2021 Aralık Anneleri

Sadece 1 kere yarim saat suren felaket otesi bi agri yasadim...
Sanirim basladi yalanci dogum sancilarim
Doğum sancısı ya da yalancı doğum sancısı öyle saplanan bir ağrı olmuyor bildiğim kadarıyla. Karnın birkaç dakika ya da saniye kasılıp bir süre sonra gevşemesi oluyor, toplanma gibi
Ben bu yaşadığımın kasılma olduğuna nstde görünce ikna oldum

Onu ben de düşünüyorum
AMa olduğu kadar artık
Kusura bakmasınlar acil doğuma alınırsam

Benim sadece bikini bölgemde kaldı gerçi
Diğerlerini lazer yaptırmıitım onlar çıkmıyor
Bende de aynı şekilde.Sadece bikini bölgemde çıkıyor o da cok az.Yıllardır jilet ağda bilmem.Dün lazere gittim çıkan her yere attırdım.Doktorum izin verdi.Doğumda çok rahat oluyor.Bir de jiletle uğraşmak istemedim.

Mis gbii. Ben hep ağdayla yapardım erken doğum riskim olduğu için ağda yapamıyorum artık eşim jiletle hallediyor ama eziyet 2 gün demedn bidaha

Eklentiler

• 20211110_081907.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Bunlar oksapar iğneleri mi? Ben hiç bu kadar iğne kullanmadım da. Sadece gonal f'ten 10 ya da 12 gün kadar. Bir de adını da unuttum, erken çatlamayı önleyen zımbırtıdan 4 kez. Başka da yok. Böyle bir fotoğraf çekebileceğim kadar şırıngam birikmedi. Bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Slm kızlar.
Kızlar ya bilmiyorum belki çok saçma olacak ama.
Nedense ben bugünler doğumda ölecekmişim gibi hissetmeye başladım. Ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor. Hergün ağlıyorum. Özellikle kızlarıma bakıp daha çok küçükler napacaklar bensiz diyorum. Ve bunu kimseyle paylaşamıyorum.

Oksaparlar evet ortadakiler gonalf merional cetrotide.

Valla inanç sahibiysen sadece bol bol oku. Başka rahatlama yöntemi bilemiyorum. ☹

Normal canım ama çok takıyorsan bence psikolojik destek al. Bana da geliyor arada bi duygusallık ölürsem diye korku ama anlık gelip geçiyor

merve 23 sayfa kadar okudum da sana bisey yazmadan geçmeyim. Benim eşim 4.5 kg normal doğumla doğmuş Simdi bu kadar kiloyla yaparlar mı bilmem ama gelinimiz de eylülde 4 kilo civarında sancısı gelse normal doğum yapacaktı, gelmeyince bebek de daha büyüyecek diye sezeryanla yaptı. Sen çok istiyorsun diye bu örnekleri yazmadan edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…