Ikinmayin valla kızın suyu gelmiş 35 de almışlar doğuma kız şimdi uzuluyormus bebek küvozde diye .Aslında hamile kaldığımdan beri değil
Erken doğum stresine girdiğimden beri kabızım
Hala kabızım
Genel olarak kabızım hatta
İki ileri bi geri takılıyoruz
Ikının anacım ıkının
Bi şey olmuyor
Kaç keredir hiç doğurmadım tuvalette
35 de doğum yapmış yalnız bitterYaaa onun doğum yakındır ıkınma da bahane olmuştur
Çok açık soracağımIkinmayin valla kızın suyu gelmiş 35 de almışlar doğuma kız şimdi uzuluyormus bebek küvozde diye .
Kaç çıktı crp ?Yok canım akıntı filan kesin yine üst solunum enfeksiyonu kanda çıkmış çünküBnm geceleri yanıp karnımı açık yatmamdan belliydi inşallah bebekte bişi olmaz bakalım yarın dr sorcam
BilmiyorumÇok açık soracağım
Nasıl çıkaralım?
Doğumdan sonra olmaz diye umuyorum ben deBilmiyorumhamilelik öncesi yaptıklarım vardı bol yoğurt ve pul biberli üzerine de turşu acı biberden koyar keser kaselerce yerdim kg vermek için sabahlara dek uyuyamazdim o derece ama yapamıyorum zaten yoğurttan nefret ettim hamilelik boyu . Sen ve ben gibileri genel cerrahi temizler
Bunu bebekle yapıyorlar ya doğunca
Yapacaz nasipseBunu bebekle yapıyorlar ya doğunca
Denerim valla doğum sonrası tuhaf durumlar olabiliyo hemoroid ile ilgili inşallah sadece bu döneme ait kalır bu hal . Ben ıkınırım doğum sonrasıDoğumdan sonra olmaz diye umuyorum ben de
Işte o zaman ıkınamam dikişlerle
Gerçekten biriktirdin mi yaptın mı
Hayırlısı olsun hakkımızda inş cnmm. İnş vaktinde gelirlerbenim de aynı 32. haftada söylemişti. haftalık kontrole gidiyorum. şu anlık kilo alımı gelişimi falan güzel. takibe devam dedi. hatta rahat ol böyle olup 40 haftaları gören gebeler var dedi.
Crp değil sağlık ocağının baktığı wbc 13 çıkmış bakalım geçen de bunun gibi çıkmıştıKaç çıktı crp ?
Şifa olsun Eylül hanıma
Biriktirdim. Fotoğrag çekimi yaptırabilirsem bebeyle yaptıracam.Gerçekten biriktirdin mi yaptın mıbunu
Allah razı olsun can.Şifa olsun Eylül hanıma
Oy inşallahBiriktirdim. Fotoğrag çekimi yaptırabilirsem bebeyle yaptıracam.
Inşallah hepimizinki.Oy inşallahkötü günlerin ardından doğan güneş
Çikilata alacaklar alın bakın alınÇikolata Atölyesi Çiçek-baskılı Metal Kutu Madlen Bebek Çikolatası - Fiyatı, Yorumları
Çikolata Atölyesi Çiçek-baskılı Metal Kutu Madlen Bebek Çikolatası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl çikilatasız kalmayın
He onu bilmiyorum canım kanda enfeksiyon crp biliyorum. Hamilelikte yüksek çıkıyor öyle mi acaba dedimCrp değil sağlık ocağının baktığı wbc 13 çıkmış bakalım geçen de bunun gibi çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?