- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Söylemezsen ezerler valla hiç esirgemicen onlar herşeyi diyorİste bende laf soyleyince ne bilmiş gelin bu da demişler
Seni çok iyi anlıyorum canım, gurbetteyim daha buraya alışamadan düşük tekrar hamilelik vs tek başımayım 1 senedir evde duvara bakıyorum. Geçen kuzenim aramış nasılsın diyor, erken doğum riskim vardı anlattım, bana diyor ki hee kesin erken olur o zamanBütün yazdıklarınıda okudum burdan cevap yazayım dedim valla güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün kızlarBuaralar cok duygusalım herseye aglayasım geliyor zaten zor bir gebelik geciriyorum yanımda olmasını istediklerim yanımda olamıyor kendimi yalnız hissediyorum çok bunaldım neyse.
Durumun ciddiyetini anlamamasına kızıyorum herseyide en detayına kadar biliyor söylediklerimi unutuyor heralde. Bebegin eşi rahim agzını tamamen kapatmış durumda 22.haftadan beri bende bebekte hayati tehlikemiz var aniden aşırı kanama olabilir kese patlayabilir eğer rahime yapısırsa rahimde alınabilirmiş zaten ara ara kanamalar oluyor hastanede yatıp çıkıyorum kalbim agzımda bütün bunları bilipte hala normal dogum lafı yapmak akıl işi mi Allah aşkına
Benden tahlil istemedi 2 ay oldu ben de sormayı unutmuşum. Yarın arayıp sorayım bari akıntım var enfeksiyon bende de çıkar kesinSabah kan tahlili vermiştim yine iltihap çıkmışBakalım dr ne diyecek bu duruma
Evet soylemek lazim.Söylemezsen ezerler valla hiç esirgemicen onlar herşeyi diyor
Bn aylık rutin kan veriyorum tiroidden dolayı gitmişken herşeye baktırıyorum sağlık ocağındanBenden tahlil istemedi 2 ay oldu ben de sormayı unutmuşum. Yarın arayıp sorayım bari akıntım var enfeksiyon bende de çıkar kesin
Kesinlikle. Dinsizin hakkindan imansiz gelirmişCazgir desinler bilmis desinler ama karismasinlar sussunlar mumkunse
Benim de troid düşük çıkıyordu baya, kan da düşük onlara bakılmalı da kadın hep yoğun ya unuttu sanırım 2 ay oldu en son vermiştim. Son düzlükte kontrolde kalalım beybi iyi yapmışsın baktırBn aylık rutin kan veriyorum tiroidden dolayı gitmişken herşeye baktırıyorum sağlık ocağından
Evwt bencede kafalar başka çalışıyorAkıl işi değil
Ama herkes öyle inan
Yüz kere anlattığım kişi de kalkıp 101. Kere şunu yap normal dopuma iyi geliyor diyor yani
Gizli alt bi amaçları var bence
Sadeve unutmuş olamazlar
Bu arada umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Yaptır canım bn sormuyorum valla kafama göre yaptırıyorumBenim de troid düşük çıkıyordu baya, kan da düşük onlara bakılmalı da kadın hep yoğun ya unuttu sanırım 2 ay oldu en son vermiştim. Son düzlükte kontrolde kalalım beybi iyi yapmışsın baktır
Vücut alışınca ishal yapmıyorSana bişey sorucam ya sen diyodun ya bu magnezyum bağırsak tembelliği yapiyo sonra alıştıkça B BitterCikilata cidden öyle hiç böyle bişeyim yoktu ya ayıptir söylemesi resmen kabız oldum o kadar su icmeme rağmen morelim zıfır zıfır
Sinir oldum yaaa hiç böyle olmazdım acaba zeytin yağı mi azıcık içsemVücut alışınca ishal yapmıyoraynn bu dönem kabızlık normal
Bnm de zıfıracı ye az çalışsın bağırsaklar
İç bakalımSinir oldum yaaa hiç böyle olmazdım acaba zeytin yağı mi azıcık içsemuff karnım zaten çok sert patlayacam sanki
Yaaa hamilelikte cidden zor hemoroidİç bakalım
Aynn Bnde valla rahat rahatYaaa hamilelikte cidden zor hemoroidzaten nefret ederim ben ishali her daim tercih ederim buna karşı .
Benim hastanede dışardan süsleme yasak diyor çok saçma mesela ben bu tarz kapı süsü balon Vs alıp kendim konsept yapabilirim ama izin yok bir Ton da para istiyorlar ben yaptirmayacagim pandemiden dolayı kimse gelmez zaten bir gece de kalacagiz onun yerine ablasiyla birlikte baby stüdyoda fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyorumKızlar bizim hastanenin oda süsleme için çalıştığı organizasyon firmasıyla konuştumbir tane masa yanlarında balon olan süslemeye 700 tl istiyorlar, ikramlık şeyler vs dahil değil 1 ay önceden sözleşme yapmamız gerekiyor dediler. Başka paketler de var tabi 1500 tlye kadar. Kendimiz süsleyebilir miyiz diye sordum kapıya vs süs asılmasına izin vermiyorlarmış firma dışında. Siz süsletecek misiniz ? Ne yapsam bilemedim. Bi yandan diyorum pandemi var zaten normal doğum istiyorum hastanede çok kalmayacağım Allah’ın izniyle 1 gün için değmez, diğer yandan da heves ediyorum bana bi fikir verin
ayıp olur buradaAynn Bnde valla rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?