2021 Aralık Anneleri

Haftan henüz erken, kontrolüne çok varsa bir görün, nstye gir bence. Düzenli kasılma vs çıkarsa ilaçla durdururlar. Benim 31 32 de öyle oldu durduruldu

Nst girdim cok hafif agri cikmis onemli degil dedi. Bebis 2750 47 cm dedi normal 10 gun sonra gitcem insallah:)
Bende şimdi çıktım eymentaa benim inatçı keçi kızım da 2700 olmuş 47 cm , ağrım filan yok diye doktor nst ye sokmadı 10 gün sonra kontrole gidicem . Yalnız adam yine eline eldiven taktı ve uğraştı kolunu yüzünden çeksin diye yarım saat yok ne yüzünden çekti ne bişey her yerimi kurcaladi ,diyor "ben böyle inatçı bebek görmedim hiç açmıyor şaka gibi " bizde de aynı durumlar Whiterose89

Bnde anlamadım heralde muayene ederken baktıkları bölge
Hemşire nstye bağlarken stajyer hemşireye şey demişti, nstnin zımbırtıları var ya, jel sürdüğümüzü bebeğin sırt kısmına, diğerini de rahimin üst noktasına bağlıyoruz. Elle anlıyor onlar ama bizim için zor bence

38 Haftalık Gebelikte Anne Karnı Ne Kadardır?

Pubik simfizden ölçüldüğünde rahim tepe noktasına kadar 36-38 cm arasındadır. Yazıyor canım

38 Haftalık Gebelikte Anne Karnı Ne Kadardır?

Pubik simfizden ölçüldüğünde rahim tepe noktasına kadar 36-38 cm arasındadır. Yazıyor canım
O zaman benim sıpanın 4 kiloyu geçmesi lazım, tee ne zaman karın çevrem 100dü ama bir cihazda 3100 diğerinde 3400 çıktı dün

Üzülme canım suyu azalan çok kişi dikkat edince çoğaldı normale döndü bir şey çıkmaz inş
Öyle mi ama çok azalmış canım 5 de doğuma alıyorlarmış 6 ya düşmüş.sızıntı öı var acaba dedim alttan muayene etti turnusol kağıdıyla baktı rengi değişmedi sızıntı yok dedi.

Doktor da öyle dedi bi de perinatolog görsün dedi perinatolog kapısında sıra bekliyoruz kalbim çıkacak gibi çok üzülüyorum neden böyle oldu anlamadım.
İnşallah herşeyi çok güzel çıkacak heyecanlanma ki bebeğin kalp atışı artmasin güzel haberler ile gel canım inşallah

Bakalım doktor ne diyecek bol su havuş suyu fayda gören çok oldu. Allahın izniyle bir şey olmaz dua et canım. Biz de ederiz

Hiç canını sıkma senden çok daha erken haftalarda bu durumu yaşayıp sağlıkla doğum yapanlar oldu. Biraz dikkat ederek toparlarsın

Oy masallah ayni gidiyoruz bizim de hep kolu var ugrasiyor ama tam yuzu yok olsun duduslarla burunu goruozonu da gormuyordk iki seferdir

Bn zamanında BİM’e gelmişti ordan almıştım bim ganimetleri Bnm oğlan alerjik kullanıyordum sonra dr iyi gelmiyor yapma dedi evde paketli duruyor
Senin oğlana mi yaramadı o zaman? Çoğu doktor da öneriyor aslında içine okaliptus yağı falan da koyarım diye düşündüm nefesimiz açılır. Bu ara hiç görmedim Bim'e falan geldiğini ya, hakikaten gelseydi ya daha ucuz olurdu. Daha bir sürü eksik var battık zaten bu ay da çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…