Ne olmalı kiAnne kızlıyı beğendim ama yazıyı değiştir bence canım herkeste aynı şey yazıyor çünkü
Ben doğuruyorum ister gel ister gelme derim38+0 iyidir doktoruna sole ben kararimi verdm de
O dizinin a dediğine inanmaGeçen muhteşem yüzyıl açtım izliyorum, ebe kadın geliyor alttan muayene ediyor hürreme gebesin diyor. Düşündüm parmaklayıp nasıl anlıyorlar acaba3-5 aylık olsa tamam da gebeliğin başında nasıl bir yol buldular
Yaaa masallah cok az kaldi yaa.Nst girdim cok hafif agri cikmis onemli degil dedi. Bebis 2750 47 cm dedi normal 10 gun sonra gitcem insallah:)
Öyle miymiş bisey daha öğrenmiş olduk bu sayedeRahim ağzı hamilelikle birlikte kapanıyor makus tarzı bir maddeyle rahim kendini korumaya alıyor eskiler onu alıyorlarmış.
Ben seni bekliyorumBi
Bir gece ansızın gelebilirsen hazırnazır bekle
Uzaktan geliyorsun diye öyle yapmış olma ihtimali yüzde kaçEvet işte
Gelecek hafta değil ondan da sonra ki hafta benim kontrolüm
37yi bitirince
Sonra 39u bitirince
Sonra doğum
Insallah toparlar canim. Biseylwr onerecektir dr da.İnşallah sağolun ama çok kötü oldum hiç beklemediğim birşeydi
HiçUzaktan geliyorsun diye öyle yapmış olma ihtimali yüzde kaç
Aynen seni mi beklicem dersin dr aBen doğuruyorum ister gel ister gelme derim
37 de alınanlar Nst de yüksek sancısı çıkanlar şimdi devlet hastaneleri bile 39 u doldurmayı bekliyor acele etme bence ne kadar kalırsa o kadar iyi .Geçen yıl komşum 36 haftalik doğum yaptı bebek küveze girmedi ama memeyi de tutamadı hemen de biberon vermişler 7 ay sadece sağanak emzirebildi.Cocuk hep kolikti benim kızım 40+1 de sezeryan oldum memeyi de tuttu kolik gaz da yaşamadık.Ben de sezaryen olacağım
37 olmasın taöam da bari 40 da olmasın
Millet 40tan sonra zorla alıyor zaten
Ah inşallah ya hazır terste dönmüş azıcık sabret be oğlumInsallah guzel cikacak canim merak etme doguma da birsey kalmadi guzel dusunelim
Yüzüm şişmiş zatenAynen seni mi beklicem dersin dr a
Insallah gonlune gore olacak cnm benimAh inşallah ya hazır terste dönmüş azıcık sabret be oğlumzaten annemde gelemiycek erken olursa veya sezeryan olursa zor olur bana
Ay bunda da çok gözüm kalmıştı benimBende bibs aldim
İşin o kısmı da var tabi37 de alınanlar Nst de yüksek sancısı çıkanlar şimdi devlet hastaneleri bile 39 u doldurmayı bekliyor acele etme bence ne kadar kalırsa o kadar iyi .Geçen yıl komşum 36 haftalik doğum yaptı bebek küveze girmedi ama memeyi de tutamadı hemen de biberon vermişler 7 ay sadece sağanak emzirebildi.Cocuk hep kolikti benim kızım 40+1 de sezeryan oldum memeyi de tuttu kolik gaz da yaşamadık.
Telaş etme lütfen arkadaşımın suyu 20 haftalıktan beri azalmaya başladı 34 . Haftada güzel bi kiloda doğdu daha dururdu ama aldılar prosedür öyleymiş senin de vaktine kadar suyu idare eder diye düşünüyorum kendine dikkat ederek suyu artıracak bebeğe kilo aldıracak şekilde beslenirsen toparlanır zatenarkadaşlar canım çok sıkkın biraz önce kontrolden çıktım bebeğimin suyu çok azalmış daha 33. Haftadayım neden böyle oldu ki doktor canımı sıktı
Bende bu rengi cok severek aldimAy bunda da çok gözüm kalmıştı benimbıdahakine bu rengi alicam çok tatlı bu da
Kiz benimki 25. Haftadan beri dönükBide eskiler der ki bebek ters döndüyse 20 güne gelir ne kadar doğru bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?