2021 Aralık Anneleri

O balanlor dün Trendyol da çok uygundu keşke atsa idim buraya görünce . Bir sürü kaliteli görünüyordu vs . Hastanelerin psikolojisi tamamen duygusal

Ayy Allah korusun
Sabah kan tahlili vermiştim yine iltihap çıkmış Bakalım dr ne diyecek bu duruma
Ne iltihabı ya kanda çıkması akıntın falan var mıydı

Evet aramızda en fena çeken oydu
İnşallah doğum sonrası rahat ederiz
Aynen ya zor birde göbek bir yerde insan korkuyo hani Kasım ayı grubunda bugün okudum tuvalette ikinmis filan sonra suyu gelmeye başlamış iyice korktum
Aynen bende gecen hafta öyleydim çok fenaymış hamilelikte ıkınsan bi dert ıkınmasan bi dert
10 gündür valla hep bir sürpriz bekliyorum yok anacım garip bir hal aldı idrar desen aşırı yoğun ama kabızlık desen almış başını gidiyor . Bugün diyorum magnezyumu 3 e mi cikarsam o kadar yani .

Yalnız ben artık giggles çok iyi anlıyorum kız hamile kaldığından beri kabizlikla ugrasiyo ben burada 1 hafta 10 gündür deli oldum
Aslında hamile kaldığımdan beri değil
Erken doğum stresine girdiğimden beri kabızım
Hala kabızım
Genel olarak kabızım hatta
İki ileri bi geri takılıyoruz
Aynen bende gecen hafta öyleydim çok fenaymış hamilelikte ıkınsan bi dert ıkınmasan bi dert
Ikının anacım ıkının
Bi şey olmuyor
Kaç keredir hiç doğurmadım tuvalette

Ben magnezyum kullanmıyorum. Demir ilacıda etkiliyor sabah akşam içiyorum.
Yediklerime dikkat ettim düzeldi şimdi sabah aç karnına günkurusu yiyip bol su içiyorum müsli yiyorum kahve içiyorum bide sulu sebze yedim ekmek yemedim baharatlı yemedim öyle dikkat edince düzeldi ama ara ara oluyor tabi en uzun ve zorlusu gecen hafta idi

Kız benim hemoroidim yada catlagım var ne oldugunu bende bilmiyorum hamilelikte azdı iyice bazen kanıyo korkuyorum o yüzden acıyo diyede ıkınamıyorum valla korkuyorum ıkınırken dogururum diye a sardık iyice

Ayy Allah korusun

Ne iltihabı ya kanda çıkması akıntın falan var mıydı
Yok canım akıntı filan kesin yine üst solunum enfeksiyonu kanda çıkmış çünkü Bnm geceleri yanıp karnımı açık yatmamdan belliydi inşallah bebekte bişi olmaz bakalım yarın dr sorcam

Kız benim hemoroidim yada catlagım var ne oldugunu bende bilmiyorum hamilelikte azdı iyice bazen kanıyo korkuyorum o yüzden acıyo diyede ıkınamıyorum valla korkuyorum ıkınırken dogururum diye a sardık iyice
Yok doğurulmuyor işte
Bu iş için ıkınırken olmuyor en azından
Bi gece apartman boşluğunu inlettim mesela
Ama doğurmadım o gece

Yaaa onun doğum yakındır ıkınma da bahane olmuştur

Ay ben o kesiden bile korkmuyorum, yeter ki normal doğurabileyim. Kuzenim doğum yaparken kesiyi sadece kesildiği için hissettim. Ağrı falan duymadım diyor. O doğum anında en hafif işlem oymuş onun için çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…