- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Tşk ederim cnmEvet, özellikle yüksek sesle inşirah suresi oku. Okuyamıyorsan dinle ma onu da kendin bir daha tekrar et. Etkisini hemen hissedeceksin. E emineyildiz
Ben hastanede güvendeyim hqhaha en azından öyle düşünüyorumGece doguranlar da dahil doğuran yok bugün de bakıyorum
37. Haftadan sonra şimdiki gibi çok hızlı kilo almayacak dedi doktormerve 23 sayfa kadar okudum da sana bisey yazmadan geçmeyim. Benim eşim 4.5 kg normal doğumla doğmuş Simdi bu kadar kiloyla yaparlar mı bilmem ama gelinimiz de eylülde 4 kilo civarında sancısı gelse normal doğum yapacaktı, gelmeyince bebek de daha büyüyecek diye sezeryanla yaptı. Sen çok istiyorsun diye bu örnekleri yazmadan edemedim
Ikınıyorum ıkınıyorum ama tık yok çok şükürGece doguranlar da dahil doğuran yok bugün de bakıyorum
Valla 157 10 kilo hamilelikte almış haliyle 68 kilo insanım. Ben o kadar çıkaramam anam.merve 23 sayfa kadar okudum da sana bisey yazmadan geçmeyim. Benim eşim 4.5 kg normal doğumla doğmuş Simdi bu kadar kiloyla yaparlar mı bilmem ama gelinimiz de eylülde 4 kilo civarında sancısı gelse normal doğum yapacaktı, gelmeyince bebek de daha büyüyecek diye sezeryanla yaptı. Sen çok istiyorsun diye bu örnekleri yazmadan edemedim
Ben de çok kötüydüm hamile kalmadan önce, bir doktora gittim kadın doğumcu ama psikolojik destek veriyor. İnan ki kadınla bir kez konuştum öyle iyi geldi ki bana. Eğer devam ederse bir iki kez de olsa konuş biriyle çok faydasını görürsün canımYoktu aslında son 3 4 gündür var
Evet normal doğum yapanlara jilet çok sıkıntı.Dikiş yerleri kaşınıyor ve alamıyorlarda.Kontrol muayenesinde sıkıntı yaşanıyor.Eğer planlı bir doğum olacaksa ağda yine iyidir.Ama lazer daha iyi.Hele benim gibi uzun süredir giden varsa.Altı ayda bir tek tük çıkıyor artıkMis gbii. Ben hep ağdayla yapardım erken doğum riskim olduğu için ağda yapamıyorum artık eşim jiletle hallediyor ama eziyet 2 gün demedn bidaha
Normal doğum yapmamak için bi sebep daha buldum resmen kendimeEvet normal doğum yapanlara jilet çok sıkıntı.Dikiş yerleri kaşınıyor ve alamıyorlarda.Kontrol muayenesinde sıkıntı yaşanıyor.Eğer planlı bir doğum olacaksa ağda yine iyidir.Ama lazer daha iyi.Hele benim gibi uzun süredir giden varsa.Altı ayda bir tek tük çıkıyor artık
Bende 105.83 tl görünüyoBugünde doğuran olmadılosyonu aldım 149₺ düşmüş 119a nolcek He şimdi
Ben de jiletciyim. Allaha emanet. ☹Normal doğum yapmamak için bi sebep daha buldum resmen kendimeteşekkür ederim
İstememek yeterki aslında sadeceNormal doğum yapmamak için bi sebep daha buldum resmen kendimeteşekkür ederim
Ben çoktaaaaan ettimBu emzikti biberondu pompaydı ne zaman streilize edilecek?
Aaa erken ayol. Nasıl muhafaza ediyon?Ben çoktaaaaan ettim
Sepetlerinde duruyorlarAaa erken ayol. Nasıl muhafaza ediyon?
AhhahaNormal doğum yapmamak için bi sebep daha buldum resmen kendimeteşekkür ederim
Canımız sağolsun napalımBen de jiletciyim. Allaha emanet. ☹
İstememek yeterki aslında sadece
Tüm topluma inat hem de
Yok yok iyi yaptınız ben daha bi kaç saat önce sormuştum bu soruyuAhhahalütfen sadece bilgilendirmek istedim cünkü ilk hamileliğim aynı öyle oldu.Tecrübelerimi paylaşmak istedim
Ben biberonu sterilize edip çıtçıtlı poşetle hastane çantasına koydum, emziği de sonra kullanicagim için daha duruyoBu emzikti biberondu pompaydı ne zaman streilize edilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?