2021 Aralık Anneleri

3 cm'e kadar hiçbir şey hissetmedim. Doğum yaptığım günün önceki günü ağrım başladı kasılmaya birlikte gelmeye devam etti 8 saat sonra hastaneye gittik 4 cm'e çıkmıştı kasılma. Kişiden kişiye değişiyordur belki sürekli bununla yaşamak korkmak insanı çok etkiliyor rahatlaman çok güzel. Dikkat ettiğin müddetçe sıkıntı olmaz olur da zaten ilerlerse bebiş gelmek istiyordur

Bizimki de böyle bir model anacım Bizim bu ilk çocuk, ama daha diger torunlarının doğumgününde vs hadi hediye almayı geçtim, çıkarıp 50 TL verdiğini bile görmedim
Hee seninki hepten pintiymiş. Neyse olsun beterin beteri var diğerlerine verip sana vermeseydi daha kötüydü
Doğumu durdurmak için ilaç kullanmış mıydın? Onlar işe yaramadı mı? Ben iki tane ilaç kullanıyorum diye bişey olmaz Allahın izniyle diyorum hep

Aşırı pintiler programına konuk olabilitesi var ben genetik rahatsızlığımdan dolayı iğne kullanıyorum. Bana diyor ki biraz idareli kullan da uzun süre gitsin düşün artık
O yüzden gölge etmesinler başka ihsanda gözüm yok

Hahahh cok eglenceli Allah sabır versin gulup gecicen boylelerine

Benimde detaylıdaki doktor demişti suyun az gibi sanki diye. Kendi doktorum normal demişti aynı gün. Daha sonraki kontrollerdede şimdiye kadar normal çıktı hep. Doktordan doktora da değişiyor, çok panik yapma bence.

He seçi biliyorum da hiç almadım beybi, koçaktan kargoyla mı istesek diyordum. Haftaya annemler memleketten koli yollicak otıgara gitmişken alalım bari
Koçak’tan kargo ya gerek seç de aynı günlük geliyor bi dene görürsün beğenmezsen verirsin annen koliye Koçak’tan bi tepsi koysunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…