O balanlor dün Trendyol da çok uygundu keşke atsa idim buraya görünce . Bir sürü kaliteli görünüyordu vs . Hastanelerin psikolojisi tamamen duygusalBenim hastanede dışardan süsleme yasak diyor çok saçma mesela ben bu tarz kapı süsü balon Vs alıp kendim konsept yapabilirim ama izin yok bir Ton da para istiyorlar ben yaptirmayacagim pandemiden dolayı kimse gelmez zaten bir gece de kalacagiz onun yerine ablasiyla birlikte baby stüdyoda fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyorum
Ayıp beyin kalmadı aramızda artıkayıp olur buradaama diyecem benim en rahat ettiğim yer gün içinde orası . Kafam bom boş
Yalnız ben artıkAyıp beyin kalmadı aramızda artık
Evet aramızda en fena çeken oyduYalnız ben artıkgiggles çok iyi anlıyorum kız hamile kaldığından beri kabizlikla ugrasiyo ben burada 1 hafta 10 gündür deli oldum
Aynen bende gecen hafta öyleydim çok fenaymış hamilelikte ıkınsan bi dert ıkınmasan bi dertYalnız ben artıkgiggles çok iyi anlıyorum kız hamile kaldığından beri kabizlikla ugrasiyo ben burada 1 hafta 10 gündür deli oldum
Ayy Allah korusunÇocuk riske giriyor ister istemez zor çıkıyor vakum gerekiyor o yüzden riske atmamış valla Bnm kendi dr bile sezeryanlı boşver diyor
Bi de Allah korusun ani bi sorun oluyor Bnm arkadaşım normal doğum diye diye tutturmuş doğum anında bebeğin kalp atılı zayıflıyor sonra ölüyor acil sezeryan olmuş
O sürekli uyarıyor sakın normal diye diretme biş olur vicdanın sen çekersin der
Ne iltihabı ya kanda çıkmasıSabah kan tahlili vermiştim yine iltihap çıkmışBakalım dr ne diyecek bu duruma
Aynen ya zor birde göbek bir yerde insan korkuyo hani Kasım ayı grubunda bugün okudum tuvalette ikinmis filan sonra suyu gelmeye başlamış iyice korktumEvet aramızda en fena çeken oydu
İnşallah doğum sonrası rahat ederiz
10 gündür valla hep bir sürpriz bekliyorumAynen bende gecen hafta öyleydim çok fenaymış hamilelikte ıkınsan bi dert ıkınmasan bi dert
Aslında hamile kaldığımdan beri değilYalnız ben artıkgiggles çok iyi anlıyorum kız hamile kaldığından beri kabizlikla ugrasiyo ben burada 1 hafta 10 gündür deli oldum
Ikının anacım ıkınınAynen bende gecen hafta öyleydim çok fenaymış hamilelikte ıkınsan bi dert ıkınmasan bi dert
Ben magnezyum kullanmıyorum. Demir ilacıda etkiliyor sabah akşam içiyorum.Aynen ya zor birde göbek bir yerde insan korkuyo hani Kasım ayı grubunda bugün okudum tuvalette ikinmis filan sonra suyu gelmeye başlamış iyice korktum
10 gündür valla hep bir sürpriz bekliyorumyok anacım garip bir hal aldı idrar desen aşırı yoğun ama kabızlık desen almış başını gidiyor . Bugün diyorum magnezyumu 3 e mi cikarsam o kadar yani .
Kız benim hemoroidim yada catlagım var ne oldugunu bende bilmiyorum hamilelikte azdı iyice bazen kanıyo korkuyorum o yüzden acıyo diyede ıkınamıyorum valla korkuyorum ıkınırken dogururum diyeAslında hamile kaldığımdan beri değil
Erken doğum stresine girdiğimden beri kabızım
Hala kabızım
Genel olarak kabızım hatta
İki ileri bi geri takılıyoruz
Ikının anacım ıkının
Bi şey olmuyor
Kaç keredir hiç doğurmadım tuvalette
Yok canım akıntı filan kesin yine üst solunum enfeksiyonu kanda çıkmış çünküAyy Allah korusun
Ne iltihabı ya kanda çıkmasıakıntın falan var mıydı
Yok doğurulmuyor işteKız benim hemoroidim yada catlagım var ne oldugunu bende bilmiyorum hamilelikte azdı iyice bazen kanıyo korkuyorum o yüzden acıyo diyede ıkınamıyorum valla korkuyorum ıkınırken dogururum diyea sardık iyice
Yaaa onun doğum yakındır ıkınma da bahane olmuşturAynen ya zor birde göbek bir yerde insan korkuyo hani Kasım ayı grubunda bugün okudum tuvalette ikinmis filan sonra suyu gelmeye başlamış iyice korktum
10 gündür valla hep bir sürpriz bekliyorumyok anacım garip bir hal aldı idrar desen aşırı yoğun ama kabızlık desen almış başını gidiyor . Bugün diyorum magnezyumu 3 e mi cikarsam o kadar yani .
Apartman gün boyu seni konuşmuşturYok doğurulmuyor işte
Bu iş için ıkınırken olmuyor en azından
Bi gece apartman boşluğunu inlettim mesela
Ama doğurmadım o gece
Çok kişiyiz beni bulamazlar çığlıklarımdanApartman gün boyu seni konuşmuştur
Hergun doguruyon sancekler halbuki şey yaniÇok kişiyiz beni bulamazlar çığlıklarımdan
Hamile olduğum alnımda mı yazıyoe canımHergun doguruyon sancekler halbuki şey yani
He iyi bari sen sanmazlar ozmnHamile olduğum alnımda mı yazıyoe canım
Karnım bile yoktu düne kadar
Komşum doğurdu belki o sanarlar
Ay ben o kesiden bile korkmuyorum, yeter ki normal doğurabileyim. Kuzenim doğum yaparken kesiyi sadece kesildiği için hissettim. Ağrı falan duymadım diyor. O doğum anında en hafif işlem oymuş onun için çünkü.Benim annem gelemiycek Doğum sonrasi kolaylık olsun diye normal istiyorum zaten normal doğum faydalarını hepimiz biliyoruz bide hiç ameliyat olmadim ameliyat bana doğum sancısından daha korkutucu geliyor yani sürüne sürüne o sanciyi çekerim ama yeterki karnimi yarmasinlar epidural ignesinden bile korkuyorum düşünmüyorum şuan böyle bir manyağım, doktora da yalvaricam mecbur kalmadan kesi atmayin diye zaten zayıf bebem yirtilmadan çıkar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?