriyor ister istemez zor çıkıyor vakum gerekiyor o yüzden riske atmamış valla Bnm kendi dr bile sezeryanlı boşver diyorNormal doğumu zafer gibi görüyorlar çünkü gerçekten çok fazla acı çekip onu kutsallaştırmazlarsa kendilerini kötü hissediyorlarbak mesela benim annem sıfır dikişle normal doğum yapmış hemen yataktan kalkmış, kayınvalidemin 10 dikişi olmuş 10 gün yatmış oturamamış bile. Şimdi bana ikisi de sezeryan ol diyor çünkü sezeryan öyle eskisi gibi acılı bişey değil, ertesi gün yine ayakta dolanıyorsun. Bir de iki tane kadın doğum uzmanı akrabamız var ikisi de kendi çocuklarını sezeryanla aldı, riske gerek yok diyerek ama ne riski diye sormadım
Evet o devam canım.merve oksaparı doguma kadar kullanacaksin değil mi ?
Hepimiz gülelim.Ay hiç güleceğim yoktu Allah ta seni güldürsün
Nasıl normal olmadı ? Suyu filan mı azdı?Bebek karar verdi Bnm
Yoksa çatı filan uygundu normal doğuma ama nasip olmadı
Yook aksine herşey tamdıNasıl normal olmadı ? Suyu filan mı azdı?
Ne güzel senin etrafında düzgün düşünebilen insanlar var .Cidden zafer ya da bir üstünlük göstergesi gibi normal doğum ama buna etki eden insanlar yine ,örnek sosyal medyada Instagram da filan ssnd yok işte normal dogumla gelen bebeğimiz,yani herkesi buna resmen zorluyorlar sürekli normal doğum çok çok olağanüstü biseymis daha kutsalmis vs saçma sapan resmen hurafe olmaya başladı durumları ,haaa en çok zoruma giden daha hamileliğin ilk aylarında çünkü ben biliyorum benimki sezeryanla olacak işte "keşke normal doğum yapsaydın yapabilseydin anne bebek bağı daha kuvvetli " ! Ne alaka ya .Normal doğumu zafer gibi görüyorlar çünkü gerçekten çok fazla acı çekip onu kutsallaştırmazlarsa kendilerini kötü hissediyorlarbak mesela benim annem sıfır dikişle normal doğum yapmış hemen yataktan kalkmış, kayınvalidemin 10 dikişi olmuş 10 gün yatmış oturamamış bile. Şimdi bana ikisi de sezeryan ol diyor çünkü sezeryan öyle eskisi gibi acılı bişey değil, ertesi gün yine ayakta dolanıyorsun. Bir de iki tane kadın doğum uzmanı akrabamız var ikisi de kendi çocuklarını sezeryanla aldı, riske gerek yok diyerek ama ne riski diye sormadım
Yok yok en kötü ihtimalle romatizmadır. Dur başka bişey çıkarma başımaFırtlatacam gülüm inş.ya tek taraflı olunca da siyatik mi bi şey olabiliyomuş sanki o mu acaba
Küçükmüşsün o zaman ya da sasirmissin böyle bir dengesizle karşılaşacağını bilemezdin .Stresliydim cahille uğraşmadım ne desem anlıcakmıydı sanki işte bazen dona kalır ya insan öyle oldum
Pişmanım üstüne atlayıp büyün öfkemi çıkarmadığımabulursam atlıcam
Hee anne bağı normal doğumda oluyor görme valla söyleyeni uyar duymak istemiyorum deNe güzel senin etrafında düzgün düşünebilen insanlar var .Cidden zafer ya da bir üstünlük göstergesi gibi normal doğum ama buna etki eden insanlar yine ,örnek sosyal medyada Instagram da filan soy ssnd yok işte normal dogumla gelen bebeğimiz,yani herkesi buna resmen zorluyorlar sürekli normal doğum çok çok olağanüstü biseymis daha kutsalmis vs saçma sapan resmen hurafe olmaya başladı durumları ,haaa en çok zoruma giden daha hamileliğin ilk aylarında çünkü ben biliyorum benimki sezeryanla olacak işte "keşke normal doğum yapsaydın yapabilseydin anne bebek bağı daha kuvvetli " ! Ne alaka ya .
Ay sory senin de ayıcıktı bebenYook aksine herşey tamdı
Bebe 4 kg olunca doğuramazsın çok yırtığın olur dedi suni vercekti doğuramazsan sezeryana yine alırım dedi hiç riske girme diyince olmadı
Bana bazen ani kal geliyorKüçükmüşsün o zaman ya da sasirmissin böyle bir dengesizle karşılaşacağını bilemezdin .
