İner tabi bi alışınca hele bi bakmışsın geziniyor ama normal bunlar inicek çıkıcak
Bana sakat geliyo bunlar. Derinlik kaç cm?Besik hakkinda yorumlarinizi bekliyorum guzel anneler 70×1.30
Bnm oğlanın buydu beşik çok memnun kalmıştım tabi kırdı yıktı eser kalmadıtamam canim iste bilmiosn ki korkuosn simdi biz de aliscaz bunlara tecrubesizgiller olarak
Sağlık olsun gelir görür sık sık hevelenmez miEvet kendi işiarada gelir de işte hevesleniyor ilk de garibim bişi görmedi diye
Akıllı çocukAl bnden de geçen diyorum kendime özel bi yüzük yaptırmıştım 1 kaç sene önce diyorum oğlum karına mı verim kıza mı anne Bnm karıma bilezik al bunu kardeşime ver dedi
Eviniz büyükse güzel ama küçük odalı evlerde biraz boğucu duruyor daha minimal seçenekler varsa düşünülebilirBesik hakkinda yorumlarinizi bekliyorum guzel anneler 70×1.30
Demi yatırımı düşünüyor şimdidenAkıllı çocukBilezik alırsan kendine de faydası olur yüzüğü ne yapsın
Neden eşin ödüyor onların alacağı şeyiNormalde memlekette kv geline bile kallavi bişi takar Bnm ilk doğumda bebeğe çeyrek taktılar elde çeyrek takmıştı bunda da bi beklentim yok
Aman onlarda alsa eşim ödeyecek gerek yoo
Onu bilmiyorum canim telle satisciyla konustum bi kac modelden bunun daha kullanisli oldugunu soylediBana sakat geliyo bunlar. Derinlik kaç cm?
Cok guzelmis canim bu da ee simdikine ne aldinBnm oğlanın buydu beşik çok memnun kalmıştım tabi kırdı yıktı eser kalmadı
Tabi şuan üretimde yok
Kiz dur şaşırmaBana kalsaküpe de alcam da kocam kızıyor yeter diyor onu artık biraz zmn geçsin alcam
Bi de altın emzik vardı da vazgeçtim
Ayy ben de kucuk olsn 1yasa kadar kullansin yeter dedim de yok bizimkiler hep buyuklere gittiler cocuk rahatca yatsin bikac sene diyeEviniz büyükse güzel ama küçük odalı evlerde biraz boğucu duruyor daha minimal seçenekler varsa düşünülebilir
Vallaa insan evladını merak etmezmi ya hadi ben el kiziyimHee bi de o huylari yok mu ben buyugum ben mi arayacam derler
Kocama bı kendime bı bebise aldirayimKocan alsın aldırma boşver
Üzülmüşlerdir valla beklerim biz 3 elti aynı yıl hamile kaldık 3 umuzunde oğlan diğer ikisi yeni doğum yaptı sıra bende onlar kaynanamin gözdeleri olduğu için beraber büyütüyorlar ama çokta tınBenimkiler de hayırlı olsun demedi neyin kafası acaba bi küslük filan da yoktu en azından onlar bana değildi yanihatta üzüldüler sanki ben hamile kalınca
AA baktım bende yorumlara valla güzel diyorlar mochi alicaktim ama yorumlar aynı o kadar para vermiyim boşuna zaten bir sürü masraf varBen 70e aldım 60a düşmüş.
Anne yanı küçük beşik ve monteserri yatakCok guzelmis canim bu da ee simdikine ne aldin
Bence ahşap şu her yerde satılan beşikler ve park yataklar daha güvenilir daha derin.Onu bilmiyorum canim telle satisciyla konustum bi kac modelden bunun daha kullanisli oldugunu soyledi
Aynn öyle ikinize de alsınVallaa insan evladını merak etmezmi ya hadi ben el kiziyim
Kocama bı kendime bı bebise aldirayimzaten gönülsüz alınan hiç birşeyi istemiyorum düğünden sonra hiç biseylerinin Hayrini görmedim çünkü
Üzülmüşlerdir valla beklerim biz 3 elti aynı yıl hamile kaldık 3 umuzunde oğlan diğer ikisi yeni doğum yaptı sıra bende onlar kaynanamin gözdeleri olduğu için beraber büyütüyorlar ama çokta tın
Eşimin yanında görümcem çalışıyor kese bir gibi başka çalışan yokNeden eşin ödüyor onların alacağı şeyi
Mochi anladığım öbür memeden akan sütü topluyo. Şimdi bu direkt sağıyo. Bizim ebelerden de pompa olsun doğum çantasında dediler. Bebe ememezse tutamazsa mama vermektense sağım yapalır o enjektörle verilir dendi. Bunun fiyat da ucuzdu aldım. Hatta 10 tl daha indirime girmiş. Dediğim gibi durum gerektirirse elektrikli de alınır.AA baktım bende yorumlara valla güzel diyorlar mochi alicaktim ama yorumlar aynı o kadar para vermiyim boşuna zaten bir sürü masraf var
Aslında çok fark yok aralarında derinlik olarak zaten yaşına geldi mi hepsinden çıkıyor bebeBence ahşap şu her yerde satılan beşikler ve park yataklar daha güvenilir daha derin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?