Esim , eksigi var mi alalim diyen akrabalarina bi bileziği eksik diyorBabaannesi anneannesi var
Alırlar diye düşünüyorum ben
O da güzel fikirmişEsim , eksigi var mi alalim diyen akrabalarina bi bileziği eksik diyor
Ben de aldırmıyordum 8 aydır eşim aldı geçen dayanamadıŞuan Bnde sabahtan beri ne yesem derdindeyimbizde Nutella da yok peripella var Bnm oğlanın ruhu fakir onu seviyor 2 renkli
Ahahha bi soruştur bakalimO da güzel fikirmiş
O kadar isteyemem ama
Neyse dur bakarım eltime ne almışlar ona göre surat asarım
Amaan allah uzun ömür versin annem babam var çok şükürAhahha bi soruştur bakalim
Gram fazla yapsinlar baslarina yık
Bol su iç stres yapma canım havuç ye bol bol benimde tam sınırda demişti şükür sonra düzeldiÖyle mi ama çok azalmış canım 5 de doğuma alıyorlarmış 6 ya düşmüş.sızıntı öı var acaba dedim alttan muayene etti turnusol kağıdıyla baktı rengi değişmedi sızıntı yok dedi.
Ne bilekliği yaaaaa onu da mı biz yaptırcaz anneanne babaanne varkenŞimdi bişey daha var bileklik yaptırdınız mı bebelere bn geçen baktım hoşuma gitmedi tekrar bakcam
Doğumda kayınvalide ne takar enterO da güzel fikirmiş
O kadar isteyemem ama
Neyse dur bakarım eltime ne almışlar ona göre surat asarım
Onu bebek biraz toparlayınca yapmayı düşünüyorum. Benim küçük kizimin da doktoruydu doktorum. Hatıra olsun diye bi resim çekinmeye gideriz cicegimizi alıpYani varyaalmadın mı
Kız millet çiçek yaptırıyor dr bn hayatta yapmamdabn okula düşündüm bi de hemşirelere
SevgisiniNe bilekliği yaaaaa onu da mı biz yaptırcaz anneanne babaanne varken
Doğumda kayınvalide ne takar enter
İşe dönüşte bi çikolata dagitilir bence. Yani bizimki dağıtır. Onlar da bi çeyrek takıyor birinin biseyi olursa her ay para topluyorlar.Hahahhh babalık izninde olacak ya zaten yanımda kimsem olmayacak bir adım öteye gidemez
Bizimki bıkbıklanmasın yeter, bişey alacağını hiiiiiiç sanmıyorumNe bilekliği yaaaaa onu da mı biz yaptırcaz anneanne babaanne varken
Doğumda kayınvalide ne takar enter
O kadar beklentiyi sıfır tut diyosunSevgisini
Ay almadan olur mu cidden ya ayıp diil miBizimki bıkbıklanmasın yeter, bişey alacağını hiiiiiiç sanmıyorum
Eşinin kendi işi mi? Normalde 5 gün doğum izni var.Geçen eşimde diyor kendime izin mi versem babalık izni hakkın dedim sonra bn gün içinde gelir giderim dedi vazgeçti
Sen sıfır tut da alırsa sevinirsinO kadar beklentiyi sıfır tut diyosun
Ay almadan olur mu cidden ya ayıp diil mibak bir oğlan anası olarak şimdiden düşünüyorum ilerde gelinime neler alırım diye
Kaç sene önceydi, bende kraftı 200 tl ye almışım, 6 sene önceydi.O zamanlar 200 tl ye almistim. Pahaliydi
Ayy hayatta oyle olamam adaletsizliğe gelememAmaan allah uzun ömür versin annem babam var çok şükür
Kız ailesi oldukları için yağdırdılar
Oğlumun bilekliğini de alırlar kimseye bırakmadan
Bizimki de böyle bir model anacımO kadar beklentiyi sıfır tut diyosun
Ay almadan olur mu cidden ya ayıp diil mibak bir oğlan anası olarak şimdiden düşünüyorum ilerde gelinime neler alırım diye
Ne yapacaksın zorla altın mı aldıracaksın sana almazlarsaAyy hayatta oyle olamam adaletsizliğe gelemem
6 sene oldu.Kaç sene önceydi, bende kraftı 200 tl ye almışım, 6 sene önceydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?