2021 Aralık Anneleri

Şimdilik mochi düşünüyorum çalışmaya başlayınca elektrikli olabilir

Bı kaç yıl önce 20 30 liraya almıştım güya pilates yapacam diye indirilmiş duruyo bı kenarda ,tozlu raflardan çıkartıp şişirmenin vakti geldi
Bn geçen kaldırdım valla bu ara gözüm fazlalık görmek istemiyor

Yani varya almadın mı
Kız millet çiçek yaptırıyor dr bn hayatta yapmamda bn okula düşündüm bi de hemşirelere
Ben sonra kontrole gidince bi şeylwe götürürüm demiştim
Hastane yabancı yer sonuçta
Doktor da misafir orda
Neyse hemşirelere bi çikolata alırız bari

Benim çevremin baskısı bi normal doğum konusunda var
Bu korona yüzünden eşimle yataklarınayırdık biz nerdeyse 1 aydır
Bence doğursam daha çok görüşürüz
Benimki çok hıçkırıyor. Günde en az 4-5 kere kendine rahatsız olup hareket ediyor zaten
Ben de kendimi oynatıyorum
Niyeyse hıçkırınca rahatsızmış gibi geliyor

Chicco aldım manuel

Ben oglumda lansinoh aldim. Çiftli olanindan cok memnundum. Yine denedim hala taş gibi.

Çok güzel baya toparlamış. Bence 2 hafta sonra çokdaha iyi olacak. Ve erken doğuma filan gerek kalmıcak. 11 günde 450 gram harika çünküü.

Ben elektronik philips avent aldım
Öyle de güveniyorum sütüme bu konuda
Bi de mochi var

Sağ tarafima yattigimda bizimki sürekli tepikliyor. Gece de sagima dondum uyutmadi. Sıkışıyor galiba. Sol tarafa da devamli yatamiyorum .

Çok güzel baya toparlamış. Bence 2 hafta sonra çokdaha iyi olacak. Ve erken doğuma filan gerek kalmıcak. 11 günde 450 gram harika çünküü.
Ama işte strese girmiş su azalmaya başlamis beni kalpten götürecek bu çocuk beslenmiş işte ne güzel neyin stresi bu

Sağ tarafima yattigimda bizimki sürekli tepikliyor. Gece de sagima dondum uyutmadi. Sıkışıyor galiba. Sol tarafa da devamli yatamiyorum .
Bnm de sağ taraft totosu en rahat o tarafta yatıyorum sol hiç rahat olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…