- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ya da gaz sancısı olabilir miSadece 1 kere yarim saat suren felaket otesi bi agri yasadim...
Sanirim basladi yalanci dogum sancilarim
Doğum sancısı ya da yalancı doğum sancısı öyle saplanan bir ağrı olmuyor bildiğim kadarıyla. Karnın birkaç dakika ya da saniye kasılıp bir süre sonra gevşemesi oluyor, toplanma gibiSadece 1 kere yarim saat suren felaket otesi bi agri yasadim...
Sanirim basladi yalanci dogum sancilarim
Hadi iyisin ucuz kaptınTehlikeyi sezmişlerBen de aldım şimdi daha böyle inmez diye bu ay bana başka bişey almak yassaah
Gerçi diğer ay da çocuk doğuyor
Bende de aynı şekilde.Sadece bikini bölgemde çıkıyor o da cok az.Yıllardır jilet ağda bilmem.Dün lazere gittim çıkan her yere attırdım.Doktorum izin verdi.Doğumda çok rahat oluyor.Bir de jiletle uğraşmak istemedim.Onu ben de düşünüyorum
AMa olduğu kadar artık
Kusura bakmasınlar acil doğuma alınırsam
Benim sadece bikini bölgemde kaldı gerçi
Diğerlerini lazer yaptırmıitım onlar çıkmıyor
Ay ben de ben deİlk bakışta onları sigara izmariti sanmam
Mis gbii. Ben hep ağdayla yapardım erken doğum riskim olduğu için ağda yapamıyorum artık eşim jiletle hallediyor ama eziyet 2 gün demedn bidahaBende de aynı şekilde.Sadece bikini bölgemde çıkıyor o da cok az.Yıllardır jilet ağda bilmem.Dün lazere gittim çıkan her yere attırdım.Doktorum izin verdi.Doğumda çok rahat oluyor.Bir de jiletle uğraşmak istemedim.
Bende bugun hastaneye gelmeden böyle bi fotoğraf çektimm umarım devamını yapabilirim
Bunlar oksapar iğneleri mi? Ben hiç bu kadar iğne kullanmadım da. Sadece gonal f'ten 10 ya da 12 gün kadar. Bir de adını da unuttum, erken çatlamayı önleyen zımbırtıdan 4 kez. Başka da yok. Böyle bir fotoğraf çekebileceğim kadar şırıngam birikmedi. Bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Sonra vay efendim geç kaldım.Bende bugun hastaneye gelmeden öyle bi fotoğraf çektimm umarım devamını yapabilirim
Oksaparlar evet ortadakiler gonalf merional cetrotide.Bunlar oksapar iğneleri mi? Ben hiç bu kadar iğne kullanmadım da. Sadece gonal f'ten 10 ya da 12 gün kadar. Bir de adını da unuttum, erken çatlamayı önleyen zımbırtıdan 4 kez. Başka da yok. Böyle bir fotoğraf çekebileceğim kadar şırıngam birikmedi. Bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Hahahah ya ama napym gece uyuyamadm, e dedm bide eve bidaha dönemezsem diyeSonra vay efendim geç kaldım.
Valla inanç sahibiysen sadece bol bol oku. Başka rahatlama yöntemi bilemiyorum. ☹Slm kızlar.
Kızlar ya bilmiyorum belki çok saçma olacak ama.
Nedense ben bugünler doğumda ölecekmişim gibi hissetmeye başladım. Ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor. Hergün ağlıyorum. Özellikle kızlarıma bakıp daha çok küçükler napacaklar bensiz diyorum. Ve bunu kimseyle paylaşamıyorum.
Aman iyi yapmışsın boşver.Hahahah ya ama napym gece uyuyamadm, e dedm bide eve bidaha dönemezsem diye
Normal canım ama çok takıyorsan bence psikolojik destek al. Bana da geliyor arada bi duygusallık ölürsem diye korku ama anlık gelip geçiyorSlm kızlar.
Kızlar ya bilmiyorum belki çok saçma olacak ama.
Nedense ben bugünler doğumda ölecekmişim gibi hissetmeye başladım. Ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor. Hergün ağlıyorum. Özellikle kızlarıma bakıp daha çok küçükler napacaklar bensiz diyorum. Ve bunu kimseyle paylaşamıyorum.
Elhamdülillah canım. Çok şükür öyleyim. Duada ediyorum hergün. Çok şükür iki kızımda da bunda da 1 er hatim ettim. Ama ne bilim hiç böyle hissetmemiştimValla inanç sahibiysen sadece bol bol oku. Başka rahatlama yöntemi bilemiyorum. ☹
Evet, özellikle yüksek sesle inşirah suresi oku. Okuyamıyorsan dinle ma onu da kendin bir daha tekrar et. Etkisini hemen hissedeceksin. E emineyildizValla inanç sahibiysen sadece bol bol oku. Başka rahatlama yöntemi bilemiyorum. ☹
Yoktu aslında son 3 4 gündür varNormal canım ama çok takıyorsan bence psikolojik destek al. Bana da geliyor arada bi duygusallık ölürsem diye korku ama anlık gelip geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?