Tabi öyledir canım eksiside olur vs ama hani ne gerek var artısınıda eksisinide bıraksın insanlar daha tatmamış insan deneyimlesin ,belki ben of bile demeyecem ,belki ben güçlüyüm gıkım çıkmayacak . Yani sinir olduğum bıraksınlar anı yaşayalımCanim onlarda kotu niyetli degildir.normal deneyimim yok bilemiyorum ama bazi artilari var o yuzden oyle diyorlardir sezaryene gelince oyle asiri bise yok ne kadar kendini motive edip yurursen o kadar cabuk iyilesirsin
Önümüzdeki hafta olabilir gibiAynen de öyle almış zaten 1 haftada
Öff vajinal olacaksa acil doğurmam lazım.
Ay sadece kayınvslide değilama kv nin hala bunları söylemesi normal gelmiyor bana sinir bozuyor
Ben gıcık kapıyorum onlardan ..negatiflikleri ışık saçıyor bööBunlardan benim etrafımda da var
Sormadığım halde fikir belirtengiller
Çok güzelse tekrar normal doğur ben sezaryenciyim diyorum
Genelde yuvarlıyorum
ama laftan anlamazlar da devam ederlerse tersliyorum
Pişman değilim
Ay ayni benim kaynana burnumdan getirdi normal dogur diye ya diyorum doktorum yok anatomik olarak uygun degilsin bebek sikintiya girer ee devletteki doktor dedi ya normali deneriz olmazsa ameliyata aliriz diye ben iki aciyida yasamis olacaktim neymis kendilerde tek sezaryenli ben olacakmisim esimle beni cildirtmisti surat sallandirdi baya bi ama ben bu gelin kadar sessiz dedigini yapacak birisi degilim ve yapmadim daBenim eltim 3 sene önce normal doğuma diye girdi bebek kanala inmedi bir türlü. Saatlerce uğraştılar. Kadın dedi artık dayanamıyorum sezaryene gireyim, eşiyle kayınvalide yok dayan yok doğurursun... Sonra bebeğin kalbi durunca acil sezaryene aldılar, şükür ki bebek kurtuldu. 4 kilonun üstündeymis, norma doğması risk zaten. Tabi bu sefer konuşmalar başladı. Yarım oldun sakat oldun diyeolmuyorsa yapacak bişey yok ki, zorlamanın ne alemi var. Hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun, ikisi de zor, annelik kolay değil
Hee sormaAy sadece kayınvslide değil
Herkes yorum yapıyor merak etme
Bi dernepe filan mı üyeler hiç bilmiyorum
Normal doğumu yaygınlaştırma derneği filan
Bn annenden yanayımBana da nst çeken hemşire diyo inşallah normal olur diye.Nasip dedim normale odaklanıp sezaryene dönerse bocalamak istemem ikisine de hazırım gidişat belirlesin diyorum. Insallah normal olur daha çabuk ayağa kalkılıyo ya diyo.
Anneme de normal uygunmuş bana dedim üzüldü. Yaa dedi sakince.
Aynen sonrasına artık sezaryen isterim belki. 3.5 dan fazla bebeyi çıkaramam sanki yav.Önümüzdeki hafta olabilir gibi
Zor çok yırtılır yazık yaniAynen sonrasına artık sezaryen isterim belki. 3.5 dan fazla bebeyi çıkaramam sanki yav.
Ben de gıcık oluyorum amaBen gıcık kapıyorum onlardan ..negatiflikleri ışık saçıyor böö
Valla yürüyüşteyim demeye korkuyorumHee sormadaha çok gelinleri bunalıma sokma derneği
Taam sen sus artık lore loreeeZor çok yırtılır yazık yani
Acele etme de bakalım nolcek
Aslında ideali normal için 3 bnce 3.5 bile çok
Bnm çevrem hep sezeryanlı o yüzden bana kimse normal doğumu iyilemiyorBen de gıcık oluyorum ama
Onlar da hayata dahil
Yapacak bi şey yok
Valla yürüyüşteyim demeye korkuyorum
Telefonda denk gelirsem hemen aa normal doğuma da çok iyi geliyor diye devam ediyoe konu
Sizin kafanız basmıyor mu acaba demek istiyorum o an
Bi de hep aynı insanlarla aynı muhabbetler
Farklı biri olsa yeni duydu diyeceğim
İşin ilginci en karışmayan kayınvalidem
Taam sen sus artık lore loreee
Benim çevrem de hep normal doğumluBnm çevrem hep sezeryanlı o yüzden bana kimse normal doğumu iyilemiyor
Benim teyzem sezaryenli kizi normal dogurdu kizinin dogumuna girdi teyzem bidaha sakin normal dogurmayacaksin yasak demis oysa doktora gore hersey guzel ilerlemis bilmedigi icin ona kotu gelmis bu kizinin dogumunu gormeden once de normal dogurun diyoduBana da nst çeken hemşire diyo inşallah normal olur diye.Nasip dedim normale odaklanıp sezaryene dönerse bocalamak istemem ikisine de hazırım gidişat belirlesin diyorum. Insallah normal olur daha çabuk ayağa kalkılıyo ya diyo.
Anneme de normal uygunmuş bana dedim üzüldü. Yaa dedi sakince.
Ben biraz dik başlıyım diye anam bana karışmıyo ama az daha söz dinler olsam ciddi kızacak.Benim teyzem sezaryenli kizi normal dogurdu kizinin dogumuna girdi teyzem bidaha sakin normal dogurmayacaksin yasak demis oysa doktora gore hersey guzel ilerlemis bilmedigi icin ona kotu gelmis bu kizinin dogumunu gormeden once de normal dogurun diyoduyani bu durum kisiden kisiye degisiyo hayirli ve guzel dogumlarimiz olsun insallah cok sukur buraya kadar geldik anne oluyoruz tabiki biseyler kolay olmayacak ama bu sureclerin hepsi gececek Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Benim teyzem aynen soyle aslaaa aslaaa normal dogurmayacak bidaha yasakBen biraz dik başlıyım diye anam bana karışmıyo ama az daha söz dinler olsam ciddi kızacak.
Herkes akıl vermeye çok meraklıBenim teyzem sezaryenli kizi normal dogurdu kizinin dogumuna girdi teyzem bidaha sakin normal dogurmayacaksin yasak demis oysa doktora gore hersey guzel ilerlemis bilmedigi icin ona kotu gelmis bu kizinin dogumunu gormeden once de normal dogurun diyoduyani bu durum kisiden kisiye degisiyo hayirli ve guzel dogumlarimiz olsun insallah cok sukur buraya kadar geldik anne oluyoruz tabiki biseyler kolay olmayacak ama bu sureclerin hepsi gececek Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?