Aynı canım doktorum Çarşamba günü yarım saat uğraştı ellerini asla yüzünden çekmiyor ve sürekli sırtı dönük yandık biz benim kızım zaten boğa burcu inattı oğlumda inat olacak sanırımBende şimdi çıktım @eymentaa benim inatçı keçi kızım da 2700 olmuş 47 cm , ağrım filan yok diye doktor nst ye sokmadı 10 gün sonra kontrole gidicem . Yalnız adam yine eline eldiven taktı ve uğraştı kolunu yüzünden çeksin diye yarım saat yok ne yüzünden çekti ne bişey her yerimi kurcaladi ,diyor "ben böyle inatçı bebek görmedim hiç açmıyor şaka gibi " bizde de aynı durumlarWhiterose89
Kız dalga geçiyom o kadar olur mu hiç1 kilo fazla çıktı doktorun dediğinden ne maşallahı, hesaplama hatası
Aynıyız zaten rosemOy masallah ayni gidiyoruz bizim de hep kolu var ugrasiyor ama tam yuzu yok olsun duduslarla burunu goruozonu da gormuyordk iki seferdir
Gerçekten yaaa eve geldim diyorum hiç açma kolunu suratindan hiçAynı canım doktorum Çarşamba günü yarım saat uğraştı ellerini asla yüzünden çekmiyor ve sürekli sırtı dönük yandık biz benim kızım zaten boğa burcu inattı oğlumda inat olacak sanırım
Eskilere güvenirim ben, çoğu dedikleri doğru çıkıyor yıllar sonra bilimsel olarak.Kızlar eskilerin hamile karnına bakıp bebeğin boyutuna yorum yapması çok da hurafe değilmişkarın ölçüsüne göre bebek kilosu hesaplama diye bilimsel bir method varmış bakın.
Benim ki sezeryan günü tam vermedi gidişata göre 5 aralik yada 10 aralik arası dedi.Sizin tarih güzel 02.12. 2022 olsa daha uygun,bizim eşimle nisan tarihimiz 20.11.2011 bebeğim 20.11 de dogsaydi keşke ama erken olurGerçekten yaaa eve geldim diyorum hiç açma kolunu suratindan hiçayy ben inatçı mıyım değilim eşim inatçı . Daha bozmak istemedim babasına çekmiş diye zaten sezeryan günü aldık babası ile aynı gün doğacak 2 Aralık yay .
Doğuruyordunbn doğurmadıysam daha var sana da
Anamm o kadar dedik dedik ciddiye almasın dursun 2-3 hafta daha odasını yerleştirmedim hala havalandırıyorum mobilyalarıDoğumun yakın demek
Dogumda gorcen sanrm nazli kizAynıyız zaten rosemhafta gün hepsi aynı kontrol tarihlerimiz bile bana da 10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra nst ye giricem ,ben onu da görmedim hiç ama hiç bir kolunu gördük neyse ya napalim belli ki bu kız çok nazlı büyüyecek
Geçen muhteşem yüzyıl açtım izliyorum, ebe kadın geliyor alttan muayene ediyor hürreme gebesin diyor. Düşündüm parmaklayıp nasıl anlıyorlar acabaEskilere güvenirim ben, çoğu dedikleri doğru çıkıyor yıllar sonra bilimsel olarak.
Öyle mi dedi ay az kaldı evetDogumda gorcen sanrm nazli kizayy bisi klmadi 38 i gorelim her an olblr dedi
Ben onu yeni hamileyken başa sarıp izliyordum kiGeçen muhteşem yüzyıl açtım izliyorum, ebe kadın geliyor alttan muayene ediyor hürreme gebesin diyor. Düşündüm parmaklayıp nasıl anlıyorlar acaba3-5 aylık olsa tamam da gebeliğin başında nasıl bir yol buldular
Hızlan nolur nolmazAnamm o kadar dedik dedik ciddiye almasın dursun 2-3 hafta daha odasını yerleştirmedim hala havalandırıyorum mobilyaları
Rahim ağzı hamilelikle birlikte kapanıyor makus tarzı bir maddeyle rahim kendini korumaya alıyor eskiler onu alıyorlarmış.Geçen muhteşem yüzyıl açtım izliyorum, ebe kadın geliyor alttan muayene ediyor hürreme gebesin diyor. Düşündüm parmaklayıp nasıl anlıyorlar acaba3-5 aylık olsa tamam da gebeliğin başında nasıl bir yol buldular
İnşallah sağolun ama çok kötü oldum hiç beklemediğim birşeydiİnşallah herşeyi çok güzel çıkacakheyecanlanma ki bebeğin kalp atışı artmasin güzel haberler ile gel canım inşallah
Önümüzdeki haftaiçi halledicez yatacak yerin olsun istiyorsan bekle dedimHızlan nolur nolmaz
Çok mantıklı, rahim ağzının durumundan anlıyorlardı demek kiRahim ağzı hamilelikle birlikte kapanıyor makus tarzı bir maddeyle rahim kendini korumaya alıyor eskiler onu alıyorlarmış.
Bir gece ansızın gelebilirÖnümüzdeki haftaiçi halledicez yatacak yerin olsun istiyorsan bekle dedim
Zaten bana fake atıyor karnım havalarda uçan balon gibi gelmez bu
Düzgün ölçseler insan panik oluyorZaten gecen sefer anlamistim 500 gr alamicana gore demistim 10 gunde yanlis olctu herhalde yanlis olcmus simdiki dogru dur
Evet yaramadı o tür yağlar yastığa damlatılan filan daha çok tıkıyırduSenin oğlana mi yaramadı o zaman? Çoğu doktor da öneriyor aslındaiçine okaliptus yağı falan da koyarım diye düşündüm nefesimiz açılır. Bu ara hiç görmedim Bim'e falan geldiğini ya, hakikaten gelseydi ya daha ucuz olurdu. Daha bir sürü eksik var battık zaten bu ay da çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?