Çok güzel görünüyor güle güle kullansın bebişBesik hakkinda yorumlarinizi bekliyorum guzel anneler 70×1.30
Alıcaklarsa alma isim yazdırırsan da kabartmalı yazdır çizme güzel olmuyorYaa bende isimli baktimda henüz almadım heves ediyorum
Benim kaynana oğlunu arayıp tebrik bile etmedi bişey takmayı bırak, zaten arama huyu da yoktur büyükmüş ya bizim onu aramamizi ister, sevdiği torunlara çeyrek takmisligi var amaaNe bilekliği yaaaaa onu da mı biz yaptırcaz anneanne babaanne varken
Doğumda kayınvalide ne takar enter
Görüşmuyorum kaynanaylaaAlıcaklarsa alma isim yazdırırsan da kabartmalı yazdır çizme güzel olmuyorBnde seviyorum
Annemler orda değil canım ama oranın da tatlısı güzel antebi tutmasa da. Mesela eşime dedim iş yerine dağıtmaya memleketten söyleyelim, burda alsa 2 katı fiyatına berbat tatlı olacak.Koçak’tan kargo ya gerek seç de aynı günlük geliyor bi dene görürsün beğenmezsen verirsin annen koliye Koçak’tan bi tepsi koysunlar
Oyy çok güzelmiş bu nazarlikli çok seviyorum bende ya bebislere çok yakisiyoEymenimin bilekliği .. ultra cimri dedesi almişti. Bana da kolye
Ooo ne diyosun ya ben de ayaklanmaya baslayinca kendini atmaya calisir mi diye korkuyorum5 yaş olmaz yani bnm ki 3.5 anca kullandı korumalıkları kırmıştı bilegüzel gözlüyor kullanış zamanla belli oluyor
Hee bi de o huylari yok mu ben buyugum ben mi arayacam derlerBenim kaynana oğlunu arayıp tebrik bile etmedi bişey takmayı bırak, zaten arama huyu da yoktur büyükmüş ya bizim onu aramamizi ister, sevdiği torunlara çeyrek takmisligi var amaa
Sagol canim benimÇok güzel görünüyor güle güle kullansın bebiş
Evet bende cok begenmistim. Hala da takiyor aradaOyy çok güzelmiş bu nazarlikli çok seviyorum bende ya bebislere çok yakisiyo
Kocan alsın aldırma boşverGörüşmuyorum kaynanaylaaannem de beşik mevlütü yapicak bize bide bileklik aldırmam
Seç de 180-200 gibi bişeydi bi bakarsın uymazsa sipariş yaparsın ama aynısı yani bnden demesiAnnemler orda değil canım ama oranın da tatlısı güzel antebi tutmasa da. Mesela eşime dedim iş yerine dağıtmaya memleketten söyleyelim, burda alsa 2 katı fiyatına berbat tatlı olacak.
Benimkiler de hayırlı olsun demedi neyin kafası acaba bi küslük filan da yoktu en azından onlar bana değildi yaniBenim kaynana oğlunu arayıp tebrik bile etmedi bişey takmayı bırak, zaten arama huyu da yoktur büyükmüş ya bizim onu aramamizi ister, sevdiği torunlara çeyrek takmisligi var amaa
İner tabi bi alışınca hele bi bakmışsın geziniyor ama normal bunlar inicek çıkıcakOoo ne diyosun ya ben de ayaklanmaya baslayinca kendini atmaya calisir mi diye korkuyorum
Kilosu mu canım?Seç de 180-200 gibi bişeydi bi bakarsın uymazsa sipariş yaparsın ama aynısı yani bnden demesi
Yes maalesefKilosu mu canım?
Otuza düşmedi kız nerde otuza düştü bayılırım haa.Bende aldım indirimdeydi 30liraya düştü iyi midir bilmiyorum ama
Ya duruma göre elektrikli de alınır gerekirse Bazıları doktorum elektrikli önermedi manuel önerdi bile yazmış.Bende çalışmayacağım, belki ilk önce manuel almalı.
Ben 70e aldım 60a düşmüş.Ne kadara aldın ona da bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?