Kız nasıl çıkacak öbürlerinden hadi bebede maymunluk var ahşap olana tırmandı diyelim park yatakdan çıkamaz be.Aslında çok fark yok aralarında derinlik olarak zaten yaşına geldi mi hepsinden çıkıyor bebe
Çıkıyor çıkıyor arkadaşın bebesi çıkıyordu vallaKız nasıl çıkacak öbürlerinden hadi bebede maymunluk var ahşap olana tırmandı diyelim park yatakdan çıkamaz be.
Şapşal yaaÇıkıyor çıkıyor arkadaşın bebesi çıkıyordu valla
Gayet mantikli benceAnne yanı küçük beşik ve monteserri yatak
Ben sagiyorda sanıyordum bide her yerde karşıma çıkınca reklam olarak, bundan alayım zaten niye bu kadar ovulurken fazla para vereyim ki, valla elektriklileri pompalılar kadar övmüyorlarMochi anladığım öbür memeden akan sütü topluyo. Şimdi bu direkt sağıyo. Bizim ebelerden de pompa olsun doğum çantasında dediler. Bebe ememezse tutamazsa mama vermektense sağım yapalır o enjektörle verilir dendi. Bunun fiyat da ucuzdu aldım. Hatta 10 tl daha indirime girmiş. Dediğim gibi durum gerektirirse elektrikli de alınır.
Olsun biraz büyüyünce odasını yaparsın istediği gibi olur hemdeGayet mantikli benceben de kucuk besik sonra odasina yaptirirz diyordum ama oyle olmadi artik kullanabildigi kadar kullanacak bunu
Bence de park yataklr daha guvenilir ve kullanisli ama fiyatlrnin arasinda fark olmayinca mobilyanin yeri ayridir diye dusunmus bizimkilerBence ahşap şu her yerde satılan beşikler ve park yataklar daha güvenilir daha derin.
Aynen canim saglikla gelsin de buyudukce yaparizOlsun biraz büyüyünce odasını yaparsın istediği gibi olur hemde
Aile işi olunca hep öyle oluyor ya. Cok duydum birlikte çalışınca hep büyükten gidiyor. Maaş alsa bu kadar rahat harcamazlar benceEşimin yanında görümcem çalışıyor kese bir gibi başka çalışan yok
Eşim kendi diyor ne alırlarsa bnden isticekler
Memursa 10 gün hatta babalık izni.Eşinin kendi işi mi? Normalde 5 gün doğum izni var.
Aynn öyleAile işi olunca hep öyle oluyor ya. Cok duydum birlikte çalışınca hep büyükten gidiyor. Maaş alsa bu kadar rahat harcamazlar bence
Oksaparın ziyanı yok akıntının tipini görüp ilaç verebilir tipine göre.Kızlar benim aklımda birkaç soru var bilgisi veya tecrübesi olanlar lütfen beni aydınlatın bugün su az çıktığı İçin spektrumla amniyon sıvısı kaçağı var mı diye muayene etti turnusol kağıdı sürdü ve kapıt renk değiştirmediği için kaçak yok dedi. Yalnız benim su gibi akıntım var ve kötü kokulu beyaz akıntım da var buna rağmen kültür almadan direk doloxly mi ne vajinal tableti yazdı bunu kullan dedi. Şimdi ya kötü birşeye bu akıntı doktorun test mest yapmadan direk böyle yaklaşması beni çok endişelendiriyor doktoruma güvenim iyice sarsıldı oksaparı da hiçbir test yapmadan sırf kiloluyum diye vermişti napıcam ben şimdi kafam çok karılık gördüğünüz gibi
Ben böyle som haftalarda vajinal fitil verildiğini hiç görmemiştimOksaparın ziyanı yok akıntının tipini görüp ilaç verebilir tipine göre.
İltihap var diye 20 gün önce Bnde fitil kullandım dr bilir elbet tabi zararı olsa söylerdiBen böyle som haftalarda vajinal fitil verildiğini hiç görmemiştim
O kadar da son değil senin ayol.Ben böyle som haftalarda vajinal fitil verildiğini hiç görmemiştim
Anammm inşallah benimki çeyrek takmaz vallahi olay çıkarırımEvet çeyrek
İyi artıkBenim kaynana oğlunu arayıp tebrik bile etmedi bişey takmayı bırak, zaten arama huyu da yoktur büyükmüş ya bizim onu aramamizi ister, sevdiği torunlara çeyrek takmisligi var amaa
Aman ne olayı kız sallaAnammm inşallah benimki çeyrek takmaz vallahi olay çıkarırım
İyi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?