2021 Aralık Anneleri

Aynı canım doktorum Çarşamba günü yarım saat uğraştı ellerini asla yüzünden çekmiyor ve sürekli sırtı dönük yandık biz benim kızım zaten boğa burcu inattı oğlumda inat olacak sanırım

Oy masallah ayni gidiyoruz bizim de hep kolu var ugrasiyor ama tam yuzu yok olsun duduslarla burunu goruozonu da gormuyordk iki seferdir
Aynıyız zaten rosem hafta gün hepsi aynı kontrol tarihlerimiz bile bana da 10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra nst ye giricem ,ben onu da görmedim hiç ama hiç bir kolunu gördük neyse ya napalim belli ki bu kız çok nazlı büyüyecek

Gerçekten yaaa eve geldim diyorum hiç açma kolunu suratindan hiç ayy ben inatçı mıyım değilim eşim inatçı . Daha bozmak istemedim babasına çekmiş diye zaten sezeryan günü aldık babası ile aynı gün doğacak inşallah 2 Aralık yay .birbirlerini yesinler

Kızlar eskilerin hamile karnına bakıp bebeğin boyutuna yorum yapması çok da hurafe değilmiş karın ölçüsüne göre bebek kilosu hesaplama diye bilimsel bir method varmış bakın.
Eskilere güvenirim ben, çoğu dedikleri doğru çıkıyor yıllar sonra bilimsel olarak.

Benim ki sezeryan günü tam vermedi gidişata göre 5 aralik yada 10 aralik arası dedi.Sizin tarih güzel 02.12. 2022 olsa daha uygun,bizim eşimle nisan tarihimiz 20.11.2011 bebeğim 20.11 de dogsaydi keşke ama erken olur

Dogumda gorcen sanrm nazli kizayy bisi klmadi 38 i gorelim her an olblr dedi

Eskilere güvenirim ben, çoğu dedikleri doğru çıkıyor yıllar sonra bilimsel olarak.
Geçen muhteşem yüzyıl açtım izliyorum, ebe kadın geliyor alttan muayene ediyor hürreme gebesin diyor. Düşündüm parmaklayıp nasıl anlıyorlar acaba 3-5 aylık olsa tamam da gebeliğin başında nasıl bir yol buldular

Dogumda gorcen sanrm nazli kizayy bisi klmadi 38 i gorelim her an olblr dedi
Öyle mi dedi ay az kaldı evet çok şükür bu günlere sağlıcakla dogsunlar hepsi tüm hamiş anneler sağ saglim kucaklasin miss kokulu bebislerini kontrolde geçen gün doğum yaptı diye yazdığım arkadaşımla hastanede karşılaştım bebesi battaniyede babasının kucağında ay nasıl güzel o da tam 38+0 da doğdu normal doğumla suyu azalmis diye alındı

Ben onu yeni hamileyken başa sarıp izliyordum ki anladım sanırım ellerine sert bişey geliyo alt taraftan

Rahim ağzı hamilelikle birlikte kapanıyor makus tarzı bir maddeyle rahim kendini korumaya alıyor eskiler onu alıyorlarmış.

Kızlar bebeğimize ne almaliyiza yazacaktım ama burada yoğunluk var diye yazıyorum sizce bunlardan hangisi güzel .

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-12-16-14-38-23_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 32
Evet yaramadı o tür yağlar yastığa damlatılan filan daha çok tıkıyırdu
Battı balık yan gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…