2021 Aralık Anneleri

tamam canim iste bilmiosn ki korkuosn simdi biz de aliscaz bunlara tecrubesizgiller olarak
Bnm oğlanın buydu beşik çok memnun kalmıştım tabi kırdı yıktı eser kalmadı
Tabi şuan üretimde yok

Eklentiler

• DF3D4265-6B50-4DD2-9EFF-493BADDB1E40.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 34
Al bnden de geçen diyorum kendime özel bi yüzük yaptırmıştım 1 kaç sene önce diyorum oğlum karına mı verim kıza mı anne Bnm karıma bilezik al bunu kardeşime ver dedi
Akıllı çocuk Bilezik alırsan kendine de faydası olur yüzüğü ne yapsın

Bana kalsaküpe de alcam da kocam kızıyor yeter diyor onu artık biraz zmn geçsin alcam
Bi de altın emzik vardı da vazgeçtim
Kiz dur şaşırma Bak annem kızıma küpe almıştı doğum gününde, 5 yaşında kızım hala daha takamadik. Küçükken yakistirmiyorum ben küpeyi, deldirmeye hala ikna olmadı şimdi de, duruyor çekmecede. Okulda da izin vermiyorlar zaten. Mıknatıslı alacağım hevesi geçsin diye.

Eviniz büyükse güzel ama küçük odalı evlerde biraz boğucu duruyor daha minimal seçenekler varsa düşünülebilir
Ayy ben de kucuk olsn 1yasa kadar kullansin yeter dedim de yok bizimkiler hep buyuklere gittiler cocuk rahatca yatsin bikac sene diye

Hee bi de o huylari yok mu ben buyugum ben mi arayacam derler
Vallaa insan evladını merak etmezmi ya hadi ben el kiziyim
Kocan alsın aldırma boşver
Kocama bı kendime bı bebise aldirayim zaten gönülsüz alınan hiç birşeyi istemiyorum düğünden sonra hiç biseylerinin Hayrini görmedim çünkü
Benimkiler de hayırlı olsun demedi neyin kafası acaba bi küslük filan da yoktu en azından onlar bana değildi yani hatta üzüldüler sanki ben hamile kalınca
Üzülmüşlerdir valla beklerim biz 3 elti aynı yıl hamile kaldık 3 umuzunde oğlan diğer ikisi yeni doğum yaptı sıra bende onlar kaynanamin gözdeleri olduğu için beraber büyütüyorlar ama çokta tın

Aynn öyle ikinize de alsın

AA baktım bende yorumlara valla güzel diyorlar mochi alicaktim ama yorumlar aynı o kadar para vermiyim boşuna zaten bir sürü masraf var
Mochi anladığım öbür memeden akan sütü topluyo. Şimdi bu direkt sağıyo. Bizim ebelerden de pompa olsun doğum çantasında dediler. Bebe ememezse tutamazsa mama vermektense sağım yapalır o enjektörle verilir dendi. Bunun fiyat da ucuzdu aldım. Hatta 10 tl daha indirime girmiş. Dediğim gibi durum gerektirirse elektrikli de alınır.

Bence ahşap şu her yerde satılan beşikler ve park yataklar daha güvenilir daha derin.
Aslında çok fark yok aralarında derinlik olarak zaten yaşına geldi mi hepsinden çıkıyor bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…