- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
İş yerine eşin dağıtsınBenim ilk çocuk kime dagittirim
Yoo adet olmuş işteDoğunca bi şey mi dağıtıyoruz ya
Hastaneye çikolata mı alıyorum şimdi yaniAdettendir ya
Gelen giden olamıcak dağıtmayı düşünüyorum
Aslında bak onun peşine işte gelesi tuttu
Belki de eskiler haklıydı bilemedim
Rahatsız bi pozisyon bence ama
Kendisi bir birey olduğu için bi şey demedik
Yani varyaHastaneye çikolata mı alıyorum şimdi yani
Hahahhh babalık izninde olacak ya zaten yanımda kimsem olmayacak bir adım öteye gidemezİş yerine eşin dağıtsıno da büyük çocuk neticede
Doktora çiçek düşünüyorum çünkü sonra rapor istiycem gözüne girmem lazımYani varyaalmadın mı
Kız millet çiçek yaptırıyor dr bn hayatta yapmamdabn okula düşündüm bi de hemşirelere
Geçen eşimde diyor kendime izin mi versem babalık izni hakkın dedim sonra bn gün içinde gelir giderim dedi vazgeçtiHahahhh babalık izninde olacak ya zaten yanımda kimsem olmayacak bir adım öteye gidemez
Seni gidi çakalDoktora çiçek düşünüyorum çünkü sonra rapor istiycem gözüne girmem lazım
2600 kusur olmuş. 2 haftada yarım kilo almış. Sezaryen için gün verdi. Catin müsait değil diyor.
Çok normal bide çevre baskısı daha dogurmadinmi iş yerinde benden 6 hafta küçük gebeliği olan arkadaş 32 haftalik benden nerdeyse 2 ay önce doğum yapmıştı doğum iznimde arkadaşlar hergun arıyordu daha dogurnadin mi o Bile doğurdu bende diyordum doğuran doğursun assolistler en son çıkarİşin o kısmı da var tabi
Ama yaklaşınca sabırsızlanıyorum sanırım
Geçen eşimde diyor kendime izin mi versem babalık izni hakkın dedim sonra bn gün içinde gelir giderim dedi vazgeçti
90 lira hem de en büyük boy değil iri olanlarımız tepişirken patlayabilir, almamaya kararlıyım para harcaman annem harcaman yavrummKızlar 17sinde şoka pilates topu gelecekmiş alalım bari tepişiriz üstündeLogin • Instagram
Hiç zannetmiyorum ama şansımı deniycemSeni gidi çakalönden çiçek heee inşallah işe yarar
Sizin çocuklar da sürekli hıçkırıyor mu
Tekme işinden gündüz çok anlamıyorum hıçkırığı sağlıklı olarak kabul ediyorım o yüzden
Ay ben de almadım kamera onu da kocam araştırsın alsın valla gözlerim kör oldu bu süreçte ürün bakmaktan
Bı kaç yıl önce 20 30 liraya almıştım güya pilates yapacam diye indirilmiş duruyo bı kenarda ,tozlu raflardan çıkartıp şişirmenin vakti geldi90 lira hem de en büyük boy değil iri olanlarımız tepişirken patlayabilir, almamaya kararlıyım para harcaman annem harcaman yavrumm
Araya mutfak eşyası sıkıştırıyorsan ne alaAy ben de almadım kamera onu da kocam araştırsın alsın valla gözlerim kör oldu bu süreçte ürün bakmaktan
Zaten daha bişey almicam diyorum duramıyorum bebek eşyaları yetmiyor gibi mutfak eşyaları sipariş vermeye başladım
Yaprak dökümü Şevket olmamaşu kadar kaldı
Benimkinin de kafa ağir geldiBenim 22 de ayrıntılı USG de dönüktü sonra geri yukarı dönmüştü valla sizinki sevmiş heralde baş aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?