- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Şimdilik mochi düşünüyorum çalışmaya başlayınca elektrikli olabilirHanımlar göğüs pompası aldınız mı? Henüz almadıysanız kraftınkini tercih etmeyin derim. Ben büyük kızımda almıştım, zaten o zamanlar da pek memnun değildim, emiş gücü ortaydı, ama iyi kötü sağıyorduk idare ettik. Şimdi temizleyim hazırlayım ilk günler sütün gelmesine yardımcı olur dedim, denedim anca masaj yapıyor göğüse. 6 sene oldu dura dura eskidi işlevini iyice kaybetti sanırım. Şimdi başka pompa bakacağım. Siz hangi marka tercih ettiniz, yada edeceksiniz? Internete baktım biraz, sanki en çok Lansinoh tercih ediliyor gibi.
Heh devir ekonomi devri beybi eskiler çıksın, eski topu olmayanlar kocaya kapris yapsın maksat doğum öncesi gevşemekBı kaç yıl önce 20 30 liraya almıştım güya pilates yapacam diye indirilmiş duruyo bı kenarda ,tozlu raflardan çıkartıp şişirmenin vakti geldi
Bn geçen kaldırdım valla bu ara gözüm fazlalık görmek istemiyorBı kaç yıl önce 20 30 liraya almıştım güya pilates yapacam diye indirilmiş duruyo bı kenarda ,tozlu raflardan çıkartıp şişirmenin vakti geldi
Ben sonra kontrole gidince bi şeylwe götürürüm demiştimYani varyaalmadın mı
Kız millet çiçek yaptırıyor dr bn hayatta yapmamdabn okula düşündüm bi de hemşirelere
Benim çevremin baskısı bi normal doğum konusunda varÇok normal bide çevre baskısı daha dogurmadinmi iş yerinde benden 6 hafta küçük gebeliği olan arkadaş 32 haftalik benden nerdeyse 2 ay önce doğum yapmıştı doğum iznimde arkadaşlar hergun arıyordu daha dogurnadin mi o Bile doğurdu bende diyordum doğuran doğursun assolistler en son çıkarEşimle çokça vakit geçir baş başa kal aşkını yasa cocik olduktan sonra hasret kalabilirsiniz hersey değişecek buna hazırla hem kendini hem eşini
Ben de kendimi oynatıyorumBenimki çok hıçkırıyor. Günde en az 4-5 kere kendine rahatsız olup hareket ediyor zaten
Chicco aldım manuelHanımlar göğüs pompası aldınız mı? Henüz almadıysanız kraftınkini tercih etmeyin derim. Ben büyük kızımda almıştım, zaten o zamanlar da pek memnun değildim, emiş gücü ortaydı, ama iyi kötü sağıyorduk idare ettik. Şimdi temizleyim hazırlayım ilk günler sütün gelmesine yardımcı olur dedim, denedim anca masaj yapıyor göğüse. 6 sene oldu dura dura eskidi işlevini iyice kaybetti sanırım. Şimdi başka pompa bakacağım. Siz hangi marka tercih ettiniz, yada edeceksiniz? Internete baktım biraz, sanki en çok Lansinoh tercih ediliyor gibi.
Ben oglumda lansinoh aldim. Çiftli olanindan cok memnundum. Yine denedim hala taş gibi.Hanımlar göğüs pompası aldınız mı? Henüz almadıysanız kraftınkini tercih etmeyin derim. Ben büyük kızımda almıştım, zaten o zamanlar da pek memnun değildim, emiş gücü ortaydı, ama iyi kötü sağıyorduk idare ettik. Şimdi temizleyim hazırlayım ilk günler sütün gelmesine yardımcı olur dedim, denedim anca masaj yapıyor göğüse. 6 sene oldu dura dura eskidi işlevini iyice kaybetti sanırım. Şimdi başka pompa bakacağım. Siz hangi marka tercih ettiniz, yada edeceksiniz? Internete baktım biraz, sanki en çok Lansinoh tercih ediliyor gibi.
Selam kızlar bugün görüş günümüzdü gelişim geriliği vardı, 11 günde 450 gram aldirmisim halen kg da gerilik olsa da kg 1290 gram boyu ise 47 cm çıktı ayrıca bebeğim doğum pozisyonuna dönmüş durumda ama doktor suyumun biraz az olduğunu fakat yeterli olduğunu söyledi bebeğim beslenemedigi yani beynine oksijenin az gittigi durumlarda başında baskı olurmuş onu farketti ,daha yeni başlamis bu durum haftaya dopler a giricem bakicaz, bizde durumlar böyle bu gidişle normal doğuma kalmaz sezeryana alınirim gibi geliyor hep bı sorun
Ben elektronik philips avent aldımHanımlar göğüs pompası aldınız mı? Henüz almadıysanız kraftınkini tercih etmeyin derim. Ben büyük kızımda almıştım, zaten o zamanlar da pek memnun değildim, emiş gücü ortaydı, ama iyi kötü sağıyorduk idare ettik. Şimdi temizleyim hazırlayım ilk günler sütün gelmesine yardımcı olur dedim, denedim anca masaj yapıyor göğüse. 6 sene oldu dura dura eskidi işlevini iyice kaybetti sanırım. Şimdi başka pompa bakacağım. Siz hangi marka tercih ettiniz, yada edeceksiniz? Internete baktım biraz, sanki en çok Lansinoh tercih ediliyor gibi.
Doktor sezeryan derse ben de indirmem yorulmaya gerek yokBn geçen kaldırdım valla bu ara gözüm fazlalık görmek istemiyor
Maşallah bi yerden kıs (çikilata )Ben elektronik philips avent aldım
Öyle de güveniyorum sütüme bu konuda
Bi de mochi var
Bana çikolatayla ilgili bi bilgi gelmemişti vallaMaşallah bi yerden kıs (çikilata )bi yere fazlaca ver
Ama işte strese girmiş su azalmaya başlamis beni kalpten götürecek bu çocuk beslenmiş işte ne güzel neyin stresi buÇok güzel baya toparlamış. Bence 2 hafta sonra çokdaha iyi olacak. Ve erken doğuma filan gerek kalmıcak. 11 günde 450 gram harika çünküü.
Bnm de sağ taraft totosu en rahat o tarafta yatıyorumSağ tarafima yattigimda bizimki sürekli tepikliyor. Gece de sagima dondum uyutmadi. Sıkışıyor galiba. Sol tarafa da devamli yatamiyorum .
Kız 50 kere paylaştım bunu alcam diye diğer gruptaBana çikolatayla ilgili bi bilgi gelmemişti valla
Bende onu alacağım sanırım, keşke o zamanlar tercih etseymişim ama yapacak bir şey yok.Ben oglumda lansinoh aldim. Çiftli olanindan cok memnundum. Yine denedim hala taş gibi.
Ben oraya bakamıyorum çok yaKız 50 kere paylaştım bunu alcam diye diğer grupta
Benimkinin de sirti totosu sağda . Napio bu kiz acabaBnm de sağ taraft totosu en rahat o tarafta yatıyorumsol hiç rahat olmuyor
Heee bn yicemBen oraya bakamıyorum çok ya
Alacaklarım bitti ya
Ben çikolatayı eve alıyorsunuz sanmıştım vaşla
O zamanlar 200 tl ye almistim. PahaliydiBende onu alacağım sanırım, keşke o zamanlar tercih etseymişim ama yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?