2021 Aralık Anneleri

37. Haftadan sonra şimdiki gibi çok hızlı kilo almayacak dedi doktor
Grçen hafta iki buçuğa yakındı mesela
2.5 da iyi bi kilo beNce 34. Hafta için ama
Hesaplıyorum en fazla 3.5 çıkıyor doğuma kadar
O kadar da şişman çıkmıyor
Geride fazla zaman kalmadı

Valla 157 10 kilo hamilelikte almış haliyle 68 kilo insanım. Ben o kadar çıkaramam anam.

Yoktu aslında son 3 4 gündür var
Ben de çok kötüydüm hamile kalmadan önce, bir doktora gittim kadın doğumcu ama psikolojik destek veriyor. İnan ki kadınla bir kez konuştum öyle iyi geldi ki bana. Eğer devam ederse bir iki kez de olsa konuş biriyle çok faydasını görürsün canım

Mis gbii. Ben hep ağdayla yapardım erken doğum riskim olduğu için ağda yapamıyorum artık eşim jiletle hallediyor ama eziyet 2 gün demedn bidaha
Evet normal doğum yapanlara jilet çok sıkıntı.Dikiş yerleri kaşınıyor ve alamıyorlarda.Kontrol muayenesinde sıkıntı yaşanıyor.Eğer planlı bir doğum olacaksa ağda yine iyidir.Ama lazer daha iyi.Hele benim gibi uzun süredir giden varsa.Altı ayda bir tek tük çıkıyor artık

Normal doğum yapmamak için bi sebep daha buldum resmen kendime teşekkür ederim

Bu emzikti biberondu pompaydı ne zaman streilize edilecek?

İstememek yeterki aslında sadece
Tüm topluma inat hem de

Toplumu asla düşünmüyorum kimin ne dediği de umurumda değil sadece kendi psikolojimi düşünmeye çalşyrum ama bnde sen gibiyim normal doğum cıks olmcak

Ahhaha lütfen sadece bilgilendirmek istedim cünkü ilk hamileliğim aynı öyle oldu.Tecrübelerimi paylaşmak istedim
Yok yok iyi yaptınız ben daha bi kaç saat önce sormuştum bu soruyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…