2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebek birden aşırı hareket edince kordon filan dolanmaz değil mi? Biri yazmıştı kordon dolanmış ama sorun olmamış diye. Aniden sağa sola tepişince korktum

Kızlar bebek birden aşırı hareket edince kordon filan dolanmaz değil mi? Biri yazmıştı kordon dolanmış ama sorun olmamış diye. Aniden sağa sola tepişince korktum
Benimde hareketleri azaldi en cok kordon dolanmasi ve mekanyumdan korkuyorum son zamanlardayim bi evhamliyimki bu ara

Benimde hareketleri azaldi en cok kordon dolanmasi ve mekanyumdan korkuyorum son zamanlardayim bi evhamliyimki bu ara
Aynen bir haftadır filan azaldı ama büyüdüler yer daralınca normalmiş azalması. Az önce birden sağa sola kendini vurur gibi çok hareket oldu ondan korktum. Hormon mu nedir iyice kafam leyla benim de

Kızlar kordon dolanmasından korkmayın daha bu hafta doktoruma sordum ben. 10 kat bile dolansa bebeğe hiçbi şey olmaz çünkü anne karnında nefes almıyorlar dedi. Sadece normal doğum isteyenler için kordona bakılır, dolanmışsa risk oluşturmasın diye dedi

Canını severim işte aradığım cevap

Aynen bir haftadır filan azaldı ama büyüdüler yer daralınca normalmiş azalması. Az önce birden sağa sola kendini vurur gibi çok hareket oldu ondan korktum. Hormon mu nedir iyice kafam leyla benim de
Aklima neler geliyo anksiyetem tuttu iyice son zamanlarda dogumdan sonra oglumdan da ayri kalacam onu da ayri dusunuyorum o babasiyla babannesinde kalacak ben bebekle annemde kalacam.yanima alayim desem benim oglan ustumde ziplayabilir biraz ani hareketleri olan bi cocuk ameliyatli halimle ona ters davranirim diye korkuyorum herseyi dusunuyorum bu ara

Kızlar doktor genelde hareket hissetmez isen doğrudan kontrolü bekleme gel diyor. Ona göre hareket edin bence , inşallah normaldir bebişlerin durumu

Valla icime su serptin son zamanlardayiz ya bise olacakmis gibi ben bu cocukta zaten hep boyleydim gamli baykus gibi hemen olumsuzu dusunuyordum cok sukur su zamana geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…