2021 Aralık Anneleri

Bol su iç stres yapma canım havuç ye bol bol benimde tam sınırda demişti şükür sonra düzeldi

Yani varya almadın mı
Kız millet çiçek yaptırıyor dr bn hayatta yapmamda bn okula düşündüm bi de hemşirelere
Onu bebek biraz toparlayınca yapmayı düşünüyorum. Benim küçük kizimin da doktoruydu doktorum. Hatıra olsun diye bi resim çekinmeye gideriz cicegimizi alıp

O kadar beklentiyi sıfır tut diyosun

Ay almadan olur mu cidden ya ayıp diil mi bak bir oğlan anası olarak şimdiden düşünüyorum ilerde gelinime neler alırım diye
Bizimki de böyle bir model anacım Bizim bu ilk çocuk, ama daha diger torunlarının doğumgününde vs hadi hediye almayı geçtim, çıkarıp 50 TL verdiğini bile görmedim

Biraz önce yazmıştım bebeğin suyu çok azalmış diyip perinotologa yönlendirmişti doktor şimdi perinotologdan çıktık bebeğin gelişimi normalmiş 2.150 gr çıktı tam günüyle uyumlu dedi. Suyu da normal aralıklarda ama bol su iç kilolu olduğun İçin doktorun tam ölçememiş dedi. Şeker olduğu İçin endokronolojiye yönlendirdi ve bol su iç dedi. Kendi doktorum çok korkuttu bizi suyu alt sınıra yakınmış ama normal aralıktaymış. Boş yere peribotologa 750 TL bayıldık. Olsun ama normal dedi ya çok şükür o yeter. Nst de normal çıktı bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…