- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Dene bakalım çıkacak mıKızlar eskilerin hamile karnına bakıp bebeğin boyutuna yorum yapması çok da hurafe değilmişkarın ölçüsüne göre bebek kilosu hesaplama diye bilimsel bir method varmış bakın.
Evet alttan çıkıyorSuyu ben sıktım sıktım çıkmadı dibinden bi yerden çıktı sanki. Başlayacam böyle işe
Olsun başka bı tane alırsın minnoşunaSuyu ben sıktım sıktım çıkmadı dibinden bi yerden çıktı sanki. Başlayacam böyle işe
İcine sinmediyse baska alSuyu ben sıktım sıktım çıkmadı dibinden bi yerden çıktı sanki. Başlayacam böyle işe
Doğumun yakın demekBenim burnum şişti galiba burun şişince noluyordu
Cok gecmis olsun. Havuc suyu iyi geliyormus. Dene istersenarkadaşlar canım çok sıkkın biraz önce kontrolden çıktım bebeğimin suyu çok azalmış daha 33. Haftadayım neden böyle oldu ki doktor canımı sıktı
Evde mezuram yok korse de alamadım karnımı ölçemediğimden. Olan birisi denesin bekliyomDene bakalım çıkacak mı
Nst girdim cok hafif agri cikmis onemli degil dedi. Bebis 2750 47 cm dedi normal 10 gun sonra gitcem insallah:)
Doktor da öyle dedi bi de perinatolog görsün dedi perinatolog kapısında sıra bekliyoruz kalbim çıkacak gibi çok üzülüyorum neden böyle oldu anlamadım.Cok gecmis olsun. Havuc suyu iyi geliyormus. Dene istersen
Havuc suyu duydum cnm sıkma canini hergun ic duzelir merak etmearkadaşlar canım çok sıkkın biraz önce kontrolden çıktım bebeğimin suyu çok azalmış daha 33. Haftadayım neden böyle oldu ki doktor canımı sıktı
Kasilmalarin var demekki cnm yorma kendini siklasirsa nst gir doktorunla gorusAyy ben dün geceden beri ağrıdan ölüyorumdün gece gerçekten doğuruyorum sandım soluma yattım geçmedi kasıl kasıl canım çıktı, ama düzenli olmadığı için doktora gitmedim, doktor 5 dkda 1e düşerse suyun gelirse gel dediği için uslu uslu oturdum bugün de öğlenden beri sırtım yarılacak gibi ağrıyor ve düzensiz kasılıyorum doğurmuyorumdur herhalde dimi
Üzülme canım suyu azalan çok kişi dikkat edince çoğaldı normale döndü bir şey çıkmaz inşDoktor da öyle dedi bi de perinatolog görsün dedi perinatolog kapısında sıra bekliyoruz kalbim çıkacak gibi çok üzülüyorum neden böyle oldu anlamadım.
Olsun başka bı tane alırsın minnoşuna
İcine sinmediyse baska al
Rahimin en üst noktasını biz nerden bilicez ki.. bilen varsa aydınlatsın bir zahmetEvde mezuram yok korse de alamadım karnımı ölçemediğimden. Olan birisi denesin bekliyom
DoğurmuyosundurAyy ben dün geceden beri ağrıdan ölüyorumdün gece gerçekten doğuruyorum sandım soluma yattım geçmedi kasıl kasıl canım çıktı, ama düzenli olmadığı için doktora gitmedim, doktor 5 dkda 1e düşerse suyun gelirse gel dediği için uslu uslu oturdum bugün de öğlenden beri sırtım yarılacak gibi ağrıyor ve düzensiz kasılıyorum doğurmuyorumdur herhalde dimi
Canım haftana göre googleda yazıyor sanırım artık bizim göğüs altına kadar geldi rahim boyutu. Bir bak yine deRahimin en üst noktasını biz nerden bilicez ki.. bilen varsa aydınlatsın bir zahmet
Bnde anlamadım heralde muayene ederken baktıkları bölgeRahimin en üst noktasını biz nerden bilicez ki.. bilen varsa aydınlatsın bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?