2021 Aralık Anneleri

Ne bilekliği yaaaaa onu da mı biz yaptırcaz anneanne babaanne varken

Doğumda kayınvalide ne takar enter
Valla bilmiyorum ilk doğumda aldılar da bunda istemiyorum sonra lafları duydukça zıplıyorum nasılsa o şarda alsa kocam parasını veriyor bari bn seçeyim biz alalım dedim kocama

Bana dün biri yüzün şişmiş doğurursun dedi
Çocuk hiç inmedi ama nasıl doğuracağım
Benim de yüzüm şişmiş, eşim dün fark edince ben de fark ettim. Doğurmakla alakası yoktur herhalde ya. Bende de herhangi bir doğum belirtisi yok çünkü. Daha dün NST 'ye girdim.

O kadar beklentiyi sıfır tut diyosun

Ay almadan olur mu cidden ya ayıp diil mi bak bir oğlan anası olarak şimdiden düşünüyorum ilerde gelinime neler alırım diye
Al bnden de geçen diyorum kendime özel bi yüzük yaptırmıştım 1 kaç sene önce diyorum oğlum karına mı verim kıza mı anne Bnm karıma bilezik al bunu kardeşime ver dedi

Şimdi bişey daha var bileklik yaptırdınız mı bebelere bn geçen baktım hoşuma gitmedi tekrar bakcam
Yok be o nerden çıktı şimdi üretip durma Benim büyük kızıma rahmetli babaannesi almisti takamadi hiç. Küçük kızıma hala büyük geliyor düşürür diye korkuyorum takmıyorum. Buna da almam. Alsan da şimdiden alacak şeyi şaşırdın ellaaaam

Ne bilekliği yaaaaa onu da mı biz yaptırcaz anneanne babaanne varken

Doğumda kayınvalide ne takar enter
Normalde memlekette kv geline bile kallavi bişi takar Bnm ilk doğumda bebeğe çeyrek taktılar elde çeyrek takmıştı bunda da bi beklentim yok
Aman onlarda alsa eşim ödeyecek gerek yoo

Bana kalsaküpe de alcam da kocam kızıyor yeter diyor onu artık biraz zmn geçsin alcam
Bi de altın emzik vardı da vazgeçtim

Valla bilmiyorum ilk doğumda aldılar da bunda istemiyorum sonra lafları duydukça zıplıyorum nasılsa o şarda alsa kocam parasını veriyor bari bn seçeyim biz alalım dedim kocama

Normalde memlekette kv geline bile kallavi bişi takar Bnm ilk doğumda bebeğe çeyrek taktılar elde çeyrek takmıştı bunda da bi beklentim yok
Aman onlarda alsa eşim ödeyecek gerek yoo
İlk doğumda aldılar dediğin çeyrek miii

Sen de sulandır falan idare et müsrif olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…