Sol taraf Bnm sırt üçgen şekilde duyur kafa aşagıda metrekare küçük geliyor 3+1 olaydı iyiydiBenimkinin de sirti totosu sağda . Napio bu kiz acaba
Benimkini de hazirla cnm daha bir suru is var ya utu dolap dizilecek hastane cantasi falanBnm herşey hazırbişi kalmadı dolabı 25 gün oldu dizdim şuan tek eksik bebiş
Tok eve gelenlere vermek için sandım
Son ana bıraktın toto kalkmıyor demiBenimkini de hazirla cnm daha bir suru is var ya utu dolap dizilecek hastane cantasi falan
E alayım bariÇikolata Atölyesi Fil-metal Kutuda Madlen Bebek Çikolatası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Çikolata Atölyesi Fil-metal Kutuda Madlen Bebek Çikolatası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sorma daraldi yerleri iyiceSol taraf Bnm sırt üçgen şekilde duyur kafa aşagıda metrekare küçük geliyor 3+1 olaydı iyiydi
Ben lansinoh un teklisini aldım bir de mochi aldımHanımlar göğüs pompası aldınız mı? Henüz almadıysanız kraftınkini tercih etmeyin derim. Ben büyük kızımda almıştım, zaten o zamanlar da pek memnun değildim, emiş gücü ortaydı, ama iyi kötü sağıyorduk idare ettik. Şimdi temizleyim hazırlayım ilk günler sütün gelmesine yardımcı olur dedim, denedim anca masaj yapıyor göğüse. 6 sene oldu dura dura eskidi işlevini iyice kaybetti sanırım. Şimdi başka pompa bakacağım. Siz hangi marka tercih ettiniz, yada edeceksiniz? Internete baktım biraz, sanki en çok Lansinoh tercih ediliyor gibi.
Ben hic birsey almicamE alayım bari
Hastaneye dağıtmak zorunlu diyorsunuz yani
Baklava alsak
Aynı olur hem de daha doyurucu
Zorunlu değil beE alayım bari
Baklava alsak
Eltine baklava verirsinE alayım bari
Baklava alsak
Taşlamayacsklar mı?Ben hic birsey almicam
Ya hastanese herkese vermeyecektirim herhaldeZorunlu değil be
O da alır bütçeye bağlı
Aman bn baklava alsam kilosu 200₺ kendime alırım hastaneye değil
Eltime koca altın vermiştim yeter bence o zamanındaEltine baklava verirsin
Canımız çekti vicdansızlar, İstanbulda baklava da yenmiyor antepten sonraZorunlu değil be
O da alır bütçeye bağlı
Neyse ki antepte baklava yemedim
Kendi dr baklava al yesinler az para yedirmedik tatlımızı da yesinTaşlamayacsklar mı?
Ya hastanese herkese vermeyecektirim herhalde
Padişah doğurmadım sonuçta
Bi kadın doğum bölümündeki hemşirelere verecektiriz
Çikolata yerine tatlı yesinler zaten kaç kişiler orda 30 mu
Hatta oraya almasam bile olur bence
Kendi doktoruma kontroke giderken ona iyi bi şeyler alırım diye düşünmüştüm ben asıl
Siz baklava çikolata yazdıkça gözlerimden kalpler fışkırıyorZorunlu değil be
O da alır bütçeye bağlı
Yavru seç var kocanı yolla Antep’ten geliyor günlük sana yakın esenlerde vardır netten bak otogarın karşısında yada Güngören’e gel Antep mahallesi var herşey var orda biz seç ten alıyoruz alırsak
Umrumda mi asla degilTaşlamayacsklar mı?
Ya hastanese herkese vermeyecektirim herhalde
Padişah doğurmadım sonuçta
Bi kadın doğum bölümündeki hemşirelere verecektiriz
Çikolata yerine tatlı yesinler zaten kaç kişiler orda 30 mu
Hatta oraya almasam bile olur bence
Kendi doktoruma kontroke giderken ona iyi bi şeyler alırım diye düşünmüştüm ben asıl
Nereye doğurtmuyorKendi dr baklava al yesinler az para yedirmedik tatlımızı da yesin
Eve gelene de ikram olur tabi zevkine kalmış şaka bi yans
Yok taşlamıyorlar ama doğurtmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?