- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 31
3 cm'e kadar hiçbir şey hissetmedim. Doğum yaptığım günün önceki günü ağrım başladı kasılmaya birlikte gelmeye devam etti 8 saat sonra hastaneye gittik 4 cm'e çıkmıştı kasılma. Kişiden kişiye değişiyordur belkiAy maşallah ne güzel kilo alabilmiş bebişyaptığından farklı olarak ne yaptın bu 11 günde acaba
Allah korusun ya çok korkuyorum birden açılır diye. Ama ağrı sızı hiçbi şey hissetmedin mi açılma olurken? Kasılmalarım çok şükür günlük 30lardan 15 e falan düştü. Doktorum hem progestan hem de tansıyon hapı verdi. Tamaıyon hapının yan etkisinden faydalanıyormuşuz o da doğumu durduruyormuş. Açılmam da olmadığı iöin bi tık rahatladım doğrusu. Ayakta kaldığım süre günde toplasan 2 saati bulmuyordur full yatıyorum ben de
Yooo ama keske alsaydik derlerNe yapacaksın zorla altın mı aldıracaksın sana almazlarsa
Bende aldım indirimdeydi 30liraya düştü iyi midir bilmiyorum amaBabyplus aldım ebebekten manuel ben çalışmıyorum. Övmüşler de övmüşler.
Bende çalışmayacağım, belki ilk önce manuel almalı.Babyplus aldım ebebekten manuel ben çalışmıyorum. Övmüşler de övmüşler.
Helal olsunYooo ama keske alsaydik derler
Hee seninki hepten pintiymiş. Neyse olsun beterin beteri var diğerlerine verip sana vermeseydi daha kötüydüBizimki de böyle bir model anacımBizim bu ilk çocuk, ama daha diger torunlarının doğumgününde vs hadi hediye almayı geçtim, çıkarıp 50 TL verdiğini bile görmedim
Doğumu durdurmak için ilaç kullanmış mıydın? Onlar işe yaramadı mı? Ben iki tane ilaç kullanıyorum diye bişey olmaz Allahın izniyle diyorum hep3 cm'e kadar hiçbir şey hissetmedim. Doğum yaptığım günün önceki günü ağrım başladı kasılmaya birlikte gelmeye devam etti 8 saat sonra hastaneye gittik 4 cm'e çıkmıştı kasılma. Kişiden kişiye değişiyordur belkisürekli bununla yaşamak korkmak insanı çok etkiliyor rahatlaman çok güzel. Dikkat ettiğin müddetçe sıkıntı olmaz olur da zaten ilerlerse bebiş gelmek istiyordur
Aşırı pintiler programına konuk olabilitesi varHee seninki hepten pintiymiş. Neyse olsun beterin beteri var diğerlerine verip sana vermeseydi daha kötüydü
Doğumu durdurmak için ilaç kullanmış mıydın? Onlar işe yaramadı mı? Ben iki tane ilaç kullanıyorum diye bişey olmaz Allahın izniyle diyorum hep
Deniyim hemen rondodan geçirip biraz su katsam olur herhaldeHavuç suyu içince 1 haftada toplamıştı benim arkadaşımın suyu. Günde 2 bardak içiyordu. Eğer denemek istersen kiloda aldırıyor
Görebilirmiyim ben de erkeğe olurmuKünye gibi değil ama nazar boncuklu aldım kendiminkine benzerana kız kombini
Evet sağlıklı olsun da. Doğuma kadar 3 olur belki.Çok güzelBenimkide o civarda. Minnoş olucaklar bizimkiler ne yapalım
Ne kadara aldın ona da bakiyimBabyplus aldım ebebekten manuel ben çalışmıyorum. Övmüşler de övmüşler.
Hahahh cok eglenceliAşırı pintiler programına konuk olabilitesi varben genetik rahatsızlığımdan dolayı iğne kullanıyorum. Bana diyor ki biraz idareli kullan da uzun süre gitsin düşün artık
O yüzden gölge etmesinler başka ihsanda gözüm yok
Gülüp geçiyorum genellikle, bu yaştan sonra değişecek değil ki. Boşa eşle gerginliğe de gerek yok. He diyorum geçiyorumHahahh cok eglenceliAllah sabır versin gulup gecicen boylelerine
Benimde detaylıdaki doktor demişti suyun az gibi sanki diye. Kendi doktorum normal demişti aynı gün. Daha sonraki kontrollerdede şimdiye kadar normal çıktı hep. Doktordan doktora da değişiyor, çok panik yapma bence.Biraz önce yazmıştım bebeğin suyu çok azalmış diyip perinotologa yönlendirmişti doktor şimdi perinotologdan çıktık bebeğin gelişimi normalmiş 2.150 gr çıktı tam günüyle uyumlu dedi. Suyu da normal aralıklarda ama bol su iç kilolu olduğun İçin doktorun tam ölçememiş dedi. Şeker olduğu İçin endokronolojiye yönlendirdi ve bol su iç dedi. Kendi doktorum çok korkuttu bizi suyu alt sınıra yakınmış ama normal aralıktaymış. Boş yere peribotologa 750 TL bayıldık. Olsun ama normal dedi ya çok şükür o yeter. Nst de normal çıktı bu arada.
Aşırı pintiler programına konuk olabilitesi varben genetik rahatsızlığımdan dolayı iğne kullanıyorum. Bana diyor ki biraz idareli kullan da uzun süre gitsin düşün artık
O yüzden gölge etmesinler başka ihsanda gözüm yok
Benim de dün 35 bittiBenimde 36 oldu
Evet gunlerimiz ayni seninleBenim de dün 35 bitti
Koçak’tan kargo ya gerek seç de aynı günlük geliyor bi dene görürsün beğenmezsen verirsin annen koliye Koçak’tan bi tepsi koysunlarHe seçi biliyorum da hiç almadım beybi, koçaktan kargoyla mı istesek diyordum. Haftaya annemler memleketten koli yollicak otıgara gitmişken alalım bari
Kızının kolunaİcat çikarma kiz ne bilekliği
Burada çok büyük duruyor ama öyle değil normalde. Erkeğe olmaz sanırım , erkek olsa düz zincir gibi olanlardan alırdımGörebilirmiyim ben de erkeğe olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?