2021 Aralık Anneleri

Brnim hastanem 2 saat uzaklıkta
Risk budur

Bana da doktorumu kötüleyen çok olmuştu
Paragöz diye
Ben de iyi muamele satın alıyorum dedim hep

Daha bunlar iyi gunlerimiz bebek dogunca ne akillar verilecek oglumda lohusa depresyonunun dibini yasadim bu yuzden ama bunda kapatacam kulagimi kendi bildigim yoldan sasmayacam kim ne konusuyo umrumda olmayacak benim cocugumu yeni dogdugunda sapur supur neresi bulurlarsa opuyorlardi dusunki cocugun yuzunu oyle bi tahris etmislerki alerji doktoruna goturduk megersem sert sevmekten olmus bunda yasak oglumu kaynim bilerek aglatip guluyordu oglumda icim gidiyodu esim soyluyodu dinlemiyorlardi ben de diyodum dinleyen yoktu gerekirse evlerine gitmem kavga ederim bu defa sonra baska cocuklarla kiyaslandi neymis babanne niye diyemiyomus otizmden suphelendim psikiyatriye kostum adam niye getirdin bu cocuk cok iyi dedi bende cok sacmaladim ilk cocuk tecrubesizligi oldu herkesin dedigini cok onemsedim

Ay sadece kayınvslide değil
Herkes yorum yapıyor merak etme
Bi dernepe filan mı üyeler hiç bilmiyorum
Normal doğumu yaygınlaştırma derneği filan
Bütün yazdıklarınıda okudum burdan cevap yazayım dedim valla güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün kızlar Buaralar cok duygusalım herseye aglayasım geliyor zaten zor bir gebelik geciriyorum yanımda olmasını istediklerim yanımda olamıyor kendimi yalnız hissediyorum çok bunaldım neyse.
Durumun ciddiyetini anlamamasına kızıyorum herseyide en detayına kadar biliyor söylediklerimi unutuyor heralde. Bebegin eşi rahim agzını tamamen kapatmış durumda 22.haftadan beri bende bebekte hayati tehlikemiz var aniden aşırı kanama olabilir kese patlayabilir eğer rahime yapısırsa rahimde alınabilirmiş zaten ara ara kanamalar oluyor hastanede yatıp çıkıyorum kalbim agzımda bütün bunları bilipte hala normal dogum lafı yapmak akıl işi mi Allah aşkına

Akıl işi değil
Ama herkes öyle inan
Yüz kere anlattığım kişi de kalkıp 101. Kere şunu yap normal dopuma iyi geliyor diyor yani
Gizli alt bi amaçları var bence
Sadeve unutmuş olamazlar

Bu arada umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Ben hamileyken diyorlardi aglatarak severiz biz vs diye. Öyle severseniz bir daha göremezsiniz dedim. Kimse öyle birsey yapamadi.
Sarilik olmasin diye bebeğe idrar icir,
Gaz olmasin diye nar eksisi icir dediler.. Kendi torununuz oldugunda yapin benim cocuguma yapmam dedim. Kimse birsey diyemedi. Baştan tavrinizi koyun. Kaynanam hic karismadi karisamadi. Sen daha iyi bilirsin benden dedi hep

Ne idrar mi içir

Evet tam olarak boyle olmak gerek bu defa cok daha tecrubeli ve bilincliyim

Ya birsey sorabilirmiyim size... Ameliyat sirasinda hissiyat oluyormu... Aciyi hissetme nebiliyim kesilirkwn hissetme gibi....

Evet evet bakalm nası olcak hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…