2021 Aralık Anneleri

Tabiki cnm anneler sagolsun agirlastik bisi yapamioz oyle
Valla asıl iş yarın mutfakta hamile kalmadan önce en son silmiştim dolapları
Temizlik icin biraz erken geliyor bana ya doguma kadar yine kirlenmicek mi Ne zaman baslamak lazim acabasi
Valla bana da erken geliyordu ama kayınvalidem dedi ağır işleri yapalım perdeleri falan yıkayalım koltukları silelim ne zaman geleceği belli olmaz, düzenli temizliği de sonra yine yaparız diye bende bir şey diyemedim o temizliyor sonuçta

Evet genel temizlik yapilir sonra kolay olur dogum oncesi

Temizlik icin biraz erken geliyor bana ya doguma kadar yine kirlenmicek mi Ne zaman baslamak lazim acabasi
Benm eşim 31. Haftamdayken temizledi heryeri dip köşe pencere dolap vs. Şimdi üstten bidaha yapcak çok detaya girmeden, halılar perdeler geçen hafta yıkandı

35+5de 2600 46 cmdi en son bugn dr bakmaya çalıştı ama yüzü koyun yatyo çok harekt ediyor ölçemyrum dedi umarım büyümüş ve kilo almıştır
Buyumustur cnm 3 kilo civarlari olur tahmini saglikli olsun da insallah minnos

Mantikli aslinda o zaman ben de kociskoya soyliyim ufaktan baslasin
Benm eşim 31. Haftamdayken temizledi heryeri dip köşe pencere dolap vs. Şimdi üstten bidaha yapcak çok detaya girmeden, halılar perdeler geçen hafta yıkandı
Ben de hemmen plani yaptiriyorum cok mantikli geldi cunku
Perde, hali, cam, mutfak , banyo ve gardroplar detayli temizlendikten sonra gerisi gunluk temizlik

Perde, hali, cam, mutfak , banyo ve gardroplar detayli temizlendikten sonra gerisi gunluk temizlik
Ben Allahtan yeni tasindim sayilir perdeler vs temiz

Aynen aynen büyükler bitsin biran önce

Aynen sonuçta hamile kalmadan önce de 2-3 ayda bir detaylı temizlik yapıyordum dolap içleri fayanslar perdeler falan aynı mantık devam

Kızlar bir de bir şey soracağım. Sizin de göğsünüzden sızıntı şeklinde süt geliyor mu ? Benim atletim sürekli ıslak, sürekli sızıyor, herhalde göğüs pedi takmaya başlayacağım başka türlü olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…