2021 Aralık Anneleri

Ben sagiyorda sanıyordum bide her yerde karşıma çıkınca reklam olarak, bundan alayım zaten niye bu kadar ovulurken fazla para vereyim ki, valla elektriklileri pompalılar kadar övmüyorlar

Eşimin yanında görümcem çalışıyor kese bir gibi başka çalışan yok
Eşim kendi diyor ne alırlarsa bnden isticekler
Aile işi olunca hep öyle oluyor ya. Cok duydum birlikte çalışınca hep büyükten gidiyor. Maaş alsa bu kadar rahat harcamazlar bence

Kızlar benim aklımda birkaç soru var bilgisi veya tecrübesi olanlar lütfen beni aydınlatın bugün su az çıktığı İçin spektrumla amniyon sıvısı kaçağı var mı diye muayene etti turnusol kağıdı sürdü ve kapıt renk değiştirmediği için kaçak yok dedi. Yalnız benim su gibi akıntım var ve kötü kokulu beyaz akıntım da var buna rağmen kültür almadan direk doloxly mi ne vajinal tableti yazdı bunu kullan dedi. Şimdi ya kötü birşeye bu akıntı doktorun test mest yapmadan direk böyle yaklaşması beni çok endişelendiriyor doktoruma güvenim iyice sarsıldı oksaparı da hiçbir test yapmadan sırf kiloluyum diye vermişti napıcam ben şimdi kafam çok karılık gördüğünüz gibi

Oksaparın ziyanı yok akıntının tipini görüp ilaç verebilir tipine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…