- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
İlk bakışta onları sigara izmariti sanmam
Evet normal doğum yapanlar hep öyle diyor valla bakalım doktor izin verirse normale gorucezAy ben o kesiden bile korkmuyorum, yeter ki normal doğurabileyim. Kuzenim doğum yaparken kesiyi sadece kesildiği için hissettim. Ağrı falan duymadım diyor. O doğum anında en hafif işlem oymuş onun için çünkü.
Olabilir ama Bnm belli yanıyorum gece göbek açık yatıyorum gördün bugün çok da kalın giyinikde değildim hep öyleyimHe onu bilmiyorum canım kanda enfeksiyon crp biliyorum. Hamilelikte yüksek çıkıyor öyle mi acaba dedim
Süpermiş
Noldu bilin mi kötü bişi olduİlk bakışta onları sigara izmariti sanmam
Çok duygusal bir görüntü, yaşamayan anlamaz
Ben de öyleyim evde yalın ayak baş kabak geziyorum, yanıyoruz anacımOlabilir ama Bnm belli yanıyorum gece göbek açık yatıyorum gördün bugün çok da kalın giyinikde değildim hep öyleyim
Bakalım yarın dr atcam
Lohusalık nasıl olcek acepBen de öyleyim evde yalın ayak baş kabak geziyorum, yanıyoruz anacım
Bn yaşamadım sancının az gelmesi sanırımYalancı dogum sancisi yasayan varmi aranizda ? Nasil bisey ?
Nolduu ben bugün hiç bakamadım doğru düzgün yazılanlaraNoldu bilin mi kötü bişi oldu
Bugünde doğuran olmadıNolduu ben bugün hiç bakamadım doğru düzgün yazılanlara
Afiyetle yiyin yesinler inşallahEvime şimdi geldim bebemin cikilotasını şuan görmüş bulunmaktayım ,ilk babası gördü ve deneyimleditrendyoldan aldım ve şeklini filan ben söyledim seçtim adamlara Eki Görüntüle 2949880
Ay demee kargoya verilmediyse iptal et hemen yenisini sipariş etBugünde doğuran olmadılosyonu aldım 149₺ düşmüş 119a nolcek He şimdi
Amin amin inşallahÇok duygusal bir görüntü, yaşamayan anlamazrabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, annelik duygusunu isteyen herkese yaşatsın inş
VerilmişAy demee kargoya verilmediyse iptal et hemen yenisini sipariş et
Teşekkür ederim teyzoşları . Öyle yapıcamAfiyetle yiyin yesinler inşallahBnde gelince paylaşıcam
Kutuyu boşalınca toka kutusu yap ben öyle yapcam
Tehlikeyi sezmişlerVerilmişne hızsa bu
Sadece 1 kere yarim saat suren felaket otesi bi agri yasadim...Bn yaşamadım sancının az gelmesi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?