- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Senin bebe mi nasıl ölçülür o kadar kiDr 9 gun onnce 2600 fln demisti sanrm yanlis olcmus bugun 2750 cikti ozaman fazla olctm galiba demisti zatn
Haftan henüz erken, kontrolüne çok varsa bir görün, nstye gir bence. Düzenli kasılma vs çıkarsa ilaçla durdururlar. Benim 31 32 de öyle oldu durdurulduAyy ben dün geceden beri ağrıdan ölüyorumdün gece gerçekten doğuruyorum sandım soluma yattım geçmedi kasıl kasıl canım çıktı, ama düzenli olmadığı için doktora gitmedim, doktor 5 dkda 1e düşerse suyun gelirse gel dediği için uslu uslu oturdum bugün de öğlenden beri sırtım yarılacak gibi ağrıyor ve düzensiz kasılıyorum doğurmuyorumdur herhalde dimi
Bende şimdi çıktımNst girdim cok hafif agri cikmis onemli degil dedi. Bebis 2750 47 cm dedi normal 10 gun sonra gitcem insallah:)
Salı günü kontrolüm o zamana kadar geçmezse giderim bakalımmHaftan henüz erken, kontrolüne çok varsa bir görün, nstye gir bence. Düzenli kasılma vs çıkarsa ilaçla durdururlar. Benim 31 32 de öyle oldu durduruldu
Hemşire nstye bağlarken stajyer hemşireye şey demişti, nstnin zımbırtıları var ya, jel sürdüğümüzü bebeğin sırt kısmına, diğerini de rahimin üst noktasına bağlıyoruz. Elle anlıyor onlar ama bizim için zor benceBnde anlamadım heralde muayene ederken baktıkları bölge
Hemşire nstye bağlarken stajyer hemşireye şey demişti, nstnin zımbırtıları var ya, jel sürdüğümüzü bebeğin sırt kısmına, diğerini de rahimin üst noktasına bağlıyoruz. Elle anlıyor onlar ama bizim için zor bence
O zaman benim sıpanın 4 kiloyu geçmesi lazım, tee ne zaman karın çevrem 100dü
38 Haftalık Gebelikte Anne Karnı Ne Kadardır?
Pubik simfizden ölçüldüğünde rahim tepe noktasına kadar 36-38 cm arasındadır. Yazıyor canım
Bu hesaba göre ölçüp yazsana merak ettimO zaman benim sıpanın 4 kiloyu geçmesi lazım, tee ne zaman karın çevrem 100düama bir cihazda 3100 diğerinde 3400 çıktı dün
Yapıp yazıyorum hemen bekle benim bebeğimBu hesaba göre ölçüp yazsana merak ettimkarın çevrenle alttan üste mesafeyi çarpın diyo
Perinatolog kan akışına böbreklerin filan bakar merak etme sağlıklıdır annesi havuç suyu birde bol su içerseniz düzelir insallahDoktor da öyle dedi bi de perinatolog görsün dedi perinatolog kapısında sıra bekliyoruz kalbim çıkacak gibi çok üzülüyorum neden böyle oldu anlamadım.
Öyle mi ama çok azalmış canım 5 de doğuma alıyorlarmış 6 ya düşmüş.sızıntı öı var acaba dedim alttan muayene etti turnusol kağıdıyla baktı rengi değişmedi sızıntı yok dedi.Üzülme canım suyu azalan çok kişi dikkat edince çoğaldı normale döndü bir şey çıkmaz inş
İnşallah herşeyi çok güzel çıkacakDoktor da öyle dedi bi de perinatolog görsün dedi perinatolog kapısında sıra bekliyoruz kalbim çıkacak gibi çok üzülüyorum neden böyle oldu anlamadım.
39x107 den 4173 çıktı. Bu işte bir yanlışlık varBu hesaba göre ölçüp yazsana merak ettimkarın çevrenle alttan üste mesafeyi çarpın diyo
Bakalım doktor ne diyecek bol su havuş suyu fayda gören çok oldu. Allahın izniyle bir şey olmaz dua et canım. Biz de ederizÖyle mi ama çok azalmış canım 5 de doğuma alıyorlarmış 6 ya düşmüş.sızıntı öı var acaba dedim alttan muayene etti turnusol kağıdıyla baktı rengi değişmedi sızıntı yok dedi.
Hiç canını sıkma senden çok daha erken haftalarda bu durumu yaşayıp sağlıkla doğum yapanlar oldu. Biraz dikkat ederek toparlarsınÖyle mi ama çok azalmış canım 5 de doğuma alıyorlarmış 6 ya düşmüş.sızıntı öı var acaba dedim alttan muayene etti turnusol kağıdıyla baktı rengi değişmedi sızıntı yok dedi.
Oo maşallah39x107 den 4173 çıktı. Bu işte bir yanlışlık var
Oy masallah ayni gidiyoruz bizim de hep kolu var ugrasiyor ama tam yuzu yok olsun duduslarla burunu goruozBende şimdi çıktımeymentaa benim inatçı keçi kızım da 2700 olmuş 47 cm , ağrım filan yok diye doktor nst ye sokmadı 10 gün sonra kontrole gidicem . Yalnız adam yine eline eldiven taktı ve uğraştı kolunu yüzünden çeksin diye yarım saat yok ne yüzünden çekti ne bişey her yerimi kurcaladi ,diyor "ben böyle inatçı bebek görmedim hiç açmıyor şaka gibi " bizde de aynı durumlar Whiterose89
Senin oğlana mi yaramadı o zaman? Çoğu doktor da öneriyor aslındaBn zamanında BİM’e gelmişti ordan almıştım bim ganimetleriBnm oğlan alerjik kullanıyordum sonra dr iyi gelmiyor yapma dedi evde paketli duruyor
1 kilo fazla çıktı doktorun dediğinden ne maşallahı, hesaplama hatasıOo maşallah
Zaten gecen sefer anlamistim 500 gr alamicana gore demistim 10 gunde yanlis olctu herhalde yanlis olcmus simdiki dogru durSenin bebe mi nasıl ölçülür o kadar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?