2021 Aralık Anneleri

Dogmasina ne kaldi dogunca gorursun

Nst girdim cok hafif agri cikmis onemli degil dedi. Bebis 2750 47 cm dedi normal 10 gun sonra gitcem insallah:)
Bizim senimle nerdeuse aynı günlerimiz
benim doktor 3 hafta sonra çağırıyor
Kocaman 3 hafta
3 hafta sonra gidincr de 2 haftaya düşecekmiş
Sınrası doğum zaten
Olabildiğince gelme modunda
Beni mi sevmiyor acaba
Senin bebe mi nasıl ölçülür o kadar ki
Benim doktor da en azdan ölçüyorum demişti
Neye göre ölçüyorsa mesela karnı diyelim en iç sınırdan ölçüyor gibi
Az çıkıyor
En dıştan baksa belki de fazla çıkacak
Çok kesin değil yani
Benim ki sezeryan günü tam vermedi gidişata göre 5 aralik yada 10 aralik arası dedi.Sizin tarih güzel 02.12. 2022 olsa daha uygun,bizim eşimle nisan tarihimiz 20.11.2011 bebeğim 20.11 de dogsaydi keşke ama erken olur
Ay benim doktor çılgın o zaman
Senden 4 gün önce son tarihim
Ama taaaa 13 aralık dedi doğuma

Kiz 3 hafta sonra dogum zaten

arkadaşlar canım çok sıkkın biraz önce kontrolden çıktım bebeğimin suyu çok azalmış daha 33. Haftadayım neden böyle oldu ki doktor canımı sıktı
Benimde azalmış şuan daha yeterliymis ama yeni başlamış doktorumun bana açıklamasına göre yeterli beslenemeyen gelişim geriliği olan bebeklerde kanda beyne yeterli oksijen gitmiyor ve böylece beyin vücuttaki kanı toplamaya başlıyormuş haliyle böbrekler yeterli çiş yapamayınca su da azalıyor ve kafada baskı olup bebek strese giriyor...bizim zaten gelişim geriligimiz vardı 3 haftadan 1 haftaya kadar da düşürduk ama buna rağmen de yeni yeni strese girmeye başlamış Çarşamba günü tekrar çağırdı doppler da kan akışına bakılacak sonra ne olur bilmiyorum inşallah ilerlemez

Insallah guzel cikacak canim merak etme doguma da birsey kalmadi guzel dusunelim

Oy masallah 38e bisi kalmadi hakkaten 2 bucuk hafta fln cok bekletme taraftarı degl benm dr da

Senin ilk bebek ya o yüzden benim 2.sezeryan en son 38+5 10 aralik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…