2021 Aralık Anneleri

Ne bilekliği yaaaaa onu da mı biz yaptırcaz anneanne babaanne varken

Doğumda kayınvalide ne takar enter
Benim kaynana oğlunu arayıp tebrik bile etmedi bişey takmayı bırak, zaten arama huyu da yoktur büyükmüş ya bizim onu aramamizi ister, sevdiği torunlara çeyrek takmisligi var amaa

Koçak’tan kargo ya gerek seç de aynı günlük geliyor bi dene görürsün beğenmezsen verirsin annen koliye Koçak’tan bi tepsi koysunlar
Annemler orda değil canım ama oranın da tatlısı güzel antebi tutmasa da. Mesela eşime dedim iş yerine dağıtmaya memleketten söyleyelim, burda alsa 2 katı fiyatına berbat tatlı olacak.

Benim kaynana oğlunu arayıp tebrik bile etmedi bişey takmayı bırak, zaten arama huyu da yoktur büyükmüş ya bizim onu aramamizi ister, sevdiği torunlara çeyrek takmisligi var amaa
Hee bi de o huylari yok mu ben buyugum ben mi arayacam derler

Annemler orda değil canım ama oranın da tatlısı güzel antebi tutmasa da. Mesela eşime dedim iş yerine dağıtmaya memleketten söyleyelim, burda alsa 2 katı fiyatına berbat tatlı olacak.
Seç de 180-200 gibi bişeydi bi bakarsın uymazsa sipariş yaparsın ama aynısı yani bnden demesi

Benimkiler de hayırlı olsun demedi neyin kafası acaba bi küslük filan da yoktu en azından onlar bana değildi yani hatta üzüldüler sanki ben hamile kalınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…