2021 Aralık Anneleri

Kızlar eskilerin hamile karnına bakıp bebeğin boyutuna yorum yapması çok da hurafe değilmiş karın ölçüsüne göre bebek kilosu hesaplama diye bilimsel bir method varmış bakın.
Dene bakalım çıkacak mı

arkadaşlar canım çok sıkkın biraz önce kontrolden çıktım bebeğimin suyu çok azalmış daha 33. Haftadayım neden böyle oldu ki doktor canımı sıktı

Ayy ben dün geceden beri ağrıdan ölüyorum dün gece gerçekten doğuruyorum sandım soluma yattım geçmedi kasıl kasıl canım çıktı, ama düzenli olmadığı için doktora gitmedim, doktor 5 dkda 1e düşerse suyun gelirse gel dediği için uslu uslu oturdum bugün de öğlenden beri sırtım yarılacak gibi ağrıyor ve düzensiz kasılıyorum doğurmuyorumdur herhalde dimi

Kasilmalarin var demekki cnm yorma kendini siklasirsa nst gir doktorunla gorus

Doktor da öyle dedi bi de perinatolog görsün dedi perinatolog kapısında sıra bekliyoruz kalbim çıkacak gibi çok üzülüyorum neden böyle oldu anlamadım.
Üzülme canım suyu azalan çok kişi dikkat edince çoğaldı normale döndü bir şey çıkmaz inş

Doğurmuyosundur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…