2021 Aralık Anneleri

Seni çok iyi anlıyorum canım, gurbetteyim daha buraya alışamadan düşük tekrar hamilelik vs tek başımayım 1 senedir evde duvara bakıyorum. Geçen kuzenim aramış nasılsın diyor, erken doğum riskim vardı anlattım, bana diyor ki hee kesin erken olur o zaman insan bi allah korusun der olmaz inş der, ne biçim laf dediğimde, aman herkes 39 mu doğuracak nolur ki diyor gel de kötü konuşma bu insanlara. Herkes çektiğini bilir, haddini bilmeyeni azarlamak lazım yoksa susmuyorlar.

Bide mesela oglumun 40 mevlüdünde sabun yaptirmistim şekillilerden.. Görümcem dagitmisti millet 3 -5 tane alip gitmis. Kizdim sen niye verdin diye. Napim aldilar dedi. Şimdi kızımda hic birsey yaptirmayacagim. Zaten benim ailemden kimse yok. Esimin sülalesine fazla bile. Gelenlere lokum verecem

Benden tahlil istemedi 2 ay oldu ben de sormayı unutmuşum. Yarın arayıp sorayım bari akıntım var enfeksiyon bende de çıkar kesin
Bn aylık rutin kan veriyorum tiroidden dolayı gitmişken herşeye baktırıyorum sağlık ocağından

Bn aylık rutin kan veriyorum tiroidden dolayı gitmişken herşeye baktırıyorum sağlık ocağından
Benim de troid düşük çıkıyordu baya, kan da düşük onlara bakılmalı da kadın hep yoğun ya unuttu sanırım 2 ay oldu en son vermiştim. Son düzlükte kontrolde kalalım beybi iyi yapmışsın baktır

Evwt bencede kafalar başka çalışıyor inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagımıza
Bide benim bu 3.gebeliğim ilk 2sini mecbur kürtaj oldum kısmet olmadı. Kaç defa bana dediki bunda hevesi yokmuş bişey örmek istiyomuş içinden gelmiyomuş sanki sende öylesin dedi tövbeeeler olsunn bide benim hislerime karar veriyo hiç bişey istemiyorum herşeyin hazırı var zaten dedim

Sana bişey sorucam ya sen diyodun ya bu magnezyum bağırsak tembelliği yapiyo sonra alıştıkça B BitterCikilata cidden öyle hiç böyle bişeyim yoktu ya ayıptir söylemesi resmen kabız oldum o kadar su icmeme rağmen morelim zıfır zıfır

Yaptır canım bn sormuyorum valla kafama göre yaptırıyorum aylık rutinim oldu

Zeynepe bebek arabasini arkadasim verdi. Travel sistem tertemiz. Salonun kenarinda duruyor. Benim asiri pinti kayinpederim bunu niye aldiniz ne gerek vardi dedi. Köyde var ya dedi. Esimde almadik arkadas hediye etti dedi. Bende alsak bile kimene bizim paramiz bizim hesabimiz. İster ota harcarım ister b.ka harcarım dedimogluma soyledigi lafa istinaden.
Kaynanam hic lafin altinda kalmiyorsun aferin kizim diyor

Vücut alışınca ishal yapmıyor aynn bu dönem kabızlık normal
Bnm de zıfır acı ye az çalışsın bağırsaklar

Benim hastanede dışardan süsleme yasak diyor çok saçma mesela ben bu tarz kapı süsü balon Vs alıp kendim konsept yapabilirim ama izin yok bir Ton da para istiyorlar ben yaptirmayacagim pandemiden dolayı kimse gelmez zaten bir gece de kalacagiz onun yerine ablasiyla birlikte baby stüdyoda fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…