- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bnde öyle düşünüyorum ana kız kombini olsun diye de hiç güzel bulamadım kapalı çarşıya gidin bariKünye gibi değil ama nazar boncuklu aldım kendiminkine benzerana kız kombini
Valla bilmiyorum ilk doğumda aldılar daNe bilekliği yaaaaa onu da mı biz yaptırcaz anneanne babaanne varken
Doğumda kayınvalide ne takar enter
İnternetten model bak olmazsa yaptırırsın arayınca bulunmuyorBnde öyle düşünüyorum ana kız kombini olsun diye de hiç güzel bulamadım kapalı çarşıya gidin bari
Erkeğe düz isimli olur oğlanın ki açıkta olsaydı çekerdim de derinlerdeGörebilirmiyim ben de erkeğe olurmu
Benim de yüzüm şişmiş, eşim dün fark edince ben de fark ettim. Doğurmakla alakası yoktur herhalde ya. Bende de herhangi bir doğum belirtisi yok çünkü. Daha dün NST 'ye girdim.Bana dün biri yüzün şişmiş doğurursun dedi
Çocuk hiç inmedi ama nasıl doğuracağım
Evet kendi işiEşinin kendi işi mi? Normalde 5 gün doğum izni var.
Al bnden de geçen diyorum kendime özel bi yüzük yaptırmıştım 1 kaç sene önce diyorum oğlum karına mı verim kıza mı anne Bnm karıma bilezik al bunu kardeşime ver dediO kadar beklentiyi sıfır tut diyosun
Ay almadan olur mu cidden ya ayıp diil mibak bir oğlan anası olarak şimdiden düşünüyorum ilerde gelinime neler alırım diye
Bn sıfır tutuyorum alırsa da sevinmem almasa daha memnun olurumSen sıfır tut da alırsa sevinirsin
Baktım da hep miki Li var öyle de beğenmedim bi araştırma yapayımİnternetten model bak olmazsa yaptırırsın arayınca bulunmuyor
Yok be o nerden çıktı şimdi üretip durmaŞimdi bişey daha var bileklik yaptırdınız mı bebelere bn geçen baktım hoşuma gitmedi tekrar bakcam
Normalde memlekette kv geline bile kallavi bişi takar Bnm ilk doğumda bebeğe çeyrek taktılar elde çeyrek takmıştı bunda da bi beklentim yokNe bilekliği yaaaaa onu da mı biz yaptırcaz anneanne babaanne varken
Doğumda kayınvalide ne takar enter
Bana kalsaküpe de alcam da kocam kızıyor yeter diyor onu artık biraz zmn geçsin alcamYok be o nerden çıktı şimdi üretip durmaBenim büyük kızıma rahmetli babaannesi almisti takamadi hiç. Küçük kızıma hala büyük geliyor düşürür diye korkuyorum takmıyorum. Buna da almam. Alsan da şimdiden alacak şeyi şaşırdın ellaaaam
Güzel gözüküyorBesik hakkinda yorumlarinizi bekliyorum guzel anneler 70×1.30
Valla bilmiyorum ilk doğumda aldılar dabunda istemiyorum sonra lafları duydukça zıplıyorum nasılsa o şarda alsa kocam parasını veriyor bari bn seçeyim biz alalım dedim kocama
İlk doğumda aldılar dediğin çeyrek miiiNormalde memlekette kv geline bile kallavi bişi takar Bnm ilk doğumda bebeğe çeyrek taktılar elde çeyrek takmıştı bunda da bi beklentim yok
Aman onlarda alsa eşim ödeyecek gerek yoo
Sen tecrubelisin bu besikler kullanisli mi 5yasa kadar kullanilabilirmisGüzel gözüküyor
Yaa bende isimli baktimda henüz almadım heves ediyorumErkeğe düz isimli olur oğlanın ki açıkta olsaydı çekerdim de derinlerde
5 yaş olmaz yani bnm ki 3.5 anca kullandı korumalıkları kırmıştı bileSen tecrubelisin bu besikler kullanisli mi 5yasa kadar kullanilabilirmis
Sen de sulandır falan idare et müsrif olmaAşırı pintiler programına konuk olabilitesi varben genetik rahatsızlığımdan dolayı iğne kullanıyorum. Bana diyor ki biraz idareli kullan da uzun süre gitsin düşün artık
O yüzden gölge etmesinler başka ihsanda gözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?