- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
O zaman bunu da tutturamadılarKiz benimki 25. Haftadan beri dönük
Gökkuşağı olanKızlar bebeğimize ne almaliyiza yazacaktım ama burada yoğunluk var diye yazıyorum sizce bunlardan hangisi güzel .Eki Görüntüle 2951017
1 aydır dönük gelen yokBide eskiler der ki bebek ters döndüyse 20 güne gelir ne kadar doğru bilemiyorum ama
Bnm herşey hazırBen seni bekliyorum
Aynısını yaziyordum 24.hftadan beri benimde doğum şeklindeKiz benimki 25. Haftadan beri dönük
O yalan işteBide eskiler der ki bebek ters döndüyse 20 güne gelir ne kadar doğru bilemiyorum ama
AA ne kadar çabuk dönmüş oyleO yalan işte
Bizimki 26da mı ne doğmuştu o hesaba göre
Benim de burda akrabalarım olmadığından baklava alıp hemşirelere veririz dedimBen çikolata da süs de almayacağım. Bir kutu madlen alırım güzelinden yeter diye düşünüyorum. Paketini yeyip atıyorlar gereksiz geldi alayım diye düşünürken. Zaten kardeşlerim annemler gelir yeter onlara daodayı kendi süsleyecek arkadaşımız vardı süsleyince resim atarsa fikir olur belki basit bi süsleme yapabilir eşim. Bebeğin odası yok o yüzden kapı süsünden de vazgeçtim. 3. Bebek olunca mı kalmadı hevesim nedir. Zaten bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Böyle bi isteksiz memnuniyetsiz ruh halim var nefesim daralıyor
Fillinin görselini, diğerinin yazısını beğendimKızlar bebeğimize ne almaliyiza yazacaktım ama burada yoğunluk var diye yazıyorum sizce bunlardan hangisi güzel .Eki Görüntüle 2951017
Ne bileyim aldı başını döndü o zamanlardaAA ne kadar çabuk dönmüş oyle
Kıs çikilata olur Bnde çikilata düşündüm oğlumda okulda dağıtacak akraba var ama yokBenim de burda akrabalarım olmadığından baklava alıp hemşirelere veririz dedim
Alıp başını gelesi olmamış iyi kiNe bileyim aldı başını döndü o zamanlarda
Benim 22 de ayrıntılı USG de dönüktü sonra geri yukarı dönmüştü valla sizinki sevmiş heralde baş aşağıNe bileyim aldı başını döndü o zamanlarda
Doğunca bi şey mi dağıtıyoruz yaKıs çikilata olur Bnde çikilata düşündüm oğlumda okulda dağıtacak akraba var ama yok
Benim ilk çocuk kime dagittirimKıs çikilata olur Bnde çikilata düşündüm oğlumda okulda dağıtacak akraba var ama yok
Doğunca bi şey mi dağıtıyoruz ya
Aslında bak onun peşine işte gelesi tuttuAlıp başını gelesi olmamış iyi ki
Rahatsız bi pozisyon bence amaBenim 22 de ayrıntılı USG de dönüktü sonra geri yukarı dönmüştü valla sizinki sevmiş heralde baş aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?