Buyuk kizimin yatagi dolabi yoktu onlar yeni geldi besik te var odada insallah yetisirse hem buyuk kizin kiyafetler hem bebisin dizilecekSon ana bıraktın toto kalkmıyor demi
Yapamam çünkü kendimi zor taşıyorum
Şuan Bnde sabahtan beri ne yesem derdindeyimSiz baklava çikolata yazdıkça gözlerimden kalpler fışkırıyor
Korkunç tatlı krizleri yaşıyorum gidip kafama nutella dikesim var yalnız değilsin diyin nolur
Hadi hayırlı olsun fazla ertelemeden yapBuyuk kizimin yatagi dolabi yoktu onlar yeni geldi besik te var odada insallah yetisirse hem buyuk kizin kiyafetler hem bebisin dizileceksonra da canta hazirlanck
O zaman bebeyi de alın bu bahar yaz çok gelmeden bir antep turu yazıyorum siziNeyse ki antepte baklava yemedim
Her şeyw tavım o yüzden
Ay şu virüs bi bitse ne gezesim var gerçektenO zaman bebeyi de alın bu bahar yaz çok gelmeden bir antep turu yazıyorum sizi
Oooo olamaz no no no ahh ahhh vah vahhhNeyse ki antepte baklava yemedim
Her şeyw tavım o yüzden
Onu getirsin yeterEltime koca altın vermiştim yeter bence o zamanında
8 bin verecem diyorsun. Ben devlette doguracagim yine de almiyorumİdolümsün
Çok uyasım var sana
Aynn bnmdeAy şu virüs bi bitse ne gezesim var gerçekten
Eltim de yok neysekiOnu getirsin yeter
Havuç suyu içince 1 haftada toplamıştı benim arkadaşımın suyu. Günde 2 bardak içiyordu. Eğer denemek istersen kiloda aldırıyorAma işte strese girmiş su azalmaya başlamis beni kalpten götürecek bu çocuk beslenmiş işte ne güzel neyin stresi bu
Benim de yokEltim de yok neyseki
Ay valla getirse ne hoş olurOnu getirsin yeter
Mal varlığımı veriyorum nerdeyse8 bin verecem diyorsun. Ben devlette doguracagim yine de almiyorum
He seçi biliyorum da hiç almadım beybi, koçaktan kargoyla mı istesek diyordum. Haftaya annemler memleketten koli yollicak otıgara gitmişken alalım bariYavru seç var kocanı yolla Antep’ten geliyor günlük sana yakın esenlerde vardır netten bak otogarın karşısında yada Güngören’e gel Antep mahallesi var herşey var orda biz seç ten alıyoruz alırsak
İcat çikarma kiz ne bilekliğiŞimdi bişey daha var bileklik yaptırdınız mı bebelere bn geçen baktım hoşuma gitmedi tekrar bakcam
Babaannesi anneannesi varŞimdi bişey daha var bileklik yaptırdınız mı bebelere bn geçen baktım hoşuma gitmedi tekrar bakcam
Künye gibi değil ama nazar boncuklu aldım kendiminkine benzerŞimdi bişey daha var bileklik yaptırdınız mı bebelere bn geçen baktım hoşuma gitmedi tekrar bakcam
Babyplus aldım ebebekten manuel ben çalışmıyorum. Övmüşler de övmüşler.Hanımlar göğüs pompası aldınız mı? Henüz almadıysanız kraftınkini tercih etmeyin derim. Ben büyük kızımda almıştım, zaten o zamanlar da pek memnun değildim, emiş gücü ortaydı, ama iyi kötü sağıyorduk idare ettik. Şimdi temizleyim hazırlayım ilk günler sütün gelmesine yardımcı olur dedim, denedim anca masaj yapıyor göğüse. 6 sene oldu dura dura eskidi işlevini iyice kaybetti sanırım. Şimdi başka pompa bakacağım. Siz hangi marka tercih ettiniz, yada edeceksiniz? Internete baktım biraz, sanki en çok Lansinoh tercih ediliyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?