2021 Aralık Anneleri

Hahahhh babalık izninde olacak ya zaten yanımda kimsem olmayacak bir adım öteye gidemez
Geçen eşimde diyor kendime izin mi versem babalık izni hakkın dedim sonra bn gün içinde gelir giderim dedi vazgeçti

İşin o kısmı da var tabi
Ama yaklaşınca sabırsızlanıyorum sanırım
Çok normal bide çevre baskısı daha dogurmadinmi iş yerinde benden 6 hafta küçük gebeliği olan arkadaş 32 haftalik benden nerdeyse 2 ay önce doğum yapmıştı doğum iznimde arkadaşlar hergun arıyordu daha dogurnadin mi o Bile doğurdu bende diyordum doğuran doğursun assolistler en son çıkar Eşimle çokça vakit geçir baş başa kal aşkını yasa cocik olduktan sonra hasret kalabilirsiniz hersey değişecek buna hazırla hem kendini hem eşini

Sizin çocuklar da sürekli hıçkırıyor mu
Tekme işinden gündüz çok anlamıyorum hıçkırığı sağlıklı olarak kabul ediyorım o yüzden

Benimki çok hıçkırıyor. Günde en az 4-5 kere kendine rahatsız olup hareket ediyor zaten

Hanımlar göğüs pompası aldınız mı? Henüz almadıysanız kraftınkini tercih etmeyin derim. Ben büyük kızımda almıştım, zaten o zamanlar da pek memnun değildim, emiş gücü ortaydı, ama iyi kötü sağıyorduk idare ettik. Şimdi temizleyim hazırlayım ilk günler sütün gelmesine yardımcı olur dedim, denedim anca masaj yapıyor göğüse. 6 sene oldu dura dura eskidi işlevini iyice kaybetti sanırım. Şimdi başka pompa bakacağım. Siz hangi marka tercih ettiniz, yada edeceksiniz? Internete baktım biraz, sanki en çok Lansinoh tercih ediliyor gibi.

A asabiyimben5 pardon kamerası kaldı o olmazsa olmaz biliyon
Ay ben de almadım kamera onu da kocam araştırsın alsın valla gözlerim kör oldu bu süreçte ürün bakmaktan
Zaten daha bişey almicam diyorum duramıyorum bebek eşyaları yetmiyor gibi mutfak eşyaları sipariş vermeye başladım
Yaprak dökümü Şevket olmama şu kadar kaldı

Araya mutfak eşyası sıkıştırıyorsan ne ala valla bn bi oğlana bi kıza eve bana adama sıra gelmiyor
Bn seçtim kamerayı da gidip mağazasından alcam garanti şeysine sebeb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…