Taam en romatizma sensnYok yok en kötü ihtimalle romatizmadır. Dur başka bişey çıkarma başıma
He valla tam ayucuktuAy sory senin de ayıcıktı beben
Canim onlarda kotu niyetli degildir.normal deneyimim yok bilemiyorum ama bazi artilari var o yuzden oyle diyorlardir sezaryene gelince oyle asiri bise yok ne kadar kendini motive edip yurursen o kadar cabuk iyilesirsinBenimde arkadaşlarım sezeryan şöyle böyle kötü ,ben şöyle oldum, böyle oldum gibilerinden keşke normal yapabilseydin diye konuşuyorlar ama gerçekten doğumun türü önemli değil . Bana düşen sezeryan acısı da ağrısı da umrumda değil yavrularımıza kavuştuktan sonra normaldir ,sezeryandır ağrılıdır vs birazcık cesaretli olmakta fayda var , annelik gorevide bunu gerektirmiyor mu ?
E nerdeyse aynı gidiyoz ama benimki kaç olur?He valla tam ayucuktu
Bugün dr diyor 3.700-3.800 doğar yapmayın ya dedim boşver ameliyat olcan iri olsun dedi sanki olmayacak
Benim eltim 3 sene önce normal doğuma diye girdi bebek kanala inmedi bir türlü. Saatlerce uğraştılar. Kadın dedi artık dayanamıyorum sezaryene gireyim, eşiyle kayınvalide yok dayan yok doğurursun... Sonra bebeğin kalbi durunca acil sezaryene aldılar, şükür ki bebek kurtuldu. 4 kilonun üstündeymis, norma doğması risk zaten. Tabi bu sefer konuşmalar başladı. Yarım oldun sakat oldun diyeYook aksine herşey tamdı
Bebe 4 kg olunca doğuramazsın çok yırtığın olur dedi suni vercekti doğuramazsan sezeryana yine alırım dedi hiç riske girme diyince olmadı
Bunlardan benim etrafımda da varNe güzel senin etrafında düzgün düşünebilen insanlar var .Cidden zafer ya da bir üstünlük göstergesi gibi normal doğum ama buna etki eden insanlar yine ,örnek sosyal medyada Instagram da filan ssnd yok işte normal dogumla gelen bebeğimiz,yani herkesi buna resmen zorluyorlar sürekli normal doğum çok çok olağanüstü biseymis daha kutsalmis vs saçma sapan resmen hurafe olmaya başladı durumları ,haaa en çok zoruma giden daha hamileliğin ilk aylarında çünkü ben biliyorum benimki sezeryanla olacak işte "keşke normal doğum yapsaydın yapabilseydin anne bebek bağı daha kuvvetli " ! Ne alaka ya .
Haftalık 200 gr dan hesapladı hesaplaE nerdeyse aynı gidiyoz ama benimki kaç olur?
Ben devlete gidiyorum dogum şeklini seçme gibi bir durumum yok nerdeyse 2 ayı geçti zorunlu sezaryen olcagı kesin dedi riskli gebelik oldugu için her muayenede doktor söylüyor ama kv her aradıgında aynı muhabbeti yapıyor ha normal olmuyor yani keşke normal olsa sen normale odaklan olur normal dogum söyle böyle bilmem ne kadın olmayan şeyi oldurcak ben mi abartıyorum hormonlardan diyorum ama 37.haftaya girecem yarın ve 37 yada 38 de kesin alırız dedi doktor ama kv nin hala bunları söylemesi normal gelmiyor bana sinir bozuyorHiç unutmuyorum unutamıyorum yeni doğum yapmışım dr kontrolüne gitmiştik emzirme odasında çocuk eöziriyorum kadının birinin anası mı kv mi ayy sezeryanla doğum yapan ana mı dedi o an sabır çektşm bişi demedim üstüne atlamadığıma pişmanım
Aynen de öyle almış zaten 1 haftadaHaftalık 200 gr dan hesapladı hesapla
3.800 olar diyom
Üffff Bnm ki de hala kendin mi istedin diyorBen devlete gidiyorum dogum şeklini seçme gibi bir durumum yok nerdeyse 2 ayı geçti zorunlu sezaryen olcagı kesin dedi riskli gebelik oldugu için her muayenede doktor söylüyor ama kv her aradıgında aynı muhabbeti yapıyor ha normal olmuyor yani keşke normal olsa sen normale odaklan olur normal dogum söyle böyle bilmem ne kadın olmayan şeyi oldurcak ben mi abartıyorum hormonlardan diyorum ama 37.haftaya girecem yarın ve 37 yada 38 de kesin alırız dedi doktor ama kv nin hala bunları söylemesi normal gelmiyor bana sinir bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?