- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Amaan onlar yardım etmese ben hayatta yapamazdım valla çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunSagolsun valla yardim etsinler sen de dinlen ayakta kalma. Benimkini kim yapcak ya
Tabiki cnm anneler sagolsun agirlastik bisi yapamioz oyleAmaan onlar yardım etmese ben hayatta yapamazdım valla çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla asıl iş yarın mutfakta hamile kalmadan önce en son silmiştim dolaplarıTabiki cnm anneler sagolsun agirlastik bisi yapamioz oyle
Valla bana da erken geliyordu ama kayınvalidem dedi ağır işleri yapalım perdeleri falan yıkayalım koltukları silelim ne zaman geleceği belli olmaz, düzenli temizliği de sonra yine yaparız diye bende bir şey diyemedim o temizliyor sonuçtaTemizlik icin biraz erken geliyor bana yadoguma kadar yine kirlenmicek mi Ne zaman baslamak lazim acabasi
Aynen nasip olursa inşallahAynen canim siradaki dogum senin gorunuyor surprizler olmazsa
Evet genel temizlik yapilir sonra kolay olur dogum oncesiValla asıl iş yarın mutfakta hamile kalmadan önce en son silmiştim dolapları
Valla bana da erken geliyordu ama kayınvalidem dedi ağır işleri yapalım perdeleri falan yıkayalım koltukları silelim ne zaman geleceği belli olmaz, düzenli temizliği de sonra yine yaparız diye bende bir şey diyemedim o temizliyor sonuçta
Bebis ne kdr olmustu en son cnmAynen nasip olursa inşallah
Benm eşim 31. Haftamdayken temizledi heryeri dip köşe pencere dolap vs. Şimdi üstten bidaha yapcak çok detaya girmeden, halılar perdeler geçen hafta yıkandıTemizlik icin biraz erken geliyor bana yadoguma kadar yine kirlenmicek mi Ne zaman baslamak lazim acabasi
35+5de 2600 46 cmdi en son bugn dr bakmaya çalıştı ama yüzü koyun yatyo çok harekt ediyor ölçemyrum dediBebis ne kdr olmustu en son cnm
MAsallah :)iyi yapmisBenm eşim 31. Haftamdayken temizledi heryeri dip köşe pencere dolap vs. Şimdi üstten bidaha yapcak çok detaya girmeden, halılar perdeler geçen hafta yıkandı
Buyumustur cnm 3 kilo civarlari olur tahmini saglikli olsun da insallah minnos35+5de 2600 46 cmdi en son bugn dr bakmaya çalıştı ama yüzü koyun yatyo çok harekt ediyor ölçemyrum dediumarım büyümüş ve kilo almıştır
Mantikli aslindaValla asıl iş yarın mutfakta hamile kalmadan önce en son silmiştim dolapları
Valla bana da erken geliyordu ama kayınvalidem dedi ağır işleri yapalım perdeleri falan yıkayalım koltukları silelim ne zaman geleceği belli olmaz, düzenli temizliği de sonra yine yaparız diye bende bir şey diyemedim o temizliyor sonuçta
Ben de hemmen plani yaptiriyorum cok mantikli geldi cunkuBenm eşim 31. Haftamdayken temizledi heryeri dip köşe pencere dolap vs. Şimdi üstten bidaha yapcak çok detaya girmeden, halılar perdeler geçen hafta yıkandı
İnşallah canım inşallah , elhamdülillah gelebildk bu günlere Ha doğdu Ha doğacak derkenBuyumustur cnm 3 kilo civarlari olur tahmini saglikli olsun da insallah minnos
Ben Allahtan yeni tasindim sayilir perdeler vs temizMantikli aslindao zaman ben de kociskoya soyliyim ufaktan baslasin
Ben de hemmen plani yaptiriyorum cok mantikli geldi cunku
Perde, hali, cam, mutfak , banyo ve gardroplar detayli temizlendikten sonra gerisi gunluk temizlik
Aynen aynen büyükler bitsin biran önceMantikli aslindao zaman ben de kociskoya soyliyim ufaktan baslasin
Perde, hali, cam, mutfak , banyo ve gardroplar detayli temizlendikten sonra gerisi gunluk temizlik
Aynen sonuçta hamile kalmadan önce de 2-3 ayda bir detaylı temizlik yapıyordum dolap içleri fayanslar perdeler falan aynı mantık devamMantikli aslindao zaman ben de kociskoya soyliyim ufaktan baslasin
Cok sukur canimİnşallah canım inşallah , elhamdülillah gelebildk bu günlere Ha doğdu Ha doğacak derken
Sağlıcakla sarıl yavruna canım inşallah.Seni etiketlicektim bendeinan ki bende istemezdim amaa zor dayanyruz biliysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?