Dogmasina ne kaldi dogunca gorursunBende şimdi çıktımeymentaa benim inatçı keçi kızım da 2700 olmuş 47 cm , ağrım filan yok diye doktor nst ye sokmadı 10 gün sonra kontrole gidicem . Yalnız adam yine eline eldiven taktı ve uğraştı kolunu yüzünden çeksin diye yarım saat yok ne yüzünden çekti ne bişey her yerimi kurcaladi ,diyor "ben böyle inatçı bebek görmedim hiç açmıyor şaka gibi " bizde de aynı durumlar Whiterose89
Bips in kileri pek tutmamazlik yapmiyolarmis ben de frigg aldım bips e benziyor tutmadı diyen çok nadir onlara bakabilirsinBakalım belki de hiç tutmaz.
Ya birtane fotosu olsaydıDogmasina ne kaldi dogunca gorursun
Cok guzeller bu arada cikilata ben de siparis verdm bakalimKızlar bebeğimize ne almaliyiza yazacaktım ama burada yoğunluk var diye yazıyorum sizce bunlardan hangisi güzel .Eki Görüntüle 2951017
Evet bunlar da cok tatlı. Suavinex diye bi marka var. Onlarda da gözüm var aslında.Bips in kileri pek tutmamazlik yapmiyolarmis ben de frigg aldım bips e benziyor tutmadı diyen çok nadir onlara bakabilirsinEki Görüntüle 2951020
Geçen paylaştım gormussundürCok guzeller bu arada cikilata ben de siparis verdm bakalim
Bizim senimle nerdeuse aynı günlerimizNst girdim cok hafif agri cikmis onemli degil dedi. Bebis 2750 47 cm dedi normal 10 gun sonra gitcem insallah:)
Benim doktor da en azdan ölçüyorum demiştiSenin bebe mi nasıl ölçülür o kadar ki
Ay benim doktor çılgın o zamanBenim ki sezeryan günü tam vermedi gidişata göre 5 aralik yada 10 aralik arası dedi.Sizin tarih güzel 02.12. 2022 olsa daha uygun,bizim eşimle nisan tarihimiz 20.11.2011 bebeğim 20.11 de dogsaydi keşke ama erken olur
Ben cicekli olani siparis ettim asel yazan pembe kutusu:)kapi susudu trendyoldan ettim bulutlu ledli olanGeçen paylaştım gormussundüriyi etmişsin kuzum afiyetle olsun hangisi güzel sence filli olan mi anne kızlı mi ?
Kiz 3 hafta sonra dogum zatenBizim senimle nerdeuse aynı günlerimiz
benim doktor 3 hafta sonra çağırıyor
Kocaman 3 hafta
3 hafta sonra gidincr de 2 haftaya düşecekmiş
Sınrası doğum zaten
Olabildiğince gelme modunda
Beni mi sevmiyor acaba
Benim doktor da en azdan ölçüyorum demişti
Neye göre ölçüyorsa mesela karnı diyelim en iç sınırdan ölçüyor gibi
Az çıkıyor
En dıştan baksa belki de fazla çıkacak
Çok kesin değil yani
Ay benim doktor çılgın o zaman
Senden 4 gün önce son tarihim
Ama taaaa 13 aralık dedi doğuma
Benimde azalmış şuan daha yeterliymis ama yeni başlamış doktorumun bana açıklamasına göre yeterli beslenemeyen gelişim geriliği olan bebeklerde kanda beyne yeterli oksijen gitmiyor ve böylece beyin vücuttaki kanı toplamaya başlıyormuş haliyle böbrekler yeterli çiş yapamayınca su da azalıyor ve kafada baskı olup bebek strese giriyor...bizim zaten gelişim geriligimiz vardı 3 haftadan 1 haftaya kadar da düşürduk ama buna rağmen de yeni yeni strese girmeye başlamış Çarşamba günü tekrar çağırdı doppler da kan akışına bakılacak sonra ne olur bilmiyorum inşallah ilerlemezarkadaşlar canım çok sıkkın biraz önce kontrolden çıktım bebeğimin suyu çok azalmış daha 33. Haftadayım neden böyle oldu ki doktor canımı sıktı
Insallah guzel cikacak canim merak etme doguma da birsey kalmadi guzel dusunelimBenimde azalmış şuan daha yeterliymis ama yeni başlamış doktorumun bana açıklamasına göre yeterli beslenemeyen gelişim geriliği olan bebeklerde kanda beyne yeterli oksijen gitmiyor ve böylece beyin vücuttaki kanı toplamaya başlıyormuş haliyle böbrekler yeterli çiş yapamayınca su da azalıyor ve kafada baskı olup bebek strese giriyor...bizim zaten gelişim geriligimiz vardı 3 haftadan 1 haftaya kadar da düşürduk ama buna rağmen de yeni yeni strese girmeye başlamış Çarşamba günü tekrar çağırdı doppler da kan akışına bakılacak sonra ne olur bilmiyorum inşallah ilerlemez
Evet işteKiz 3 hafta sonra dogum zaten
Oy masallah 38e bisi kalmadi hakkatenÖyle mi dedi ay az kaldı evetçok şükür bu günlere sağlıcakla dogsunlar hepsi tüm hamiş anneler sağ saglim kucaklasin miss kokulu bebislerini kontrolde geçen gün doğum yaptı diye yazdığım arkadaşımla hastanede karşılaştım bebesi battaniyede babasının kucağında ay nasıl güzel o da tam 38+0 da doğdu normal doğumla suyu azalmis diye alındı
Gule güle kullan odasındaBen cicekli olani siparis ettim asel yazan pembe kutusu:)kapi susudu trendyoldan ettim bulutlu ledli olan
Senin ilk bebek ya o yüzden benim 2.sezeryan en son 38+5 10 aralik oluyor.Bizim senimle nerdeuse aynı günlerimiz
benim doktor 3 hafta sonra çağırıyor
Kocaman 3 hafta
3 hafta sonra gidincr de 2 haftaya düşecekmiş
Sınrası doğum zaten
Olabildiğince gelme modunda
Beni mi sevmiyor acaba
Benim doktor da en azdan ölçüyorum demişti
Neye göre ölçüyorsa mesela karnı diyelim en iç sınırdan ölçüyor gibi
Az çıkıyor
En dıştan baksa belki de fazla çıkacak
Çok kesin değil yani
Ay benim doktor çılgın o zaman
Senden 4 gün önce son tarihim
Ama taaaa 13 aralık dedi doğuma
Filli olani begendim canimKızlar bebeğimize ne almaliyiza yazacaktım ama burada yoğunluk var diye yazıyorum sizce bunlardan hangisi güzel .Eki Görüntüle 2951017
Ben de sezaryen olacağımSenin ilk bebek ya o yüzden benim 2.sezeryan en son 38+5 10 aralik oluyor.
Anne kızlıyı beğendim ama yazıyı değiştir bence canım herkeste aynı şey yazıyor çünküKızlar bebeğimize ne almaliyiza yazacaktım ama burada yoğunluk var diye yazıyorum sizce bunlardan hangisi güzel .Eki Görüntüle 2951017
38+0 iyidir doktoruna sole ben kararimi verdm deBen de sezaryen olacağım
37 olmasın taöam da bari 40 da olmasın
Millet 40tan sonra zorla alıyor zaten
Bende bibs aldimBips in kileri pek tutmamazlik yapmiyolarmis ben de frigg aldım bips e benziyor tutmadı diyen çok nadir onlara bakabilirsinEki Görüntüle 2951020
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?